49

оловния войник

преди 5 години

Орел и рак и щука.., но на 2-ро място по излагация на политици, (след Роско), поставямВ. Симеонов. Апропо, осъдения Сидеров колко, и кои паметници изми, както повелява решението на съда? Експеримента на кукловодите се осъществява посредством подобните на тях мижитурки!

48

ВЪПРОС??

преди 5 години

Г-Н СИМЕОНОВ В КОЛКО ГРАДА В Б-Я СТРОИТЕ БЛОКОВЕ?????????? С ПОМОЩА НА ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ?????????????

47

Анонимен

преди 5 години

срещата в хелзинки провокира ново презареждане на родната батерия с ток, че да може по-ефективно да се върти двигателянищо ново , нищо неочаквано - стари , изтъркани дс - номера за по-ефективно манипулиране и контролиране на овцете

46

ОНЗИ

преди 5 години

БОК...ЛУ...ЦИ !!!!!

45

Анонимен

преди 5 години

Сидера защитава Домусчиев и олигарси. Много интересна промяна в психическото му състояние. От уж защитник на държавата и нейната собственост, стана защитник на частния олигархичен бизнес.

44

тримата мускетари

преди 5 години

таз година ще направяяяя ааазззз , 100 , 200 , 300 милиооонаааа .после мила ще те водяяя аааззз , 100 , 200 , 300 в Барселонааа .

43

Анонимен

преди 5 години

Хайде другарко Менда , пазителко на бюджета . Откраднати 68 000 000 от държавата не са равни на 2-3 милиони несъбрани акцизи от народа / пушачите са хора / !!!!!

42

Анонимен

преди 5 години

На същия тоя Домусчиев, Тиквата преди време му построи трибуна за 5 милиона, а сега нареди на пуделчетата си да гласуват закон със задна дата, с който му опрощава още 58 милиона.Интересно с какво толкова го държи Киро Гела.

41

Анонимен

преди 5 години

Домусчиев , много силно си стиснал Собственика на ГЕРБ за ххххххххх !!!!!!

40

Даниел

преди 5 години

Някой спомня ли си кога за последно Сидеров е правил конструктивно предложение или изказване в публичното пространство? След като взе участие в управлението, амплоато му на бунтар и критик внезапно изчезна. Питам се какво е свършил за обществото от тогава...

39

Гробокопач

преди 5 години

аз искам да говоря и за патриотизма на Домус ага, приватизирал БМФ. Патриот е Домуса, истински ятак на партизанката дружина. Корабите на МВФ са много добре модернизирани и актуализирани за времето си и донасят на дрогарете, необходимият пророчески наркотик за провидството на Светлото Бъдеще!

38

Морски

преди 5 години

Патриотите излязоха същите мошеници като ГЕРБ.

37

Гробокопач

преди 5 години

Сега, разбрахте ли? Домусчиев плаща, Волен ходи на "Варадеро". Изключително висок боен дух има Волен;))) и изключително силен патриотизъм проявява в "Името на Родината"!;)))

36

Анонимен

преди 5 години

Играят си на доброто и лошото ченге.Иначе и двамата зобат от хранилката на ББ. Няма да си развалят рахата.

35

Анонимен

преди 5 години

Аз не виждам Болен Сайдера да е свършил нещо полезно за народа освен за себе си!Нагаждач към всички партии с цел далавера

34

Анонимен

преди 5 години

Защо, защо, защото завършва на о. Русофилията на Сидеров минава всички граници на благоприличието. А Симеонов си е малко гангстер. Не обича много много да скланя глава. Каракачанов не го търси, ничево песничка.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Какво няма да се краде бе, като си в Еврозоната да не мислиш там е цвете, тука винаги ще се краде заради продажници като тебе дето чакат ЕС да им оправи бакиите ха-ха-ха Eдно време нафтата беше 8 стотинки и пак се крадеше и то имаше власт тогава не разлигавен ЕС със гей-паради ли ще ловиш крадците и със внос на ислямисти.

32

Сбирщина

преди 5 години

Сбирщина от самовлюбени, самодоволни и противни индивиди. Излъгахте народа за да гласува за вас.Сидеров=Симеонов=Каракачанов=Б.Борисов

31

бай х

преди 5 години

пускай казанчето .. и тия огладнели патриоти ще изтечат в канализацията ..аман от айдуци

30

ссссс

преди 5 години

урви на Боко.