277

извод :

преди 5 години

на троловете. като не им харесва - ей го де е терминала, границата е отворена, не като през руското робство - хващате самалета и - Масква! Айде вървете майната си и вие, и тоя редактор и сайт, дето ви подава топката за хибридната лилипутинска пропаганда!

276

Fallschirmspringer

преди 5 години

По отношение на номиналния брутен вътрешен продукт на глава от населението,1988 година България заема 25-то място в света. През 2010 година България е на 89-то място в света, а през 2012 с $14,500 е вече на 92-ро място в света (по данни на ЦРУ).

275

Берлин

преди 5 години

Бaси апокалипсиса! Аз явно живея в някаква паралелна вселена. Поздрави от остров Палаван, Филипините! :)

274

Циник

преди 5 години

В България се живее най-добре....като се върна за месец с портфейл пълен с евро. В България се живее най-добре, ако *** е кака ***.В България се живее най-добре ... никога няма време да скучаеш - докато се чудиш коя сметка по напред да платиш с мощната заплата от 510лв.В България се живее най-добре, докато не се разболееш и не опреш до лекарите и лекарствата, в България се живее най-добре - с мутрите работодатели, и озлобения от мизерия народ.Слизаш на летището и си заобиколен от озлобели

273

българка

преди 5 години

До БългаринТова е истината - в България се живее най-добре. Измерител са не само парите. Който цъка минуси и е зад граница го прави, но сърцето го боли от тази истина.

272

Циник до Русомраз

преди 5 години

защо в тази новина пропуснаха да напишат, че повечето тези "гурбетчии" нямат никакво образование, не могат да пишат и дори не говорят български!После в България нямало свясна работа...Каква работа искат?Генерални директори да са???--------------Ъхъ....свясна работа .. свясно ако беше учил.... сега свясно щеше да пишеш - такива останахте в България - свесни неграмотници!

271

Анонимен

преди 5 години

***, ша *** разплачиш бе чичовото. То мъка, то чудо. Ами като все някой ги урежда и прецаква така е. Какъв им е проблема да са зедно и да го няма този рев? Хич не ми разправяйте, че не можело било. Може и още как. Може и в БГ може и на вън. На всякъде си има плюсовете и мунисите. Те са си избрали така, после рев. Айде стига

270

Анонимен

преди 5 години

През миналия век 2 пъти са продавали България веднъц на съветската империя и втори път на англо-саксонска-френската империя. Продажните 'демократи' мислят само за собственото си канче.

269

Българин

преди 5 години

В България се живее най-добре. Продажниците само си намират причина да напуснат. Но на над без тях ни е по-добре. Еднъж да се изчистим и страната ни ще тръгне напред.

268

Да се връщат

преди 5 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените оплаквачи!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки съпротивата на БКП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - само разпадащи се скапани панелки.

267

Анонимен

преди 5 години

Докато в Англия кметовете се надпреварват с това колко нови работни места се отварят в района им и да вдигат местните данъци то в България има фонтанчета.

266

Русомраз

преди 5 години

А защо в тази новина пропуснаха да напишат, че повечето тези "гурбетчии" нямат никакво образование, не могат да пишат и дори не говорят български!После в България нямало свясна работа...Каква работа искат?Генерални директори да са???

265

Я по-сериозно

преди 5 години

Мъже,как може така лесно да си зарязвате семействата,заради чуждите жени !Вие сте виновни ! Кой ще ви гледа децата ! Много ви е лесно на такива,които зарязвате децата и жените си ! После защо имало наркомани , гейове.....Момчетата си искат мъжко възпитание! На кой ги оставяте ? Това трябва да се обяви за престъпление ! Който си зареже семейството -в затвора !И политиците имат вина ,но ние хората трябва да сме съвестни, отговорни ! Трябва да живеем отговорно и да се противопоставяме на лошото !

264

y

преди 5 години

ет ви я и "демокрацията" и "свободата" и "просперитета" и западните "ценности"як живот върви във миризливите дупки в които живеете и се наливате с домашна пърцуца и ядете намалени консерви

263

Анонимен

преди 5 години

България ще се оправи когато си отиде и последния който помни името Тодор Живков.Тоест ... след около 40 години.

262

Шивача

преди 5 години

Браво на стилно, много правдиво, и точно написания материал. И аз бях така, но сега сме цялото семейство. Идваме вече 8 год. в БГ. като туристи, за по месец и ни стига. Бг. Не е добре за мечти, а за илюзии.

261

stomin

преди 5 години

До Пацихм много евтинджос го кара бе

260

stomin

преди 5 години

До панко тръмповне съм вече млад но ти грешиш да не се спира за кафенце цигари се пушат но и доста се имитира не е като да не съм го виждал а що се отнася до обем със съответното качество за единица време от българския профи по добър няма

259

Пацu

преди 5 години

Разтвори бyзки тpoлe!:D :D :D

258

Анонимен

преди 5 години

То за хората в България няма работа, та добре, че са гypбетчиите, иначе ако се върнат сега в България ще има 3 и половина милиона безработни, това е 80% безработица, истински ад ще настъпи, а и пращат някое евро на близките да купуават в България западни стоки да правят оборот на западните фирми.