105

Анонимен

преди 5 години

ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРИ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ДА ПОДКРЕПИМ ДРУГАРИТЕ МИЛИОНЕРИ В БЕДА.

104

Анонимен

преди 5 години

НИЩО ДРУГАРЮ МИЛИОНЕР СОЦИАЛИСТ КАТО ПРЕВЕЖДАШ ПАРИТЕ В ЧЕРВЕНИТЕ КАСИЧКИ, ТЕ ЩЕ РЕКАТ ЧЕ ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ- ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРЮ МИЛИОНЕР, ДРУГАРИТЕ ЛИДЕРИ МИЛИОНЕРИ НЕ МИРИШАТ ПАРИТЕ.

103

Анонимен

преди 5 години

Друго не сме очаквали от чорвените ко**и. Те работят само с преврати и предателства, дори и към собствените си семейства, камо ли за вече бивш "бизнес партньор", който се е наакал толкова публично.

102

Бунак

преди 5 години

Защо ни го връщат??? Да си седи там . То нашите корумпирани политици ще го пуснат пак

101

Анонимен

преди 5 години

ОБЩИНАРЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНАРИТЕ ОТ БСП НЕ БИЛ ОТ БСП- НЕ СЕ БОРЕЛ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И ЗА ИСТОРИЧЕСКО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КАПИТАЛИЗМА- ВИЖ УСТАВА НА БСП ОТ 2. 2017 Г- О НЕ

100

Анонимен

преди 5 години

До президента е на ход Защо президента? Защо не Герб, службите, да се борят с престъпността, имат достатъчно власт ? Аад, да, забравих. Никой не сече клончето, на което седи, или на което е гнездото, от което е излетял на високо...

99

Карадайь

преди 5 години

вероятно е на спешни консултации с ПОЧЕТНИЯ ДОГАН и сега УМУВАТ с какво високопарно изявление да излязат: няма да е само този убавец от ДПС с Д.Желязков и бележити общинари.Там е И ВИЛАЕТА на Доган.Скоро един охранител от НСО( охраняващ имот на Доган в строеж?) бе намерен около Приморско убит.Какво става???

98

Анонимен

преди 5 години

E, как какво е правил? Държал е памука, крепил му е нещо....

97

Язък!

преди 5 години

Никога не е късно да станеш за резил. Можеш да имаш много пари, три мощни коли, много апартаменти, да си боядисаш косата с цел да изглеждаш по-млад и хубав (?), ама пак си оставаш мижав гешефтар.

96

Fori

преди 5 години

Как я избрахте тая снимка? Неква странна смесица между бащата на Илия Павлов и костюма, и снажната фигура на Митьо Пищова. На всичкото от горе на фона на картина - постсоциалистически Ренесанс със щрих на ранен Реноар и привкус на казашки син период от началото на 19-ти век. Не мога да го определя точно, но изглеждат абсурдно - и картината и магарето пред нея! :-)

95

президента е на ход

преди 5 години

Празидентството започна плачевно. Президента демонстрира незачитане на закона от първите си дни. Време е да покаже че се е поправил.И така господин президент народа очаква от Вас реални действия за разбиване на престъпността в България. Моля назначете комисия която да разгледа връзките на Митьо Очите с Общински съвет Бургас и Как и по какви причини на лицето Бенчо Бенчев е било гласувано доверие да оглави Общинската група на БСП в Бергас. По-специално връзките на госпожа *** Нинова.

94

Анонимен

преди 5 години

ЛИДЕР НА СОЦИАЛИСТИ СЪС СЪДРУЖНИК МУТРА- О НЕ

93

Анонимен

преди 5 години

е нали се сещате с какво сади нивите тоя "земеделец" щом с Митьо очите е партия :)

92

Анонимен

преди 5 години

СОЦИАЛИСТИ И МУТРИ В ЕДНА ИГРА- О НЕЕЕ

91

Корнелия да обяснява

преди 5 години

Зад главата руска картина, червена риза . . .БСП нека се разграничава от Бенчо, но все пак *** да обясни пред наподното събрание как става така че Председателя на Председателя на Общинската комисия. Да повтора Председателя на групата на БСП в общинската комисия е заловен заедно с Митьо Очите. И при това е заловен като лице наело стая за да укрива лице търсено от българската полиция. И това лице не е неизвестно, а в България е във всеки вестник където е публикувана и снимката му.

90

Анонимен

преди 5 години

СОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАЛИ НА *** С ПАРИ ОТ РЕКЕТ- О НЕ

89

Анонимен

преди 5 години

СОЦИАЛИСТА БЕНЧО СЪДРУЖНИК НА ОКАТИЯ В ИЗНУДВАНЕ- О НЕ

88

Анонимен

преди 5 години

МИТЬО ОЧИТЕ ДРЕБНА РИБА- О НЕЕЕ

87

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО ИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ БЕНЧО ГАРАНЦИЯ

86

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ПОВДИГНА ЕДИН КУП ИЗМИСЛЕНИ ОБВИНЕНИЯ НА ДРЕБНИ РИБИ ПРЕСТЪПНИЦИ , ЧЕ ЩЕЛИ ДА УБИВАТ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ И ИМАЛИ ДОРИ СПИСЪК :DСАМО НАБЛЮДАВАЙТЕ КАК МИТЬО ОЧИТЕ ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕ ТОЧНО КАТО БРЕНДО!!НА БРЕНДО БУДА МУ ОТВЛЕЧЕ И ДЪЩЕРЯТА ДА ВНИМАВА КОГО ОБВИНЯВА!МИТЬО ОЧИТЕ Е ОРТАК С БУДА ТЪЙ, ЧЕ НАДАЛИ ЩЕ ЛЕЖИ И МЕСЕЦ!