19

Ние сме извънземните

преди 6 години

През 2001 година ни посетиха двама много ценни експерти/академици с по пет професорски титли / Лекуваха се в минерални басейни и гледаха чисто звездно небе с летящи високо големи обекти.Споделиха важни информации за техни проучвания в големия СССР.Стигнало се до там ,че децата им играят карти и не обръщат внимание на близко летящи ясно видими обекти../в това село имало 52 филиала на РАН

18

Анонимен

преди 6 години

90% от американците вярват в извънземни.

17

Анонимен

преди 6 години

РУСНАЦИТЕ СА ПО-*** И ОТ АФРИКАНЦИТЕ И ЗА ТЯХНОТО МНЕНИЕ НЕ ДАВАМ ПЕТ ПАРИ!

16

Анонимен

преди 6 години

А и още нещо: преактически няма сериозен съвременен учен, космолог, математик илил философ които да НЕ приема, че не сме сами във вселената. Така, че зависи как е поставен въпросът в проучването.Например: Малко зелени човечета, де'т се крият м/у нас или извънземни някъде из между милиардите галактики с милиарди звезди?

15

JJIvanov

преди 6 години

В Москва след срещи с Владимир Георгиевич АЖАЖА тогава президент на UFO академия ,проведох срещи с много видни професори,генерали и академици.Един генерал лейтенант съобщи ,че милиони експерти са проучвали съседни цивилизации само АЖАЖА ВЛадимир имал право да пише официално вкл книги.МНого ценни данни има в книга на професор Стамен Стаменов.Луксозна ценна.

14

JJIvanov

преди 6 години

След много години анализи се появи тезата ,че тука сме в резерват специално охраняван вкл от жестоки врагове тежко въоръжени.Резервата се пази от живи и починали. В момента се развъждат домашни хора с къси до 22 см мъжки полови органи .Цел развъждане на домашни животни и растения укрепващи биосферата.Родените решават несъзнателни тежки проблеми ..докато се хранят играят работят..Външната охрана има забрана за контакти заради зарази вкл убили десетки милиони 14,15,16,17 век./тези с НЛО/UFO

13

0.o

преди 6 години

Водката не прощава !

12

Анонимен

преди 6 години

Туй "Дуче Велле" ли го твърди?А всички краваристанци вярват че едно време в Розуел са правили операция на извънземни дошли от Марс! :-) :-)

11

Анонимен

преди 6 години

Това е изтерзан и крайно малтретиран народ, в цялата си история живели под различни диктатури. Освен че са си крайно суеверни, мозъците им са постоянно промивани от властващата върхушка. А в последно време страната е подложена направо на информационен геноцид. Който не вярва да им чете медиите и гледа телевизиите. Това рептилии, извънземни, ***, изчезнали цивилизации-пълна каша от дезинформация и фейк. Така върхушката ги обърква, докарва в състояние на истерия и държи в послушание.

10

ззз

преди 6 години

А защо не пишат какви са процентите за Европа, Америка и изобщо за останалия свят?Щото да не се окаже че руснаците са най-разумно мислещите хора?За извънцемните не съм запознат с анкетите, но относно плоската земя в US положението беше наплаво плашещо - доста над 10% но точните цифри не поня.Така, че приемам това за поредната тенденциозна и поръчкова статия!

9

Калеко Алеко

преди 6 години

Богатата рушка душевност е чудесно място за развъждане на конспиративни теории и всякакви извънземни теории даващи воля на въображението, особено ако то предварително е подсилено със самагончик или бояришник ... В страната на Бащите цензурата която се налага от Кремъл, дава възможност за всякакави градки легенди свързани с паранормални явления, предназначени за вътрешна употреба на населението ... !!!

8

Анонимен

преди 6 години

ми те самите руснаци са си извънземни :)

7

НОви данни

преди 6 години

ПОследните години след идването на NIBIRU/ в момента излиза от ремонт/ доставиха на външната охрана нови летящи тарелки з апо шест войника вкл двама легнали болни.ИМат много по конфортни условия и AIDC activatori вместо безвредно осветление..Тарелките с а много по бързи от старите .КАто цяло ги смята з а исключитлено опасни заради белите скенери облъчващи с микролептонни потоци екипажите.ИМат тоалетни в тях. ПО големи за 12 и такива за 118 войника засега с е държат далече от стратосферата Н

6

Хорист ов

преди 6 години

На ония 80% не им прави впечатление че на всяко 27 число му пускат тази "статия".........

5

Анонимен

преди 6 години

мога да се басирам (но няма да доживея баса), че извънземните ше се появат, след като разбойниците от наса направят постоянна станция на марс. там ще бъде 3д- принтиран "извънземния" с ИИ, като бъде вкарано днк-то от някой наш "богоизбран", след което от наса ще се завърнат с него на земята, след като са "установили контакт с тях"в момента текат опити за прехвърляне на днк-то в цифров вид, а след като е вече цифрово, няма да има никакъв проблем да бъде "изпратено безжично" до станцията на марс.

4

JJIvanov

преди 6 години

Огледайте през януари 2001 година награждането на БЪлгарски феномени лично от Стамен Стаменов в НДК.ИМА заснети филми.МОже да видите няколко екипа извънзeмни с по шест пръста на ръцете и краката облечени в бели гащиризони .Имат от 4 до 8 включени генераторчета за невидимост в колани.Придвижват се бързо в залата . Колеги да ползват мултиспектрален софтуер за преглеждане на заснетия филмов материал.АНАЛизи на хора с по 6 пръста доказва много стабилна генетична връзка.От полови контакти 6000г

3

Анонимен

преди 6 години

В Русия все едно си на друга планета там природните закони не важат и се случват паранормални явления в следствие на злоупотреба на спиртни напитки.

2

Анонимен

преди 6 години

Преведено така - 45 на сто са нормални, интелигентни хора, 27 на сто са филмари, 18 на сто са параноици, 42 на сто са деградирали непукисти, 13 на сто са глътнали ***, а 3 на сто са пълни ***.

1

Анонимен

преди 6 години

Горките братушки!Пък уж имали добро здравеопазване...(според нашенските ***)