87

въпрос към Курнелия

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

86

Анонимен

преди 5 години

Всички знаят, че Очите е пръв приятел на Борисов.Затова цялата полиция и прокурори така пърхат около него и му правят четки колко е смел.------------Да, и за това е арестуван в една стая с шефа на групата на БСП съветници в Бургас.

85

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

84

Анонимен

преди 5 години

На големия мафиот Митьо Очите дори не си направиха труда да обискират дома му. Що така бе? Щото е `наше момче`. Това само в България го има. Шефа на престъпната група не се обискира, само подчинените му. За прокурора, който трябва да е безпристрастен, мафиота е `смело момче` и прокоратурата не се била притеснявала, че ще се покрие. Да се смееш ли да плачеш ли.

83

До 89

преди 5 години

Всички знаели, това май само ти го знаеш или страдаш от разчленение на личността.

82

Анонимен

преди 5 години

Всички знаят, че Очите е пръв приятел на Борисов.Затова цялата полиция и прокурори така пърхат около него и му правят четки колко е смел. Тия арсенали оръжие и пачки пари са ги открили в къщата на Бенчев докато е отсъствал. Защо ли това ми напомня как откриха парите за подкупа на Иванчева. Докато беше оставила колата си на паркинг и отишла да пие кафе.

81

Байфидан

преди 5 години

До 86. Колко си елементарен. Ами като ще играят за банкянския кому тура дирят в БСП, а?

80

Waso

преди 5 години

Оставка за Нинова и разпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат!!!

79

Анонимен

преди 5 години

Тия двамката явно са решили да играят без такса спокойствие за банкянския! Кнат с две три бентлита и ще ги пуснат. Само иванчева ще лежи щото нема какво да изтръскат от нея!ато олект

78

Анонимен

преди 5 години

Сега очаквам Митьо Очите да го изкарат чист като сълза. Даже не обискираха дома му, а прокурора го защити като каза, че бил смело момче. Толкова е фалшиво всичко, че ми се повръща.

77

!!!!!!!!!

преди 5 години

СИК срещу ВИС, Герб срещу БСП

76

Анонимен

преди 5 години

Хола му е поне 2 пъти по-евтин и малък от този на мама и тати... Те взимат ат около 1700 лева общо. Очаквах повече от човек с Ролс Ройс. А това, че е 12 пъти по-безвкусно, не мога да Аси го обясня ... Едно време големците о богатите са били хора на културата, вкуса, финеса и изкуството , ама днес не е така, май.

75

Анонимен

преди 5 години

Самите партии си подливат вода с такива хора. Малко поне да се направят, че се интересуват от членове и представители, та да има малко от малко цедка. Безочие и дебелокожие

74

Дуро

преди 5 години

Защо ли никой на никого не вярва?Нито на очи ,нито на уши,а най-вече на новини!

73

Анонимен

преди 5 години

Във всеки дом на всеки един гласуващ за БСП трябва да се влезе, защото всички фенове на БСП са престъпници!

72

Анонимен

преди 5 години

Цветанов започна да издиша напоследък. Не че постановките му преди бяха перфектни, ама с тоя Очите се изложиха.Големи мъки как да го опазят и да го изкарат положителния герой на фона на ужасния съветник от БСП.

71

Анонимен

преди 5 години

На Бенчев щели да предявяват обвинение, на турчина Несрин - също. Само никой не казва какво ще правят с шефа им - Очите?Или той е толкова наше момче, че няма да го пипаме?Дори обиск в дома му не направиха. Сигурно доброто момче да не се обиди случайно?

70

extremist

преди 5 години

ТИКВАТА ВИ КАЗА:НЯМА ОСЪДЕНИ, ЩОТО НЯМА ПРЕСТЪПНИЦИ............................ВИЕ СЪШО СТЕ ТИКВИ И СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ

69

Анонимен

преди 5 години

Управляващите от ГЕРБ трябва да се справят с мафията..................ама къде спаха 10 години.............и с тоя премиер...............невъзможна работа!!!

68

Анонимен

преди 5 години

Ей сега става интересно...............да видим как ще отговорят БСП-то...............ясно е, че в ГЕРБ има политици , които работят за мафията!!!Ами другия хубавец от ДПС-то...............за него няма ли прокурор???Или Ердоган каза на Бойко да не закача турската мафия????