13

Анонимен

преди 5 години

Ревете срещу Европа ама Лукойл и Газпром точат по няколко милиарда на година. А с високите си цени от братята ви, живота ни се оскъпява още повече чрез оскъпяване на стоките. Пък простите искат при Путин. Ми изчезвайте в Русия. Вземайте си червените кадри и оставете България да тръгне по нормален път. Без да копира на кагебееца простотиите.

12

Анонимен

преди 5 години

И какво родно си унищожил? От техните субсидии, но не разпределяни на кадрите на БКП , а на реални хора с проект, Полша, Румъния, Хърватска, Естония, Латвия се изстреляха в Космоса. Ние нямахме нищо, приватизираха си ги другарите, а сега поне правят нещо, но са пак другарите. Много тъпотии се пишат. Всичко се натиска за ЕС само ние с нашите *** на власт вием че са ни виновни. Пък милиардите изтичат към Путин.

11

Анонимен

преди 5 години

Как повече да им се харесаме след като под техен натиск унищожихме всичко родно срещу субсидии?

10

Анонимен

преди 5 години

Важното е малкото суджуче и мама му, мис бикини да се чувстват добре в новата хасиенда в Барселона!Това е най-важното за българския народ!

9

Анонимен

преди 5 години

Не съм убеден, че икономиката ни се крепи на чуждестранни инвестиции. Дори предполагаемите инвестиции от ЕС всъщност идват от членската ни вноска в бюджета и се съфинансират от държавния бюджет.

8

Анонимен

преди 5 години

Смърт за ЕС!!!

7

Анонимен

преди 5 години

СтабиУни смеКон да ни го отпере няма да мръднем!

6

Никой

преди 5 години

не иска да инвестира в чужди острови

5

Анонимен

преди 5 години

Точно такива суперлативи и точене на лиги бяха преди приемането ни в ЕС но какво се оказа в последствие. Оказа се че ние нямаме държава а управниците ни са едни кукли на конци. Каквото заповяда пияндето от брюксел това правят марионетките на конци. Същото ще стане и по лошо когато приемат еврото. Най лошото е че никой не го бръсне народа за слива и селя.

4

До 2 -Крадливия судж

преди 5 години

И като излезеш ВЪН къде ще отидеш? При Куба и Северна Корея.И те вече видяха че само с лозунги не става Минахме го този експеримент и разбрахме че е недоносче..А и с мозъци като твоя и 250хилядната армия от неработещи и неучещи ще цъфнем.Д.р.и.с.л.ьо пъпчив,налягай си парцалите.Аман от глезени пубери.

3

Пепо

преди 5 години

А дали няма да се по-добре, ако първо сменим управляващите, и намалим депутатите до 50-60 човека??? Другото съм сигурен, че ще се нареди само!

2

Крадлив СУДЖУУУУУУК

преди 5 години

България ВЪН ВЪН ВЪН от вредния третополов ЕС и от терористичната организация НАТО..и в нов съюз с великия СУЛТАН и БРАТСКА РУСИЯ...

1

Анонимен

преди 5 години

Потоците (от капитал) леееекинко взеха да ни заобикалят от 2 години г-на Многознайкоито ЕкспатАма нали сме си заровили главите като щраусиНищо...Ще боли един ден