118

гост

преди 5 години

Не се ядосвайте , заради тоя арабски *** ! Щом е мераклия , нека плаща ! Те да си ги глобяват в цяла Европа , у нас - също , пък тоя да цака ! Сега се изхвърля , щото глобите не са големи , но няма да може вечно да поема тоя разход !

117

Факт!

преди 5 години

Аз ви казах че французите няма да изоставят съюзниците си а този дори не е и чист французин а е с други корени.

116

Анонимен

преди 5 години

бурката и никабът - новата свобода! уау!

115

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Тия чал,марски и,зроди сътворение на дявола ще бъдат победени веднъж за винаги. Защото в Библията пише, че антихристът ще се представя за истинския Бог заместител на Исус Христос, а антихристът е точно исляма.... И когато това се случи и стане дявола/исляма ще опита да погуби човечеството, но Исус спасителя, отново ще се появи на земята и ще победи антихристът, и ще спаси човечеството!!!

114

Анонимен

преди 5 години

Дано някоя с бурка да го взриви

113

Анонимен

преди 5 години

Здрави момчета(искат да забранят европейките да разждат момчета да ги защитават) само е отговора на мюсюлманската напаст.

112

Анонимен

преди 5 години

Горките мюсюлманки задължени са да носят бурки докато мъжете им си правят каквото искат.

111

Анонимен

преди 5 години

Женските в ЕС трябва да се оплодят от мюсюлманите после за благодарност ще носят чували.

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54 Руснаците не избиха ли достатъчно невинни в Северна Африка?Не я ли сравниха със земята?И продължават,към момента.

109

българина

преди 5 години

какво ли ще се случи ако християнин плаща на туристите в катар и СА да не спазват никакви местни обичаи и плюе по местните закони? минимум изгонване максимум затвор и смърт. та въпросът е ЕК И ЕП от чии данци са им заплатите че позволяеат някакъв фес да прави 500 млн души на маймуни! изгонеъте го закрийте му бизнеса и персона нон граста до живот както и на всички на които е платил глобата! до кога ще търпим????

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен67 Защото българските комунисти,заедно с руските си ментори,така опоскаха страната,че ни трябват още дълги години да се оправим.

107

Анонимен

преди 5 години

До Руский73 Пошьол вон,руска бряд!

106

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен104 На тейпарад се ходи по желание,но бурките са задължителни в мюсюлманския свят,иначе,убийство с камъни.

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимния лефтист,това че религията им го изисква не означава че трябва да им се позволява. Тя религията им изисква и убийства на честта с камъни. Също така позволява на мъж да има 4 жени на неограничена възраст. Ако нещо и с това да се съобразим, та да им е удобно да си спазват религията? Техните лидери ви казват, че Ислямът е обратното на демокрация и не може да вирее в нея, вие лефтистите им пляскате!

104

Иванов

преди 5 години

Бурката не може да спада към европейските ценности. Сама по себе си тя е ценност, но не е европейска. На всички нас аборигенното европейско население ни се набива в главите да утвърждаваме европейските ценности. Пришълците акостирали от други континенти са длъжни да се приобщят към европейските ценности. Всичко което неще се връща там от където е дошло. Може само да идва като гост на европеизираните си братя и сестри. Забележете ЕВРОПЕИЗИРАНИ, не казвам християнизирани. Така е справедливо.

103

Анонимен

преди 5 години

До РазличияАми недей, кой те кара?

102

Анонимен

преди 5 години

"А аз може да искам да си ходя по бикини по улиците на ислямска държава,"Това да ходиш по улицата по бикини християнската религия ли го изисква и предписва на жените. Странна религия. И сигурна ли си, че гледката ще бъде приятна за околните, или само ти си мислиш така за себе си?

101

Различия

преди 5 години

Не бих живяла в Китай или Япония тъй като културата е твърде различна от моята. Ето затова няма да се преместя там, да им народя бъдещи граждани и да изисквам да пренебрегнат те разбиранията си, та аз и децата ми да се чувстваме като вкъщи...

100

Анонимен

преди 5 години

А да си криеш лицето си е голяма доза подлост... Да не те разпознаят по физиономията като извършиш престъпление, нали?Свещен джихат. Още малко ви остава да се правите на добрата Сауд.Арабия и лошия Иран.

99

ШахинКараФахише

преди 5 години

Разни османлии пишат с-у България под различни псевдоними. Съветвам ги да внимават, тъй като IP адресът им може да бъде проследен!