45

До 42

преди 5 години

Познатите ми са в София, Варна, Бургас, Пловдив. Имам роднини и в дълбоката провинция на към 1000лв заплата. Нали се сещаш, че не може да си продавач , да въртиш геврека на баничарка, да си детски учител или редови полицай или на офисче в малка фирма в малък град и да очакваш да взима добри пари? Аз съм завършил едно, но работя друго, защото съм се ориентирал къде са парите. Ориентирайте се бе хора , бъдете мобилни и амбициозни докато сте млади. Айде нацъкайте ми минуси, защото ви давам съвет :)

44

Осман

преди 5 години

За двумилионен град 16 деца на ден са нищо. Тези които умират са повече. Растежът на населението се дължи на миграцията от прованса.

43

Анонимен

преди 5 години

Честито на братята, множат се. Да ми мислим като им станат чаветата на трудоспособна възраст след 20-тина години. Малкото българчета, барабар с родителите ще са се изнесли до година-две :(

42

Анонимен

преди 5 години

Пенсионер пенсия 200 лв .Млад човек с над средно образование 600 800 лв а само един наем в София е около 500 700 лв оцеляването на над 2 милиона българи е под въпрос а вие говорите за деца това е пропаганда няма раждаемост а само смъртност прочетете другите сайтове днес има много смъртност

41

муспи

преди 5 години

:+_`$**($), - I nito edno bulgare?

40

До 42

преди 5 години

Кажи какво работят за 1000 2000 лв на всякъде в София за хора с над средно образование масовите обяви за работа са от 500 до 900 лв и тук таме някоя по 1000

39

1 plus 1

преди 5 години

koi rajdat, majete li?

38

Оп

преди 5 години

Парите не са основния проблем в днешно време. В момента ако си дори средно грамотен и можеш можеш да изкарваш добри доходи, с които да издържаш поне 1 дете. Почти всичките ми млади познати работят за над 1000лв, даже доста от тях за над 2000 но деца не искат. Децата не са модерни вече, западния начин на живот ни го наложи това схващане и ние се вързахме като големи шарани.

37

Анонимен

преди 5 години

Ако имате семейство от няколко човека и разполагате за всички тях с доход от 200 или 500 лева ще мислите как да имате ваше ама друг път

36

Анонимен

преди 5 години

Комунистите ще им отрежат от грантовете ако продължава тази тенденция.Щото не са само московските вещици дето мечтаят да затрият българското племе.

35

Анонимен

преди 5 години

До 33Ами прочити какво е написал 32

34

българина

преди 5 години

къф бум бе бум е по две!

33

Оп

преди 5 години

Имах в предвид най слабата ни година от ВСВ насам

32

Оп

преди 5 години

Раждат ромите масово, не нашите. От връстниците ми на 25-35г деца имат около 10%. Повечето дори и не се замислят за деца. А са млади хора с доста добри доходи. България до 30г я пиша бегала, ако нещата не се подобрят значително. А не като големия демографски бум на Днес бг, който бум се оказа с 5 процента повече от миналата госина, която доказано е най-силната ни година от ВСВ насам. Голям бум няма що.

31

До 2

преди 5 години

До АнонименНе мога да разбера кой ти сложи минусите. 6 минуса досега! Абе ей нещ.астнициии заврете се в мишите си дупки и не излизайте никога повече! Жалки ***! Какво лошо има да се раждат деца!??

30

Анонимен

преди 5 години

Не се у4удваите тези бебета не са българ4ета от шведите са. На едно БГ бебе се падат 5 швед4ета. Работя като вода4 на линеика и много добре знам кои раждат. Така 4е не се радваите а пла4ете. Из4езваме с косми4еска скорост.

29

Анонимен

преди 5 години

Че как няма да има бум, като цяла България се изнесе в София.

28

Анонимен

преди 5 години

В бившата "Тина Киркова", сега май се казва Първа АГ, от 10 раждания 8 са бразилчета. От позната акушерка го знам.

27

Анонимен

преди 5 години

Прилича малко на пропагада, ама нейсе

26

Munchen_DE

преди 5 години

Когато фактите говорят...Нали все се тръби, че в България нямало раждаемост, вървяло се към трета национална катастрофа? Много интересно как в същото време излиза, че не е така. Даже местата в детските градини и училищата не стигат.Същата работа като с мита за "Най-бедните". Бедни... ама всеки с по 2 апартамента и 2 коли, едната в повечето случаи - джип.Това и в ДЕ го няма!