118

sev

преди 5 години

За овцете Корнелио добре, мислиш за народа, браво. Там е лесно, прегърнеш някоя овца, здрависаш няколко баби и няма проблеми. Ама защо мълчиш като пукал в паралмента, като искат да откраднат от същия народ едни 58 милиона , които Думусчиев трябва да плати на държавата като неустойка по договора за БМФ. Айде тук по мъжки да те видим или не ти стиска. Ето ти корупция за едни 58 милиохна, защо си траеш а? Нали плямапаш за корупция, ети ти на тепсия.

117

Леле..

преди 5 години

До ПроСоТоПриятел не ограничавай правата на човека.Чуй какво ще ти кажа. Ти не харесваш мутрите аз не харесвам никой от изброените по-долу. Но с времето съм се научил да свиквам с по-малкото зло. И когато някой като дамата от каруцата си прави политически PR на гърба на ситуация като тази, не мога да остана безпристрастен. И наистина не мога да повярвам, че някой смята, че тези животни са унищожени без адекватна причина, пък да не говорим да го тръби на цял свят.

116

Анонимен

преди 5 години

по-голяма чума от Червената шапчица няма !

115

ПроСоТо

преди 5 години

впрочем,защо те е страх да коментираш тук ОТ ЕДИН И СЪЩИ ник?!"анонимни" има десетки...

114

ПроСоТо

преди 5 години

До Леле..абсолютно политически БЕЗПРИСТРАСТЕН съм!!!НЕ съм тоя.."Крум"!!!!!Аз съм "Просото"!..И знаеш ли защо?..-Защото съм най-малък сред събратята си..Така,както просеното зърно е най-малко сред зърнените....Но все пак не забравяй,че както казва Оня,който.."Не говори като обикновенъ книжникъ,а като Единъ,Който има Властъ" :-"И просеното зърно може да бъде по-голямо от Царството Небесно"....Иначе просто не мога да понасям ПРЕТЪПАТА Мутра,не го отричам!..Та тоя е РЕЗИЛА на нацията!

113

Анонимен

преди 5 години

То се е видяло отдавна, че властта е най-важна за вас. Хилядите избити животни не ви пукат. Хилядите семейства, които разчитаха на тоя поминък също.ВЛАСТ, ВЛАСТ, ВЛАСТ!!!Дано се задавите!

112

Леле..

преди 5 години

До АнонименДаий боже приятелю да не види, иначе ние бял ден няма да видим :)

111

Анонимен

преди 5 години

Просото ли си? Простото ли си? Ядеш парите на Нинова, но тя власт няма да види.

110

Анонимен

преди 5 години

Първо обясниха, че в една френска лаборатория се тествали данните от добитъка и лабораторията била казала, че това е Ч.У.М.А. После, когато депутат от БСП поиска да се проверят резултатите от анализите отказаха да ги покажат. Що бе? Нали всички е точно и прозрачно. Поплюха хубаво човека, но резултатите не показаха.КАК МОЖЕ ДА ИЗБИЕШ ХИЛЯДИ ЖИВОТНИ БЕЗ ЯСНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА КАКВА БОЛЕСТ СТАВА ДУМА? ТОВА САМО В ГЕРБЕРСКА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ. И реванье до небесата от лошата Нинова.

109

Леле..

преди 5 години

До ПроСоТоПич, много политически пристрастен мо звучиш - да не си Крум Зарков случайно?

108

ПроСоТо

преди 5 години

що се отнася до "дамата на каручката",нека ПРЕ_ТЪПИТЕ гербомажоретки кажат дали някой може да види СЕЙБИЯТА им-Мутрьо,да се показва някъде ИЗВЪН БРОНИРАНИЯ джип и БЕЗ ГЛУТНИЦАТА ПАЗВАНТИ около него!?НЕ,нема начин!..Защо?..-Ами защото толкова е "обичан" от хората,че просто се налага да го вардят от народната "любов"....Да не споменавам "любовта" на бившите му другарчета,които е прецакал..

107

ПроСоТо

преди 5 години

До Има ли не ,нема такъв д_е_бил като теб!..Можеш да се успокоиш..

106

Анонимен

преди 5 години

Първо избиха 4000 животни и като се намеси Нинова почнаха да обясняват, че болест нямало.Еми как да ги наречеш освен о.л.и.г.о.ф.р.е.н.и

105

чукча

преди 5 години

Отново сме първи в света! Единствения район в света със вече няколко огнища на чума,с хиляди избити животни,с полицейски блокади карантинни и санитарни зони в които никой не е видял дори едно болно животно!

104

ПроСоТо

преди 5 години

До БСП - ДА ЖИВЕЕЙЙЙмилата дама не ти трябва!..Виж дали ТИ не си братът-близнак на папагала ти!..Единия си отива,другия остава...Какво?..-"Нулев баланс",един от Универсалните Вселенски Закони..

103

Има ли

преди 5 години

Вижте, чума нямаше, но като се появи Нинова, хайванчетата се разболяха.Така, че моля изолирайте Нинова -- най- добре в Крим

102

БСП - ДА ЖИВЕЕЙЙЙ

преди 5 години

Преди две години ми умря папагала, и ето дойде денят, в който мога да протестирам. Хора къде мога да намеря милата дама от каруцата по-горе (каруцарката), не за да и взема 20 лева за това, че ще ида на протест, просто да и кажа "Възхищавам Ви се....следващия път найстина ще гласувам за Вас...каква отдаденост на народа...никаква политика и мерзост във Вашите действия...Вие сте един прекрасен и народен човек, нищо че по време на управление на БСП се спират всички субсидии, аз Вас си харесвам..."

101

Анонимен

преди 5 години

Вече на много места чета, че при дисекция на вече убити животни не се забелязвали признаците на чума?!?!И какво правим сега? Вече избиха хиляди. Толкова ли не могат да разберат животното болно ли е или не?Или калинките са плъпнали като *** навсякъде из държавата и никой нищо не разбира?Просто убиват, понеже така им е по-лесно?

100

запазена марка

преди 5 години

Аааа,не така,плагиате!Мутрата е една и той се казва... неговото име е......

99

Анонимен

преди 5 години

Нинова нахлу като мутра в заразеното село ,сега се оправдава че нямало контрол, каква нагла и долна лицемерка.