17

К'во става, бра

преди 5 години

КЪДЕ, пак питам КЪДЕ в изказването на Тръмп прочетохте това, което ви впълпява заглавието на статията???!!! ЧЕТЕТЕ преди да коментирате бе, хора! 15 коментара подведени от заглавието!!!! Толкова ли лесно се поддавате на манипулация?

16

До 5

преди 5 години

Американците са уникално *** народ.Дам...с най виспкия бвп, с най добрите технологии, университети, от цял свят всички мигрират там...шоубизнес, ноу хау...горките прости американци.Ние, от друга страна, сме на най-умните и разбиращи от всичко.Пример сме, обаче, за корупция, мафия, лиоса на свобода на словото, расисти сме, жестоки един към друг...направихме си природата бетонно село...иначе американците са мн прости...ние сме върхът.

15

Бате Гойко

преди 5 години

"(Аз бях) много убедителен..., че не можем да позволим (да става) нещо подобно. Дадох му да разбере, че ние няма да допуснем това, и то е точно така"-хахахахаха.Струва ми се, че си е направил майтап с пресата, а те не са разбрали.

14

А сега

преди 5 години

представям си този човек в случай на атака пръстчето му на ядреното копче и всички около него викат натисни копчето а той като моя малкия се цупи и вика не няма ще ти дадам бонбонче и пак вика неее.Случи се отдавна очакваното лесно манипулиран неуравновесен е изтикан напред и избран за президент а тези задкулисите си въртят игрите и цялата вина върху президента.

13

M.I.C.

преди 5 години

Кукуригуууууу...Този човек наистина е много "изтрещял". В началото си мислех, че поведението му е някаква стратегия за постигане на резултати. Нищо подобно. Не виждам какви резултати постига нито за американския народ, нито за икономиката и тн. След като си отиде дипломацията на САЩ десетилетия на ред ще оправя това което той сътворява в момента.

12

Анонимен

преди 5 години

Цирк маде ин уса...

11

Анонимен

преди 5 години

Този без да съм психиатър мога да го диагностицирам, че е шизофреник. Дано само да не пипа куфарчето, че ще ..мамицата на света.

10

до 7

преди 5 години

До БългаринаИмаш предвид руското НПО Вагнер ли?

9

Анонимен

преди 5 години

Мястото на шута Тръмп е в цирка.

8

до 5

преди 5 години

Този уникално *** народ....е номер 1 по: Научни ценрове; Престижни университети ; ИТ технологиите......а Ние уникално умни- сме : СУ е в 500 те най-добри увинерситети в света....., А матушка Русия - има 2-3 униревситета в първата стотица.....

7

Анонимен

преди 5 години

ТРЪМП е като Б. Борисов, мени си мнението по три пъти на ден, а за един лидер на държава това е недопустимо и го прави за смях!

6

Българина

преди 5 години

В такъв случай да върне мандата на май муната и килъри. А каквонда кажем ние и още 100 държави когато сащ се намесват и то не един път как се чувствате като бананова република? Пуснете няколко руски нпо за да усетите точно какво причинявате на другите!

5

бааа го

преди 5 години

Този е откровен шизофреник!

4

Анонимен

преди 5 години

"Тя нарече "масова медийна истерия" станалото във вторник объркване, когато някои американски медии, настроени срещу сегашната администрация на САЩ, объркаха снимките на Бутина и на една сътрудничка на Белия дом (и двете млади жени имат рижави коси), като обвиниха последната за руска шпионка."Американците са уникално *** народ. :D

3

Анонимен

преди 5 години

Доналд Тръмп по няколко пъти на ден си мени мнението!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Подхвърля по някое кокалче колкото да усмири лаещата глутница в САЩ след срещата му с Путин. :D

1

Шопо

преди 5 години

И тоя не го слуша главата...