342

Анонимен

преди 5 години

Безплатно ли е безплатното раждане в Б-ия? Защо хиляди жени остават с 1 дете и причината е лошият спомен от раждането. В 21 в. това е много жалко, но е факт. Защо в Б-ия присъствието на близък по време на раждането е ЛУКС, някъде и платен 200 лв. Защо обезболяването е лука? Ако е цивилизовано още няколко хиляди бебета ще са факт. Защо ни заблуждават, че нашето майчинство е най-страхотното, майките работят по света почасово или въобще, защото с 1 заплата на бащата без да е изп. дир. ще живеят нор

341

Шоп

преди 5 години

До ПатилХората, обикновените, корумпират системата, а после пискат че властта била корумпирана.

340

Анонимен

преди 5 години

Земята е нашият общ дом. Важното е там където ги раждат, да им говорят на български. Задължително.

339

Американ

преди 5 години

От тези 200000 деца едва ли ще има повече от 2000 българчета. Понеже децата на българите в чужбина по принцип много малко знаят български, даже и тези родени в България. Все още се чудя, 20 години вече, как може хора с "куц" английски да отглеждат деца, на които българския е още по-"куц", но е факт.

338

Патил

преди 5 години

Трабва да се улесни живота на хората. Бездушни и ароганти хора ни упраляват и не ги е грижа дали имаш проблеми. Забравят, че заплатите на всички чиновници и управници идват от нашите данъци и това трябва да им се напоня непрекъснато. Те са на работа за да служат на гражданите ! Корупция на всички нива !

337

Наблюдател

преди 5 години

Калфин, малко ли се плаща на циraнитe сега, та да им се плаща и за третите деца!?Корупцията е първопричината, я колко работодатели не плащат осигуровки, че и държавата и тя не е редовен платец! Проправят се пътища да се "краде" административно по какъв ли не начин, но никакви условия за развиване на истински бизнес.

336

akud

преди 5 години

когато селяните като домусчиев бъдат спряни да ограбват държавата , како бъдат спряни да внасят евтина неграмотна работна ръка от дето сварят, а вместо тава направят заплатата по 6.00 лв. на час. а парите от дуржавата отидат за помощ за първо и второ дене, за образованите и плащащи данъци

335

Анонимен

преди 5 години

Калфин пак да се заеме със социалните въпроси и броят на родените в чужбина българчета ще се удвои.

334

Анонимен

преди 5 години

БКП то ви обича и пази от пренаселване.

333

привет от Германия

преди 5 години

Добре ,че МВФ позволи на България да въведе валутен борд , иначе положението ви щеше да стане повече от трагично !

332

Олд

преди 5 години

Една държава с общ език, един народ не с една идея. Средден пръстт и гроб за овцете в нея. Днес всеки сам решава...

331

Анонимен

преди 5 години

До selajedin eyubiЯ се пердаши в анадола. Там ти е мястото.

330

selajedin eyubi

преди 5 години

До АнонименSHTE VI OSTAVIM MALKO OT PUSTINIATA SPOKOINO

329

Анонимен

преди 5 години

До selajedin eyubiМечтите са безплатни, но неосъществими.

328

Анонимен

преди 5 години

Явно такъв като номер 371 , представлява ***, който само взема от България и чужбина, но за тях нищо не би напоравил. Егоистино, индивидулано, продажно, консуматорско, безполезно ко/***/ле и кърлеж.

327

Анонимен

преди 5 години

Явно такъв като номер 371 , предтсвлява ***, който само взема от България и чужбина, но за тях нищо не би напоравил. Егоистино, индивидулано, продажно, консуматорско, безполезно ко/***/ле и кършеж.

326

привет от Германия

преди 5 години

Чак сега става ясно ,че през комунизма животът се поддържаше изкусвено ,на реанимация , Тодор Живков взимаше заеми от западните държави за да може да плаща заплати на работниците защото от търговията със СССР ,България само губеше ! Затова след падането на комунизма рухнаха и всички неконкорентноспособни заводи и селски стопанства , обезлюдяха повече от 700 села в които сега има от 0 до 10 жители !Липсата на конкуренция през комунизма стана причина българската индустрия да стане неконкурентносп

325

Иванов

преди 5 години

Към управляващите: Уважаеми управляващи освен към вашия рахатлък кога ще обърнете поглед към интересите на редовия гражданин. Скапахте ни живота с вашите реформи. Реформи, които не подобряват живота. Да го знаете това което правите не подобрява живота. Едни хора просто умират, други бягат за да се спасят, трети живуркат и не се размножават. Няма връщане, България намалява.

324

аааа, не!

преди 5 години

За трето дете от моите данъци да се дават значителни суми? Има заможни семейства с по три деца и едва ли имат нужда от държавна пара за стимул. Но веднага се сещам за едни нискообразовани семейства, които и за трето и за пето дете ще черпят с "марково уиски" у махалата. Тоз ми ти унгарски модел хайде нема нужда да го плащаме

323

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 371Абе, негодник, продажно ко/***/ле! Ти си се родил в чужбина, твоите родители са те и/***/ли и те и ти взимате наготовото! Ядеш наготово от чужденците, взимаш им онова, което те с труд са направили за своите си съграждани!