68

Sas

преди 5 години

Резултатите от тази анкета са показателни за умствения капацитет на населението. После защо не сме били Швейцария...

67

Име

преди 5 години

българинът не е зад баба дора, а зад разума и срещу фейк нюзовете, които разпространяват "зелените" централи на евреите! както винаги за да печелят само евреите.

66

Не говорете

преди 5 години

ГЛУПОСТИ.ЗАД глупостта и сценките стои БСП. И техни поддръжници.Ако пламне България? Тогава ПАК ВЛАСТТА ще е виновна.От гражданката на РБ ДОра логични съждения не очакваме.Особено като е инспирирана от БСП кохорти.Какво да прави ***. БСП трябва да се съди за атентат.Защото заразата по животните и възпрепятстване на овладяването Й е тероризъм.А ПОДПАЛВАЩИТЕ ОТНОВО ИСКРИТЕ??? КАКВИ са? И кой пусна заразата и СЕГА СЪЖАЛЯВА< че ПЪКЛЕНИЯ му план НЕ УСПЯ? САМО РАЗДУХА недоволство сред не

65

Гробокопач

преди 5 години

До АЗЗЗЗДа бе, Бойко ще трепе кози, а Нинова отзад, ще купува. "Който чупи-купи". Откъде, накъде, Нинова, ще плаща за мурафетите на Бойко? Айде, марш в гората!

64

АЗЗЗЗ

преди 5 години

А Нинова защо вместо да помогне на баба Дора и да и купи 10-тина кози, отиде на БУЗЛУДЖА да върти КЮЧЕЦИ и да похарчи милиони за автобуси, кебапчета, чалгарска музика, байрачета, сувенирчета и още куп глупости! Това ли е "СОЦИАЛНАТА" политика на БСП, Нинова и останалите милионери, които само се бият в гърдите!

63

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименТомиславиният Пърдележ, толквоа си може, нямало е жена му, до него, да му нашепва с чехъла;)))

62

Анонимен

преди 5 години

до 63: Напротив длъжна е, справка ЕС

61

Анонимен

преди 5 години

"Естествено, че трябва да избият всички животни от заразените райони, защото после като пламне цялата държава ще оревем орталъка как е бездействало правителството"Момче, добре че нямаше чума, защот ако наистина имаше, точно действията на правителството щяха да разнесат заразата. Животните се заравяха пет за четири от работници в скафандри и диви животни разнасяха кокали и леш. При тази болест животните трябва да се изгарят, но кой ти мисли.

60

Анонимен

преди 5 години

Другия път животновъдите да се научат да си застраховат животните или да си организират фонд, в който да си събират пари за обезщетения в такива случаи.Държавата не е длъжна да им плаща чумавите животни, но въпреки това го направи в името на мир да има...тоест парите на данъкоплатците лесно се раздават за какво ли не.По тази логика да премахнем застрахователните фирми и държавата да плаща за всичко. Така всички ще са хепи.

59

Анонимен

преди 5 години

Къде са доказателствата за чумата?, къде са документите от изследванията?, за месеци няма нито едно животно, което да е умряло от болестта. Гарантирано от калинките на ГЕРБ.

58

Къде

преди 5 години

Е държавността?Хем и дадоха нови кози,хем и платиха евтаназираните,половината нерегистрирани!После плачем за нормална държава!Всички малко или много сме лицемери,но не искаме,да си признаем!

57

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименГерберче, н забравяй, че благодарение на медийните манипулации на твоят титан Охо-Бохо Чуйпетлохо и раздаването пари, на калпак, Бохо печели изборите. Иначе, кога такъв *** от Банкя, ще стане мин. председател? В коя нормална държава;)))

56

художника

преди 5 години

Баба Дора е събирателен образ на народа. На никой не му пука за вас, а някои обиждайки нея, обиждат всъщност себе си. Малката разлика м-у баба Дора и кресльовците против нея е....., че тя се бори до последно за себе си и за стоката си, а вие нямате за какво да се борите, защото отдавна сте си дали *** под наем.

55

Гробокопач

преди 5 години

Да, ние, застанахме твърдо срещу Чумата Охо-Бохо Чуйпетлохо и ако бяхме още по-твърдо подкрепени от стопаните, а не само, от някои от тях, а другите пак, като типични селски хитреци, гербери, не търсеха келепиреца и в тази ситуация, на Охо-Бохо Чуйпетлохо и Пора, отдавна щяха да са избити зъбите в Хасекията.

54

до 14

преди 5 години

Щях да се науча да правя едни неща с една близка твоя родственица, запартък с гръбначни изкривявания.

53

Анонимен

преди 5 години

Това изследване,ако е вярно, полазва как масата хора са подвластни на сълзливите медийни манипулации и реагират първосигнално.Естествено, че трябва да избият всички животни от заразените райони, защото после като пламне цялата държава ще оревем орталъка как е бездействало правителството. Стопаните ще бъдат обезщетени от данъкоплатците, включително и баба ви Дора, която получи своята слава.Цялото раздухване беше, за да се изтръска някой лев повече от държавата.

52

Мдааа

преди 5 години

От Фондация Отворено Общество наредиха да не се отразява темата с избитите животни и подопечните им Нова Телевизия и БиТиВи само с бегло, 30 секундно обяснение ни казаха, че "животните са хуманно евтаназирани и загробени"! Нито дума за протестите!

51

Охххх

преди 5 години

Не драскайте на компа, а имунизирайте ДЕЦАТА СИ против ЧУМА!

50

Анонимен

преди 5 години

Нека гербаджиите вместо да висят като цифуни по форумите и да ръсят простотии,да свършат нещо полезно и то за любимата им партия.А именно да ловят гората,да намерят по един вълк,да го хванат за х.. и да събират вълча пикння в шепите си.Така де,трябва да спираме дивите ***,че пак ще стане като с баба Дора.

49

Анонимен

преди 5 години

Казваш, че "премиера трябваше да прати два автобуса и беленици за всички."Това "беленици" да не е кръстоска между Белене и белезници. Вместо да погне администрацията си, че не може един читав документ да изготви, Юнак Бойко прати жандармерията да гони и плаши хората които гледат животни. А родната ни журналистика се чудеше как да замаже скандала, вместо да ни информира. А нали се сещате, че след тези изпълнения, никой няма и да помисли да гледа животни там и района ще бъде обезлюден.