213

Анонимен

преди 5 години

Снимките от протеста са една гну сна манипулация от медията на Суджуците. Нарочно не правят видеоклип колко са протестиращите и какви рече и лозунги скандират. Внушава се че на протеста са няколкостотин души. Ние софиянци обаче видяхме че протеста е десет пъти по-голям от помпаните от медиите на олигархията протести срещу Орешарски. Изводът е днешните щом ги подкрепят олигархомедиите са десет пъти по-голямо зло от Орешарски. След евроизборите Меркел пада и Суджукската диктатура отива в ЗАТВОРА.

212

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБабите *** какаво ни лъжат!? Всеки вижда, че от тиквата и останалите 125 парчета от ПП ГЕРБ не става *** за зеле. От както дойдоха ГЕРБ всичко се срина в България!

211

Факти

преди 5 години

Да, факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - скапани панелки. Баби хвърлят хилядарки през прозорците...

210

Анонимен

преди 5 години

Боко и сие ме докараха дотам да преяждам с хляб,пък за вас не знам.

209

18.07 ПРОТЕСТ

преди 5 години

ЗАЩО НЕ ОТРАЗЯВАТЕ АДЕКВАТНО ПРОТЕСТА? ХИЛЯДИ ИСКАТ ОСТАВКАТА НА НЕКАДЪРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ! ОСТАВКА!РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ!

208

ники

преди 5 години

Червените с пилешкия им акъл тръгнаха да правят голяма глупост. Това правителство има в пъти по-сериозни теми, за които да се протестира, а те за най-голямата глупост се хванаха.

207

Анонимен

преди 5 години

Шап, луда крава, птичи грип и т.н., винаги се процедира по един и същи начин - унищожение на животните, дезинфекция и карантина в района на зараза. Сега изведнъж тук измислихме някакви други методологии на принципа един шаман ми го каза - добре, но после фермерите от цялата страна да не зареват, че са им измрели животните и никой не е взел мерки.

206

Анонимен

преди 5 години

Надявам се на 30 юли да има повече хора тия да не избутат майките с количките, наистина. Като чувам каква злоба излезе от партия ГРОб. Господ да ме пази

205

луда крава

преди 5 години

герберунгели, гербераси, това е положението. всичко е по-добре от БСП.не това е въпросът тука. щом спецове са решили че трябва да се колят, ще се колят. всички сте тука много компетентни

204

До 215

преди 5 години

"Всичко е режисирано от Позитано! Всички протести до един са организирани от ГОЛЯМАТА ЛЪЖА и обкръжението вкл. фатмаков!" Така е, защото вчера те сами си го признаха и казаха, че ще наемат автобуси за протестърите. Добре режисирана червена спявка.

203

Не искам

преди 5 години

Не искам внуците ми да пият мляко от района с чу.мата! Не искаме да ядем месо оттам. Не искаме сирене и кашкавал, произведени от млякото на животните, намиращи се в огнището на заразата.Кой ще ни спаси и предпази, за да не се укрият и продадат заразени животни и продуктите от тях???Хора, бъдете нащрек, защото тази чу.*** е много заразна, опасна и смъртоносна.Жал ми е за животинките, но няма как. Заразата трябва да се спре, за да не се разпространи навсякъде в България!

202

Анонимен

преди 5 години

преядох с хлябЩе поумнееш!

201

citizen

преди 5 години

Всички на протест ! Не само фермери, всички ! 30 години кражби ни стигат ! Стига монопол в енергийния сектор, кражби от еврофондове, сега и бежанци ! Стига !

200

луда крава

преди 5 години

по време на заразата с луда крава, в европа са ликвидирани над 4 мил. крави като превантивна мярка. не мога да разбера за какво е тази патардия?! да изчакаме да плъзне навсякъде ли?

199

Анонимен

преди 5 години

Най-после уволниха фермера-милионер Бойко Синапов, който преди 10 г. организира платените овчарски протести на ГЕРБ, после Борисов го назначи на пррехрана като съветник в МС.

198

Анонимен

преди 5 години

Току що Борисов уволни няколко калинки и султанки.

197

Коментарът е до 202

преди 5 години

Предишният коментар е до 202, който също споделя мнението ми. Всеки, който има желание може да научи английски.Постоянно се сменят номерата на коментиращите. Някой трие ли коментарите? Защо според определени хора, всички които гледат животни трябва са са необразовани? Английски се учи в цяла България, не само в София.Децата на тия възрастни хора, живеят в чужбина. И те да са им помогнали да плакатите каква лошо има.

196

Анонимен

преди 5 години

Цялата низова партийна организация на БСП от с. Шарково днес е на протеста.

195

Анонимен

преди 5 години

На този протест липсва Йоло Денев за да е истински протест!

194

Анонимен

преди 5 години

ФЕРМЕРИТЕ МОГАТ ДА НАУЧАТ АНГРИЙСКИ, НЕ Е ПРОБЛЕМ.ЕДИН ДРУГ ОБАЧЕ НЕ МОЖЕ!