9

Бай Иван

преди 5 години

Автобуси няма ли,влакове ,автостоп поне ???? Какъв е тоя фейк нюз ;) ????

8

МЕЧТИ

преди 5 години

Това е САЩ - Дори да не работиш - Полицията те вози , Хората те подслоняват , Държавата те Храни , и НЕ ти дава да работиш .

7

Нов Световен Ред

преди 5 години

Полицията го закарала да си закуси, жената го накарала да си поспи шефа му подарил кола, защото момчето е цветнокожо белите хора никой никъде не ги носи и са роби на системата поредните жендерастки ценности от някое ромско НПО.

6

Анонимен

преди 5 години

Да ...отбележа за тия които им е обягнало Полицията го спира... в САЩ е незаконно да вървиш по магистралата най вероятно това е правил а може и да са му направили racial profiling защото е черен и да са го спрели ..Второ те го закарват до където трябва да стигне и му купуват закуска(в БГ полицай никога няма да те закара камо ли да ти купи закуска) ,след това полицията разказва на дамата историята му и тя му предлага да си легне преди да започне да товари ..след което поства историята в феиса

5

Браво

преди 5 години

Това е Америка

4

Анонимен

преди 5 години

А аз седях до 22 на работа, за да свърша всичко, което трябваше, понеже нямало смисъл на този етап да се наемат още хора.....И накрая, когато напуснах, се счупи да говори лошо зад гърба ми.

3

Не става

преди 5 години

Това смешка ли е или сте объркали км. с мили? Жена 42кг. , на около 5-60г. изминава ежедневно това разстояние и то в една посока, и то с денивелация, в гора! За да работи!

2

Discovery

преди 5 години

Голяма част от американците си приемат работата мнооого сериозно, ако ще и чистач да е тоя човек ще прави всичко както трябва!!! Може в другите сфери да бъкел да не разбира, но в неговата си е цар и господар!!! Точно обратното на БГ... тука всеки разбира от всичко по малко и се мислим за големата работа, ама тва дето го работим или не ни кефи или не го чаткаме много..

1

dtrumppp

преди 5 години

гледате ли как се работи смотани комунисти...