464

Боби

преди 5 години

До Анонимен 518След това Сауди Принца Военен Министър посети и Русия и си напазарува и от там като започна със С-400 ЗРК система а да и още Панцири нали по негови на принца спецификации Тула създаде този уникален комплекс. Както и доста други джаджи.

463

Анонимен

преди 5 години

Индия похарчи 200 млн долара за съвместна разработка на ПакФа и се отказа веднага щом разбра че русия ги лъже.Техникатата на руснаците изобщо не беше на висотата на индийската електроника и авионика, затова Индия се оттегли ядосана.Руските самолето са още в 20-ти век...

462

Боби

преди 5 години

До Анонимен 514Ето един ОПОРНО ТОЧКОВ дето повтаря като ПАПАГАЛ и НЕ ОСЪЗНАВА КАКВО ИЗГОВАРЯ1. Антифриз - пийни си антифриз за отскок умнико - даже напитката е леко сладичка - знаеш ли какво ще се случи - В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ БЪБРЕЧНА КРИЗА - обикновено Бъбреците УМИРАТ и ти до живот си на ХЕМОДИАЛИЗА и чакаш някой моторист да се самоубие за да може евентуално да получиш бъбрек2. Лосион и одеколон - ползва се МЕТИЛОВ - ОТРОВЕН И ПО-ЕВТИН АЛКОХОЛ - Това си е САМОУБИЙСТВЕН КОКТЕЙЛ - измислица

461

Анонимен

преди 5 години

СА поръча американски оръжия за 300 млрд долара !Но не купува руски трошки, нали ;)

460

До Боби

преди 5 години

Значи 30 години не можаха да му сменят парния котел на Кузя ?!Значи самолети падат щото горивото им редовно свършава ?!Тези руснаци са луди ;)Крайслер не е купувал бараките Уаз.Лада си я карат само беднюхите в Русия дето не могат да си купят истинска кола.Курск потъна от руско ниско качество и пиян екипаж, но се оправдават с американците.Турски стар Ф16 свали модерния файтър на Русия и Кремъл само спря вноса на домати :)))

459

Анонимен

преди 5 години

Лосионите и одеколон напр. Тройной, са по-евтини за пиене понеже не се водят Алкохолни напитки и НЕ се облагат с високия акциз за алкохол в Русия.Руснаците са бедни и затова купуват лосиони и антифриз, съдържащи алкохол.Водката е много скъпа за руските граждани.Крепостните никога не са имали достатъчно пари за сносен живот.А и ако не са вечно пияни как могат да преживеят в тази Русия ?!Там трезвен не оцеляваш, а полудяваш от мизерия и безправие.

458

Боби

преди 5 години

До Анонимен 508Курск потъна След СБЛЪСЪК С АМЕРИКАНСКА ПОДВОДНИЦА, Армата не пали И ДРУГ ТАНК НЯМА ДА ТРЪГНЕ НА "РЪЧНА СПИРАЧКА"(Гледай не откъс а целия материал), Лада има най-голям дял в ново продадени автомобили в РФ за 2017, Уаз сега е Крайслер гражданските самолети изпопадаха(последния Украинска изработка), изтребителите кацат в морето 100% изправни като им свърши горивото след безумна заповед, Кузя пуши след 30 години без ремонт и адекватна поддръжка и ти ще пушиш при подобна експлоатация

457

Анонимен

преди 5 години

В нормалния свят никой не пие лосион за вана, одеколони и антифриз.Това се пие само в Русия.Това не може да е нормално, нали Боби ;)

456

Боби

преди 5 години

До 493"Китайския Калашников е в пъти по-добър от руския. Колекционерите търсят китайски модели!"Когато Китайците пуснат еквивалентни модели на АК-15 и АК-12(различни калибри) ела ми се обади

455

Анонимен

преди 5 години

Курск потъна, Армата не пали, Лада не работи, Уаз е от 1965-та, гражданските самолети изпопадаха, изтребителите кацат в морето, Кузя пуши ... това ти е качествената руска техника, Боби :))))

454

Анонимен

преди 5 години

Народа на Русия е беден и гладен, без значение какви ракети или системи има на въоръжение.Ракети не се ядат.

453

Боби

преди 5 години

До Анонимен 504Дори Елцин изкара няколко години след като слезе от Власт. А от 1990 до сега колко премиери са се сменили? не само Президенти.

452

Боби

преди 5 години

До 493Умнико Руската/ Китайската техника ако не постигне заявените параметри при държавните изпитания постигнати преди това от представители на завода по време на заводските изпитания просто не се приема на въоръжение. Съответно на отговорни шушумиги им олекват местата.Освен това ти не разбираш как работи запада и как работят Рашките и КитайИмаш рамка от параметри за едно изделиеСАЩ и сие вкарват супер дупер технологии за да е трудно да се копираРФ вкарва най-евтината технология работеща

451

Анонимен

преди 5 години

Боби, то там дълго време охрана не им трябва, щото "следващия" обикновено идва след трупа на "предходния". Много малки са изключенията дето "четат лекции" след като са слезли от върха. Бих казал единиц...и :)

450

Боби

преди 5 години

До танкове ,защо ?!Това за пътищата ти е малко стара информациятаАко не вярваш вземи потърси в тубето има доста сайтове с катастрофи от Русия примерно "дорожние войни"Там ще забележиш - всеки извънградски път като правило е на насип(заради пролетно есенните потопи)Федералните пътища са ремонтирани(някой е лапнал гооолям залък)Локалните са както у нас в плачевно състояние

449

Анонимен

преди 5 години

На негово име ясно, че няма......виж на личния готвач или виолончелист може.

448

Боби

преди 5 години

До Анонимен 498по-безумно изказване не бях чулНа името на Путин няма една РУБЛА никъде по света - просто нямаАМАН ОТ ЛЕКОВЕРНИРазберете УМНИЦИ всеки руски президент и премиер се сдобива с ПОЖИЗНЕНА ОХРАНА ОТ ФСБ - тоест заложник е на следващия ВЛАСТИМАЩ В РУСИЯЗа това нито Гроби, нито Елцин, нито Путин имат една рубла в сметките сиГроби като свърши парите ходи на запад да чете лекции в университетите срещу солиден хонорар.

447

Анонимен

преди 5 години

В Грозни е толкова хубаво, че всички подават молби за граждани на Чечня само за да живеят в Грозни, нали :))))))

446

Боби

преди 5 години

До Танкист 482 483Ами Т-72Б3 мод 2016 е с Белоруси топловизионен прицел който от своя страна е Талес(Франция)недостатъци на всички Т-72/80 и Т-90а/90с - липсва обзорен прицел на командира, оръдието не може да ползва БОПС с голямо удължение(тоест по-висока бронепробиваемост)Т-90М(СМ/АМ експортни) е с оръдие от Армата, новата комби броня и частично нейна електроникарешен е проблема с БОПС и обзорния прицелНедостатъци Липсва "Афганит" активна система за защита(много скъпа)

445

Анонимен

преди 5 години

Конгреса на САЩ готви нов пакет санкции засюягащи вече пряко и Путин.Честито др. Жужи ;)