215

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Никоя държава няма натрупани пенсионни фондове.. Чака да вземе от младите да плати на старите.. В САЩ частно , А защо шеше да фалира АйГе и правителството наля 1 трилион. Къде са техните пари , защо само казвате че само българската държава ви е виновна..

214

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 213Значи виновни са ти имигрантите, а не червените крадци, които направиха пишман демокрацията и окрадоха пенсионните фондове, изнасяйки ги в чужбина за да ги поделят помежду си?Същите тия имигранти, които обвиняваш, пращат пари на близките си за да оцелеят някак тук и поддържат на командно дишане умрялата ни икономика.Колко *** трябва да е човек, да не осъзнава кой е виновен за сегашното състояние?Нормално ли е изобщо моите пари да отиват в общия кюп, а не на индивидуална партида

213

А

преди 5 години

Защо не направите така, че да не може работаделят да назначава служители на 4 или 8 часов работен ден, а да работи повече за малко пари. Без законадателни промени, няма промяна

212

Анонимен

преди 5 години

Не внася осигуровки и пропива няколкото стотака в повече дето му ги дава работодателя без да ги декларира, после реве на умряло защо е на минималната пенсия и защо рдоителите му взимат мижави пенсии - ами затова ги взимат мижави, заради такива като него. Мислят си, че печелят, а всъщност губят и това е най-вече сумата, която работодателя не плаща за негова сметка и което води до по-ниски пенсии за родителите ни и на тези дето укриват сега доходи, до по-лошо здравеопазване, до по-високи удръжки

211

Петю

преди 5 години

Спокойно ще дойде и времето когато няма да има българи ,тогава да видим как ще накарват индийците да им работят,като те са свикнали на помощи да живеят.Ще поживеем и ще видим.

210

Анонимен

преди 5 години

Не е виновна държавата и политиците или мафията.. Просто половината население в България са предатели.. Не може да работим за да храним предатели... След като децата им са чужбина да им спрем пенсиите.. Да си ги взимат в САЩ и Лондон..

209

Анонимен

преди 5 години

От всеки 100 лева укрити доходи, дебеловратия демократ-работодател печели по 20,67 лева от невнесени за негова сметка социални осигуровки, а вие си мислите че сте на печалба. Не сте на печалба, на загуба сте, но нямате сивото вещество да го разберете.Общо всеки месец демократите-работодатели така печелят между половин милиард лева и един милиард лева от невнесени за тяхна сметка осигуровки, което е загуба за работниците.

208

Анонимен

преди 5 години

Половината младежи които завършват средно бягат в Чужбина.. Пита се в загадката докага , ще издържат нервите на тези които остават , да хранят родителите на предателите.

207

Анонимен

преди 5 години

Реалността е такава ,че работещите плащат пенсиите на пенсионерите. При тази ситуация държавата да се замисли имигрантите чии пенсии плащат?Какво ни струва на нас останалите да оцеляваме в България да плащаме пенсиите на родителите на имигрантите, вместо да бъдат вдигнати пенсиите на нашите родители та и те да имат някакви достойни старини.

206

Анонимен

преди 5 години

Бедни сме защото окупатора САЩ ни граби - включително човешки ресурси .. спонсора на олимпиадите по математика е фондация Америка за България.

205

Анонимен

преди 5 години

До 210при сегашното ниво на производителност на труда, можеше да взимаме масово по 2500-3000 лева заплата, вместо 510-600 лева, както е сега....а кой би влизал тогава при арменският поп ... да дава "обещания" ?

204

Анонимен

преди 5 години

Заради укриването на доходи и неплащането на осигуровки и ДОД, сме по-бедни с около 40%. Заради мизерните заплати, които ни плащат дебеловратите демократи, сме по-бедни с още 200%, т.е. при сегашното ниво на производителност на труда, можеше да взимаме масово по 2500-3000 лева заплата, вместо 510-600 лева, както е сега.

203

НОИ

преди 5 години

Най -добре е годините за пенсия да се направят 100!Трябва да се вдигне и вноската за пенсия..така като направиш 100г хем ще празнуваш пенсиониране хем и рожден ден и хем ,че ставаш на 1век!Така а и човек ще има и стимул да не умира млад все пак ще е внасял 70-75 г вноски за пенсия и да умреш на финала и да се набуташ ,човек ще си пази здравето за да достигне заветните 100г!

202

Безпартиен

преди 5 години

Това за чиповете са глупости до Анонимен. Работя в IT сферата в БГ, фирмата е Американска, разпределям времето си тук и там по 6 месеца, просто като идвам на работа имам един четец на вратата в който всеки се вписва с код кога е дошъл и кога си е отишъл, тази система в САЩ, директно отива в техния "нап" и си пише на чека седмичния...Толкова и токова % federal tax, social tax, medicare, state.... И това е, няма чиновници дето се да се занимават с ТРЗ и подобни глупости, да смятат излишни неща

201

Анонимен

преди 5 години

До ЗАПОМНЕТЕ! 206Дълговете ще продължават да растат!.."дълговете" са фикция? какво изобкщо представляват "парите", изобщо има ли ги? кой ги е създал?що пък аз да не мога да си направя мои пари, ти - твои и т.н...нали по този начин са "създадени" сегашните т.н. "пари"! нали, или бъркам?

200

ЗАПОМНЕТЕ!

преди 5 години

Пенсии НЯМА ДА ИМА! България се намира във демографска катастрофа!Пенсионната възраст ще продължи да расте!Дълговете ще продължават да растат!Това е спиралата на смъртта за тази система. Измъкване няма.Не е далеч времето когато всеки ще се спасява по единично. Подготвяйте се от сега за не плачете после "олеле ама как стана така".

199

Анонимен

преди 5 години

До Селяни прости, 192Цялата система е създадена само със една цел - ДА ВЗЕМА от вас...Защо не казваш докрай истината - кой смуче най-мтого (пряко и косвено) от хората и кой дефакто и деюре стои в дъното бомбата, която цъка отброявайки последните секунди на Системата ? Кой е най-големият грабител на всички, вкл. и на бизнеса, който обаче си го изкарва на хората. Защо не казваш кой трябва да бъде унищожен за да настъпи равновесие в системата? БАНКИТЕ !

198

Истината

преди 5 години

Истината е,че българите винаги сме били лъгани още от Живково време. Всичко хубаво се изнасяше-дрехи,платове,храна.Заплатите ни винаги са били едни от най -ниските .Нямаше кой знае какви придобивки за българите както в други държави,а напротив много ограничения.А след свалянето на Живков,тотално ни ОГРАБИХА и ни разгониха фамилията !Само приближени до властта имаха всичко !Трудно ще върнат българите,защото винаги са били лъгани от работодатели и управляващи !

197

Анонимен

преди 5 години

Пенсии няма да има , и да искаме заради демографската криза , ми да спре системата и да няма осигуровки.. Аз моите родители мога да си ги храня ..

196

Анонимен

преди 5 години

Мафията си има име - окупатора САЩ + предатели и шпиони..