143

СДС

преди 5 години

Наглеци, престъпници и децата им ги следват....

142

Анонимен

преди 5 години

И вкупом спонсорират БСП.

141

Анонимен

преди 5 години

Kaкво виждат очите ми... очите бил нает от полицейски бос? Олелееее...

140

Анонимен

преди 5 години

Митьо - о, Митьо.Докато беше безработен караше Ламборгинита и никой не те пипа.Сега за 2 години на работа, и те пандизят.А ходете сега работете за български работодатели.Ще си избършат ауспуха с тебе и ще те изхвърлят.

139

Анонимен

преди 5 години

ай ся, пак от мухата ще правим слон...

138

PoliceMan

преди 5 години

Само не разбрах Очите ли е шеф на Бенчев или Бенчев е шеф на Очите.

137

PoliceMan

преди 5 години

Това е милата ни държава. Бивш шеф на криминална полиция заедно с политик и ведин от най големите мафиоти в България съдружници във фирма, какво да каже повече човек.

136

PoliceMan

преди 5 години

Цял Бургас и половин България знаеше, че Аркус е собственост на Очите. До сега никой нищо не коментираше Аркус и сега изведнъж като, че ли за първи път чуха , че Очите уж работи там. На практика той управлява Аркус, няма значение, че фирмата се води на други хора.

135

Драйвър

преди 5 години

Боже, Боже ... да се чудиш, кой на кого е шеф и работодател. За мен лично няма никакви въпроси.

134

Анонимен

преди 5 години

сега горкия ще трябва да се регистрира като безработен в бюрото по труда да чака цел ден по опашки и да попълва едно и също по три пъти да си изгуби целия ден и накрая на месеца да му дадът едни 200 лв и да му предложат нещо атрактивно според способностите и ако е много притеснен да му назначът психолог щот нема да има бензин за ламбото ...

133

Анонимен

преди 5 години

Някакъв бивш шеф из мяр и някакъв гангстер работили заедно но нямали повече бъдеще. Бе как не ви е срам да сте яли с парите му на този от наркотици и сега да се правите на ощипани. Много неморално и недостойно поведение. Дори мафията ни са ***. Два грама мъжество нямат

132

Анонимен

преди 5 години

Докато страната не започне да разследва несъответствието на доходите и харченията ще има и корупция, далавери, рекет и незаконен бизнес. Няма как със заплата от 2 000 лв. да караш автомобили за по 300 000 лв. и да имаш апартаменти и вили за милиони.

131

...

преди 5 години

Ся аз не разбирам нещо! Добре да предположим, че ще го осъдят, да предположим дори, че присъдата ше е ефектвна а не условна, да предположим дори, че разбираш ли ше влезе в затвора за да излежава 6 месечната си ефективна присъда! Ми, че то видяшме, че да излезеш от затвора не е кой знае какво усилие! Даже се оказва, че в затвора имаш к.ви наркотици оръжия! Глезят те обгрижват те и евентуално дори може дори да си там от 12:00 до 17:00! Та къде е уловката тук с това залавяне!?

130

Язека

преди 5 години

Все ще се намерят добри хора да го наемат на работа. Дотогава - дайте дарителска сметка, ще помогнем с каквото можем.

129

Анонимен

преди 5 години

Властта пак се опитва да прецака майките на деца с увреждания. Това става ясно от информация, качена току-що на фейсбук страницата на инициативата Системата ни убива. От нея се разбира, че обещанията и ангажиментите, поети от управляващите за цялостна реформа в сектора, няма да бъдат изпълнени.

128

Анонимен

преди 5 години

Е ТЕ ТОЯ ГО ХАПРАВИХА КАТО ИИСУС ХРИСТОС- ДО СУТРИНТА ВСИЧКИТЕ МУ СПОДВИЖНИЦИ ТРИ ПЪТИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ НЕГО! АМА АКО ВЪЗКРЪСНЕ ПАК ЩЕ МУ ЦЕЛУВАТ ОНАЯ МУ ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО.....,КОЕТО НЕ Е ТОЛКОВА НЕВЪЗМОЖНО-КАТО СИ ПЛАТИ НА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА

127

Анонимен

преди 5 години

Ако нямаше политически чадър от управляващите Очите не би си разигравал коня както си иска.Ама сигурно Орешарски е виновен.

126

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, ще умра от смях, Митьо Ококореното бил служител.Та тоя не е виждал работа цял живот.Само краде и снася на ГЕРБ.

125

ЛЛЛЛЛ

преди 5 години

ГНУС МЕ Е ОТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ, ДО ЕДНИ КОРУМПИРАНИ.

124

като вожда

преди 5 години

От 2016г ,а сега сме 2018!?Две години а може би и повече никой от властимащите не си е мръднал пръста,а тези бандити са безчинствали на воля!