78

Анонимен

преди 5 години

Цирка на мутрата от банкя продължава с пълна сила драги ми зрители!

77

Анонимен

преди 5 години

Скапана държава и това е. Няма значение дали е Герб или БСП, той като си плаща на всеки няма никакъв проблем.

76

Анонимен

преди 5 години

До 97 - Те бяха инсталира и от властите. Няма как, момчета на по 21-2 години, да имат връзките, да прекарат тонове наркотици от различни източници, да организират цялата логистика, да разпределят райони, да подкупят всички служители (дори и да ги познават), нито да оцеляват по 15-20 години, пр живявайки различни партии, прокурори и конкуренция, без да има много сериозни играчи отгоре, който направляват цялата схема.

75

Кадрите на Суджука

преди 5 години

А на бас, че Очите е отишъл в Германия да се лекува и скоро ще се обади от някоя болница.Някак "случайно", два дена преди "спонтанната полицейска акция" ще да се е наложило спешно лечение.

74

Анонимен

преди 5 години

егати пародията е тази държава Българя ! До вчера го лекуваха, дадоха мило и драго да оживее, днес същите тези, дето го пазеха и лекуваха, го издирват, егати държавата !

73

Анонимен

преди 5 години

Няма толкова смешна държава - Иванчева с пранги, а тоя го издирват стотици.

72

Анонимен

преди 5 години

По неофициална информация преди дни Митьо Очите е напуснал страната, като се е отправил към Германия." По всяка вероятност,можем да получим информация,от Австралопитека Цветанов за града и хотела , където ще отседне колегата му Очите.

71

Анонимен

преди 5 години

А Боко и Цеко кога???

70

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава е пропита от корупция, превърнаха медиците в търгаши, магистратите в народни кръвопийци, за това за кокошка няма прошка, за милиони няма закони, такива като очите си плащат нагоре по веригата и му се подшушва кога е време да замине на почивка, всичко се е знаело, сигурен съм че и арестуваните са знаели че ще бъдат арестувани, това е суровата реалност в иначе милата ни родина

69

!!!!

преди 5 години

Ушев е с тях, всички са им ясни, ясни и са и на малките деца, ако искат ще ги отупат до един за нула време, ама не искат, щото им плащат! Всеки един дето е или е бил в ъндърграунда ще ви каже, че тия се покровителстват от властите, те и за това са на свобода!

68

Анонимен

преди 5 години

Уейкъм ту Слунчака! Найс ту Митьо !

67

Анонимен

преди 5 години

Май и през турско не е било толкова безнадеждно положението, във всяка къща е имало по 5-6 и повече деца и са се хранели изучавали и търговци и просветители ставалиТочно! През руско робство само бяхме по-зле.Руснаците са утайката на човешкият род!

66

Анонимен

преди 5 години

"Той Митьо си изчисти бизнеса, още преди 10 години"- съселянин, който е представителен образ за цялата ни страна ...

65

Анонимен

преди 5 години

"Е нали заплатите в България били ниски!?"Именно де! Именно защото хората с шапка взимат повече от останалите! За да кажеш така, значи ти харесва колко взимат. А останалите хорица взимат 700-800 лева. Пък то ревеш колко мизерна била пенсията на полицаите.

64

ББ

преди 5 години

- Ало Митьо...

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен:Ти как искаш да правят разлика брутна-нетнa, като от километър си личи, че се навиват да получават заплата в пликче и без осигуровки.

62

Анонимен

преди 5 години

Е щом един обикновен пешак патрулен полицай прави 1500 чисти, защо шефът му да не прави 5000? Един мой съученик пък е кадрови войник и взима 1100 чистиЕ нали заплатите в България били ниски!? Сега впрягате целият си потенциал да ни убедите в обратното?

61

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега, тук някакви глyпаци пишат "ти за балъци ни взе, твоят познат е взимал 5000, кажи къде и ние да се цаним" и някакви такива. Тия хора дори не правят разлика между заплата бруто и заплата нето. И хабер си нямат какво пише в закона и каква точно заплата ти се дължи при пенсиониране и след колко години стаж.

60

Анонимен

преди 5 години

*** вместо да скимтите като пребити мacтии, свършете някоя обществено полезна работа!

59

Анонимен

преди 5 години

Е щом един обикновен пешак патрулен полицай прави 1500 чисти, защо шефът му да не прави 5000? Един мой съученик пък е кадрови войник и взима 1100 чисти. Познавам един полковник в армията, който взима 3000. Виждал съм му фишовете от заплатата. Ама е учил.