19

Анонимен

преди 5 години

Не взимат 1500 евро.

18

Юнал Джемилов

преди 5 години

Няма нито един мюсулманен които да варши такава работа ва

17

Ама защо

преди 5 години

Са там, като според герберастите икономиката ни никога не е била така добре. Няма ли кой да им каже, те не са чули сигурно.

16

Морски

преди 5 години

Че кой ги кара ..

15

Анонимен

преди 5 години

Другари, никой не ни кара да ходиме из ЕС. Ето, има дестинации - Никарагуа, Ангола, Венецуела, Виетнам. Е... тия които имат яхти, може и към Монако. Там не дават без яхта.

14

Анонимен

преди 5 години

Никой не ги кара да ходят в Германия и тук в България места за санитари и болногледачи колкото щеш с заплата 500 лева или 230 евро. Но там взимат 1500 евро така че ще търпят.

13

Анонимен

преди 5 години

На който не му изнася Германия и ЕС, да се ориентира към ОНД и Китай, може и Куба, в краен случай - Северна Корея. Там са справедливи общества. Има задоволеност.

12

Анонимен

преди 5 години

Немците като искат обучени хора за болногледачи, да си открият дуални паралелки в техните средни училища или колежи и да си обучат немски кадри за разнасяне на под.логи. Откъде на къде ние ще обучаваме безплатно бъдещи техни болногледачи?В друга статия реват, че българите в Германия точели детските надбавки. Немецът да не се прави на много важен. Като приема болногледачи от Бг, ще плаща детски на децата им.

11

Victimized

преди 5 години

Не знам за какво ревете, както каза многонеуважавания от мен бивш президент /за радост / Ирландската пастирка, ЕС е нашия единствен цивилизационен избор. За няма и 10 години обезкървиха напълно българската народност, кадърните ги засмукаха по корпорациите, работливите ги превърнаха в роби, а тези които не пожелаха да напуснат държавата си биват мачкани от любимеца на Меркел и Юнкер с всички възможни средства. Историята няма да е благосклонна към нашия цивилизационен избор...

10

Анонимен

преди 5 години

Пак да вървят българите да гледат стари хора в Германия, докато тук бабите и дядовците им умират без да има кой да ги погледне. Такива болногледачи не заслужават и стотинка.

9

BetriebssicherheitsV

преди 5 години

Ей човек ше вземе да си помисли,че некой насила ви кара да ходите да се мъчите по немачко...Мъкааа :)))))

8

Анонимен

преди 5 години

Ритат ни щото знаят, че управниците ни са предатели и мекотели с вазелин по *** що не ритат унгарците, Орбан веднага ще им сипе с големия черпак.

7

HIMLER

преди 5 години

Ама нали Меркел внесе 1 млн и половина ***? Нима те няма да бършат немски задни части? Ами сами източно европейци могат да я свършат тая раота!?

6

Saki

преди 5 години

Отвратен съм от германците. Не мога да ги понасям. Работил съм в Германия с германци .

5

kukla

преди 5 години

Тука има идна спестена информация. Новото правителство на Германия се е сериозно загрижило за старите германци. И е решило да увеличи броя на болногледачите. Германската опозиция обаче веднага зададе въпроса как ще стане това, като и сега има към 9000 места незаети. Изт. Европа вече е оглозгана до кости. Новодошлите араби никакво намерение нямат да гледат болни. Комунистическото бъдеще в Германия изглежда съвсем розово.

4

Анонимен

преди 5 години

Ех, цветът на България, който бил отишъл там, а тук сме били останали само ***... Тц, тц, тц! Какво пропускам само!

3

Анонимен

преди 5 години

Експлоатация, капитализъм, робство и дискриминация на човешкия труд от престъпните дърти фрицове.

2

Анонимен

преди 5 години

Че той вторичния колониализъм е печално известен. Затова в Източна Европа не им пука, когато алаходупец или печка избие хора. Те си тачат повече изметта от нормалните хора. Превърнаха Европа в колониално блато!

1

Анонимен

преди 5 години

Новите германци от афганистан,ще ги обслужват всякак си дойчовците!