279

Анонимен

преди 5 години

Курса на рублата е стабилен и е около 23 пъти по-стабилен от този на турската лира. Турция е пред хиперинфлация. След десет години русия ще е икономически тигър а ние ще плащаме дълговете на гърци и ирландци. Англия защо напусна ЕС?

278

Анонимен

преди 5 години

Като сме в еврото ние ще плащаме спасителните пояси на Гърция, Италия, Испания, Португалия, това ли искате бедни народе???? На ви евро тогава

277

Панталеев

преди 5 години

Искам референдум ,но и не искам Български лев а Руска рубла.

276

Анонимен

преди 5 години

Гербава не лъжете и БСП са за еврото и те искат да лапат от 40 те милиарда като вас, но вие ще ги преварите и опаскате всичко.

275

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм ЗА демокрацията и референдумите, само че не и по въпроси, за които се изисква образование и експертно мнение.

274

Анонимен

преди 5 години

Всичко, което приобщава БГ към Европа бърка в г.за на средновековната азиатска империя и моментално задейства протести от Позитано 20. Така преди години изгониха американските и френски компании, които трябваше да разработят газови о петролни залежи в наши територии, ЕДИНСТВЕНО ЗА ДА НЕ СЕ НАРУШИ РАХАТЛЪКА НА МОСКОВИЯТА И ДА МОЖЕ ДА НИ СКУБЯТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ! Тогава имаше същите протести, организирани от същите хора и платени от същата държава.

273

Анонимен

преди 5 години

Майко мила какви неграмотници!ЕЦБ според тези умници еврата срещу една усмивка на Бойко ли ще ги даде? 44 милиарда за харчене им се привиждат. И къде ще ги харчат левовете, като не са вече платежно средство? В тоалетната?Нали срещу тези пари ще получим дела си в ЕЦБ?Иначе според тази смешна логика през 99-та паричното предлагане в Европа се е удвоило. То бива да плашим неграмотниците, но това е за хора без начално образование...

272

Анонимен

преди 5 години

Най -хубавите неща за България са влизането ни в ЕС и НАТО.С нетърпение очаквам въвеждането на еврото, което ще бъде следващата стъпка към приобщаването ни към Европа. А тези ревльовци, червените платени от Русия, но с пари откраднати от БГ /лукоил,Овергаз,проект Белене/ просто така са им наредили от БСП, Те винаги са обслужвали интересите на перманентния ни враг, и винаги са предавали България. Какво по-хубаво от единна Европа и единна валута!

271

Анонимен

преди 5 години

До 281продължение:т.е. ще го им същият ефект, като с баМките - колкото и да "плашиш", че ще вдигнеш лихвите, като отсреща има определен ресурс за покриване само на определа лихва, и да вдигаш и да не вдигаш - няма да можеш да вземеш повоче от това, което го има. Точка! Просто и ясно!Така, че ако някой потрива ръчички, че "ше удари кьоравото" като дойде еврото, по-вероятно е да остане неприятно разочарован!

270

Анонимен

преди 5 години

До261Търговците ще потърсят спекула и ще натискат за още по-високи цени и печалба.==тук не съм съгласен, че ще има реален практически ефект. защо?ако парите са същите, т.е. заплатите само се преизчислят, без да се увеличат, то вдигането на цените, ако ще и х10 да е, няма да донесе повече пари на търговците - парите са същото количество. Т.е. паричният оборот ще е същият, а ще намалее драстично стоковоият оборот. А това значи - фалити на производители, но не и повече печалба за търговеца!

269

нико

преди 5 години

Гърците пропищяха от това евро , цяла партия създадоха , която получи доста висок процент на изборите само с обещанието да се върне националната им валута , да се откажат от еврото, но вече е много трудно , в кюпа са !

268

юбералес

преди 5 години

До АнонименШвейцария граничи с Германия, Италия, Австрия и Франция, и не е нападана от тези страни през последните 750г. Правиш ли разлика с България?

267

Я па ти...

преди 5 години

До Грек 267 Силна и независима ИКОНОМИЯ имаше при Живков Той казваше: Икономия , икономия , смитайте ъглите , смитайте ъглите. И те така.

266

иво

преди 5 години

Нашата крадлива банка ще е под контрола на още по-крадливата европейска банка , а тия са ненаситни , а нашата беднотия край няма да има !!!

265

Анонимен

преди 5 години

От тях сигурно един няма да ми каже защо се е минало от златно на стоково обезпечение .

264

Анонимен

преди 5 години

220 хиляди лаици !

263

Анонимен

преди 5 години

Задава се на хоризонта икономическа война. Кризата ще е свирепа. Ще оцелеят само онези които се държат здраво за земя.

262

Анонимен

преди 5 години

С еврото е по-добре,защото ако не друго,поне нашата крадлива Българска банка ще бъде под директен контрол от Европейската централна банка.А може би и точно това е причината някой да иска референдум.

261

Анонимен

преди 5 години

До РеалистНе е така. В Швейцария годишно се правят средно по 4-5 допитвания до населението по належащи за страната въпроси.

260

ПроСоТо

преди 5 години

До Реалисткажи го на швейцарците!