60

Оня с жълтите гащи

преди 5 години

Цената в аптеката на този Ентелигент Марешки на обикновен витамин е 12 лв, като същия (едно към едно със същото име) струва 8 лв във всяка друга аптека. Може да си направите сметка как се прави евтино гориво -като избиеш цената му в аптеката. :) Друг е въпроса, че петролен картел си има, даже горе в статията са описали членовете в него :D

59

до анонимен 36

преди 5 години

До Анонимен175 000 са 0.1% от 175 000 000 а не от 17 500 000.Има няма 157 500 000 разлика.Нищо разлика.

58

Анонимен

преди 5 години

До 54Хубав въпрос, но с ясен отговор. От 60 години ни обясняват, как ако не е северния монополис цяла Европа умирала ;))) Всичко е лобиране тук само в една посока. Хората се връзват на това вече половин век.

57

Един от Северозапада

преди 5 години

Даааааааа, в хора на вълците ли си-трябва да виеш, защото заблееш ли-изяждат те.....По същия начин по нашия край се събира "Бизнеса" , и определя максималните заплати, които да дава, и според тях-това са добри заплати за нашия край. Говоря за 350 евро максимум чисти.

56

Анонимен

преди 5 години

Турция много закъсаха с газа и петрола . От днес Собственика на ГЕРБ ще продава на Ердо .

55

Анонимен

преди 5 години

Всички да бъдат изгонени , не само Лукойл ! Другарю Бойчо , раздавай магарета !

54

Анонимен

преди 5 години

Македония отново намалява цената на бензина и дизела. Дизел 63 МКD - 1.56 лв.

53

Още ли спите?

преди 5 години

Държава = мафияЗадавате ли си въпроса ЗАЩО в България няма фирма която да купува/внася петрол от Саудитска Арабия при положение че техния петрол е по качествен от Руския, по евтин, и разстоянието от България со СА е двойно по малко като има директен път по море от СА до българското черноморие.

52

Анонимен

преди 5 години

Башмутрата да се прибира от Симитли и да дава веднага обяснение! Точно Магарешки създаде някаква конкуренция! Мутроооооо крадлива, да се изпариш!

51

Анонимен

преди 5 години

А това, че всички отрепани бензиностанции зарвждат от лукойл?! Това не е ли равнозначно на тотален монопол! Трябва лукойл да бъде изгонен от БГ. Веднага!

50

Анонимен

преди 5 години

До д-р ИсняАз съм на същото мнение,от тоя нито капка не съм зареждал до сега,няма и да заредя! Човек трябва да има малко самоуважение към себе си.Гледам някои карат коли за по 150-200 000 лева,отишли да се редят на опашки за 5 ст.по-евтино гориво!?

49

Анонимен

преди 5 години

До саЦял Свят работи по схемата 2 в 1 за своите клиенти,но в България се работи по следната балканска система: Плащаш 3 получаваш 2,а ако имаш силно желание за 1, е още по-добре!

48

д-р Исня

преди 5 години

"Лукойл България", "Еко България", "Нис Петрол", "Петрол", "Синергон Петролеум", "Ромпетрол България" и "ОМВ България"Ползвам ги редовно...за тоалетна и да си измия стъклата. От Марешки няма да заредя, защото е:1. ***, ама много е прос2. Измамник да дрънка - целта му беше да се докопа до меда и веднага вдигна цените. А рибите, които му позволиха да ги зариби и все още го гледат като, че им е майка, горките, не виждат на 5 см от носа си.3. Само по изказванията му ще го познаете.

47

Чикън

преди 5 години

Само в България картел може да санкционира някой, защото не му играе по свирката!

46

са

преди 5 години

Още едно доказателство за чии интереси работи държавата!Тоя може и да е мошеник,ама така му отърва,така продава!Скоро трябва да очакваме и акция в МЕТРО,защото продават 2 скари на цената на 1 за 80 лева!Е как-нали до вчера едната струваше толкова-къде и в кой отива 300% надценка?!!!!!!

45

Още ли спите?

преди 5 години

Държава = мафия Няма никава разлика.Добре дошли в новия робовладелски строй!Ааа между другото знаете ли че реалната пазарна цена на 1 литър бензин в момента е около 1.20лв. Всичко над тази цена го прибира мафията (държавата).

44

Анонимен

преди 5 години

От 20 години не зареждам от бг бензиностанция а и не само аз много сме. Македония която внася гориво от БГ цените са по 1.50 лв и на бензина и на дизела. Но при тях нямат мутра да им вдига акциза и ДДС-то до тавана. Също и храната и цигарите са на ниски цени защото акциза и ддс-то за ниски.

43

Анонимен

преди 5 години

Много смешно :)) Това ме кара само там да зареждам.

42

Анонимен

преди 5 години

хаха абе как ги измисляте сензациите -0,1% от общия оборот - шамаросали дрън дрън! той е в коалицията резерва бе! Алоу, корабчета плуват ли? кого баламосвате!

41

Абе

преди 5 години

Какво е това нещо "Комисия за защита на конкуренцията"? Нещо много комунистическо ми звучи!?България не се ли води демокрация със свободен пазар?От къде накъде държавата ще е меси така нагло във частния бизнес?От кога ниските цени се считат за нарушение на закона. (Кой е тоя закон?)