50

Анонимен

преди 5 години

Най - голямия бич божи за държавите по света е да имаш взаимоотношения или да си съсед с рАссия, Великая рАссия!САЩ и Русия са най-голямото зло!

49

Анонимен

преди 5 години

До ГОШО ТЪПОТОНЕ СТЕ ТОЛКОВА УМНИ ДА ВЗИМАТЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА. От никнейма ти личи, че ти си най-умения и най-компетентния по темата!

48

Ха-ха

преди 5 години

Времето на САЩ изтича,скоро* никой няма да ги пита какво бива и какво не бива.*Скоро-от порядъка на до 10 години.В исторически план е само миг.

47

Анонимен

преди 5 години

Май американосите са бунтовници срещу краля и трябва да се увесят по дърветата?

46

Анонимен

преди 5 години

Тези демократи които най много говорят за права и за свободното самоопределение на хората , защо сега се страхуват от референдум ?!

45

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се отмени Декларацията за независимостта на САЩ от Великобритания и Тръмп веднага да се поклони на своя суверен - Нейно Величество Елизабет 2. Става главен губернатор на САЩ и влиза в Общността на нациите, където са Австралия, Канада и други поданици на Нейно Величество.

44

ГОШО ТЪПОТО

преди 5 години

ПИШЕЩИ БРАТЯ КАКВОТО Е КАЗАЛ ПУТИН ТОВА ЩЕ СТАНЕ....НЕ СТЕ ТОЛКОВА УМНИ ДА ВЗИМАТЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА. АКО ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИ НАБИЙ ЖЕНАТА СИ И СЕ УСПОКОЙ

43

Анонимен

преди 5 години

Хората ще си решат , не вие какви са и що са .Американците да си гледат работата, това беше само напомняне, следва действие -референдум и точка . Русия повече няма да търпи пропагандни лъжи с новичоци, старичоци , натовски революцийки, натовски бази ...Русия ще действа "на зло куче (сащ) -зъл прът" нар поговорка .

42

референдум

преди 5 години

Ако утре се проведе референдум за обратно присъединяване на Калининград (Кьонигсберг) към Германия резултатът ще 95% за.

41

Анонимен

преди 5 години

Това русофиките са болни хора. Отивайте си при Путин и ни освободете от простотията си!!!

40

Румен

преди 5 години

Ако утре Ердоган поиска референдум в Кърджали и Хасково, пак ли ще сте За, другари русофили?

39

Муто

преди 5 години

Има една част от т.н. държава Украйна, която трябва да се присъедини към Полша, заселена с народ, който изпитва същата омраза към руснаците, като поляците! Останалите в Украйна са руснаци. Само, че Полша не ги иска, защото ще им тежат на икономиката, както Източна Германия(бившата ГДР) тежи на Западна Германия!

38

Анонимен

преди 5 години

"Разбира се че референдум под чужда окупация е незаконен."Добре де, но има твърде неудобен прецедент. С Малвинските острови, че малобританските бледолики и война направиха после, за да наложат вота. Сигурно има и други примери, но този е един от най-фрапантните. Не става ту наляво, ту надясно, в зависимост как ти изнася в момента.

37

Анонимен

преди 5 години

A V KOSOVO PRIEMAT A CHE I TAM STOQT?GADI MI SE OT USA

36

ко речи ???

преди 5 години

До Анонимен 43 Не знам за Русия дали ще фалира , ама октомври - ноември , в Големият Краварник пак ще има екшън - > ще успеят ли да вдигнат отново " тавана на дълга " , дали Тръмп и компания няма да правят " въртели " / предния път си искаше в замяна стена с Мексико /. Вез вдигане на дълга - емииииииии фалит лека по- лека . Лошото е , че ще повлекат света със себе си , или ще спретнат някоя нова война

35

защо?

преди 5 години

А къде е ЕС и защо търпи да се води жестока гражданска война в центъра на Европа с много граждански жертви?защо ЕС подкрепя тази война?

34

Анонимен

преди 5 години

Украйна не знам дали ще фалира, но за руската *** е сигурно!Стандартът на живот в *** спадна с 1/2, рублата девалвира, олигарсите здраво крадът и изнасят парите в ЕС и САЩ.Украйна никога няма да се върне в в Московията, не забравяйте че в началото на ВСВ украинците масово подкрепяха немците срещу Москов отечество! А името Русия е откраднато от Киевска рус. До 15 век това което се нарича в момента Русия се е наричало Московията! А останалата част Волжска България!

33

Анонимен

преди 5 години

Ама, кой е Путин да предлага референдуми в чужди държави !?Защо не си гледа руския Гулаг !?

32

сега

преди 5 години

Поредното разумно предложение на Путин,и единствено решение за касапницата в Донбас,САЩ трябва да притиснат своите марионетки в Киев за да настъпи мир там.

31

Анонимен

преди 5 години

Украйна е изкуствена държава, като Македония!Без Русия Украйна е изгубена и ще фалира за 10 дена!!!!