19

Анонимен

преди 5 години

Мутренските времена не се връщат - те никога не са си отивали

18

Анонимен

преди 5 години

Бандата работела от 2010! (що дрога са пласирали от тогава - що деца са се споминали). 8 години родната полиция ги дебнела и ... Добре, че бяха комшиите да го атестуват.Българските ченгета не само не го хванаха, а и са му "изпели" за акцията та да се чупи. А БСП и ДПС помагат кой с каквпто може ...

17

Мнение

преди 5 години

Добро утро. Какво се правим на ударени. Нали все се шегуваме колко много скъпарски коли шетат с бясна скорост по магистрала Тракия, по столицата и по-големите градове. От къде пари да поддържаш такъв автомобил, от къде самочувствие да го караш така, все едно си над закона?? Това не е мутренска чалготека вече няколко десетилетия.Хайде, да не се правим на ударени. Това всичко се случва пред очите ни. Но ние отдавна сме си заровили главите в пясъка и си даваме задните части на политическата клика

16

Анонимен

преди 5 години

От този на снимката много майки са проплакали.

15

Анонимен

преди 5 години

От медиите разбирам, че мутренските времена се връщали. А от живота виждам, че си живея в тях. И тъй ката съм рекетира се боря с мой средства . И виждам , че има резултат. .

14

Анонимен

преди 5 години

Този грозник с изцъклените жабешки очи не го показвайте изобщо и спрете да пишете за мутри и престъпници. Реклама ли им правите на тези същества, които трябва да са с доживотни присъди?!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12ГЕРБ са мутрите. Само виж Цвъки и Боку. И връзките им.

12

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Митю Зъркалите е хванал някой високопоставен политик за топките и затова го пазят, сетете се що шефове на групировки ги свитнаха - и бяха хора, които нямаше да оставят Митю и обувките да им целува.

11

Анонимен

преди 5 години

Мутренските времена не са си отишли за съжаление. Мутрите вече бетонираха и връзките си с политиците , създаде се и олигархията. България се върна в 20 - те години на миналият век - ганстерството в САЩ, тук е сега. Власта която е да е тя БСП, ГЕРБ е безсилна да се справи или не ще или е силно обвързана с мутрите.

10

хахо

преди 5 години

Че те кога са си отивали,че да се връщат?Не разбрахте ли,че това е първата причина освен ниските заплати хората да се изнасят от тази държава?

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Медиите още в началото на "прехода" бяха ползвани да се втълпи на народонаселението, че мутрите и рекета са нещо нормално и да не се вълнуват, че ги има. По цял ден вестниците ревяха "има ли рекетьор и мутри" докато най-накрая се появиха.

8

Само ГЕРп

преди 5 години

Откакто Борето е Началник,ДА връщат се.

7

Анонимен

преди 5 години

Тези времена никога не са си отивали. Не мога да разбера що за медии имаме... Два дни тръбяхте как е предаден на българските власти и сега изведнъж в ареста в Истанбул бил, този с очите? Всички се надпреварваха да излъчват репортажи с военния арсенал на онзи нищо не подозиращ общински съветник и днес калашника и пистолетите, които били "законни" са изрязани от репортажите... И самите медии вече се оплетоха до такава степен, че наистина делят място с Буркина Фасо по свобода на словото. Аферим

6

Анонимен

преди 5 години

Мутренските времена не са си отивали...Комунизма в България дойде като партизанско мутренско управлениеи не си отиде.

5

Анонимен

преди 5 години

Ама то било с популиска цел един файтон хора от СеДеСе-ту да се помъчат да се докопат до властта. Приказките ви ги знаем. На всички. Който не помни и ходи пак да гласува за тия всичките не му е жал ни за себе си ни за децата му.

4

Бате Гойко

преди 5 години

"Страната ни "поизпра" имиджа си...." - кога това?

3

Анонимен

преди 5 години

Този, ако не беше замесен с политици, отдавна да го няма и всички да сме го забравили.

2

Анонимен

преди 5 години

Долу горе всеки месец от годината сяка година пишете "връщат ли се мутренските времена".

1

Анонимен

преди 5 години

Добрютро, Петя! Те мутренските времена се върнаха още 2009 г.