78

а

преди 5 години

До До: аЩом жената говори български, значи смесен брак.Колко да са такива?

77

да бе

преди 5 години

До Коце кметаДе са тия църни?Има няколко църни баскетболиста и футболиста.Ама не бой се, тия като им свърши договора и си вземат парите и секунда няма да стоят.

76

Обществено мнение...

преди 5 години

Те новините фълшиви ,но колегите вярват викат в нета пишеше ,нощем кацали, на всяка убита коза по 10 имигранта обещали от ЕС и НАТО.Козите ги убивали роми нощем облечени в бели маски плащали им по 50 лв на убита коза....Колегите са бачкатори но имат средно и е плашещо че 50% от матрала вярва на подобни лъжливи вести дело на подривни агенти.Миналата година един напуска вика заминавам в Исландия давали по 5000Е/месечно за мъж,друг викаше ЕС забранявало православието ...Не подценявайте плебеса!!

75

Анонимен

преди 5 години

Лесно е да се провери ! Аз не вярвам и на една тяхна дума.

74

1234

преди 5 години

До Анонимен73Всъщност кво ти обяснявам.Ти пишеш от петербург. По-ясни ти са от мене нещата, ама опорните точки са ти други.

73

привет от Германия

преди 5 години

До %Ти от Марс ли падаш бе ?! Бежанците вече са при мене в Германия ! Дори и с вериги да ги оковеш няма да останат в България ! Всеки иска да живее в нормална и хубава държава ,дори турските ердоганофили не стоят в султаната на Ердоган ,а идват тук в Германия !

72

1234

преди 5 години

До Анонимен73Абе аз гледам кой се заселва, пък ти ми разправяй, че е друг.излизал ли си от ваше село?В бургас и варна ходил ли си?

71

Анонимен

преди 5 години

До 1234Да бе, умен, напълно си прав. Русия си няма територия, притрябвала и е нашата. Друг я харесва нашата. Друг. И далеч не с намерение "да развива животновъдство".

70

парите

преди 5 години

До М, да ...Пропуснатите ползи на фермерите...Една коза ще роди 2 козлета, те ще родят 4 козлета, те 8...и т.н.

69

уф

преди 5 години

До %Естествено, че са заминали за където са били тръгнали.Толкова ли е трудно да се сетиш?

68

Митко бомбата

преди 5 години

До днеска бяха азкомунист, вече ставам и расист. Все едно какъв мигрант е тойдо небеса наддаваме нийвой. Дали бягат от война не знам, важно е лапачка има нам. Свикнал съм на гърба нечий да живея и на болката хорска аз се смея.

67

ИСТИНСКА НОВИНА

преди 5 години

КАРАКАЧАНОВ ДА КАЖЕ ТОЙ ЛИ ИМА ПОВЕЧЕ АПАРТАМЕНТИ ИЛИ ОНЯ С ШЕСТТЕ? АКО КАЖЕ МОЖЕ И ОТ ВЛАСТТА ДА СЕ ОТКАЖЕ.

66

%

преди 5 години

Аз пак да питам:При пикът на бежанците, как от запълнени на 103% центровете, сега са на 11%? Теоретично ако е имало 10 000 заети легла, сега са 1000. 9000 бежанеца къде са? Свободни по улиците на градовете ни, върнали сте ги в тяхната родина или са заминали за чужбина. Това е интересната част от статистиката , която е спестена.

65

Анонимен

преди 5 години

Това, оплезеното, хич не е симпатично. Защо се плези? Възпитаните деца не се плезят. А режисьорът му наредил да протяга напред ненамазана филия хляб! Толкова тъпанарски и тъжни са тези напъни!

64

привет от Германия

преди 5 години

Точно така наречените патриоти / хората на Каракачанов / и хората на Сидеров ги пускат тези фалшиви новини ! За тях трябва да има някаква новина за прииждащи бежанци ,за ромски набези над българи и прочие ,а те да се правят на ангели пазители на българщината ! Ако не пускат такива новини патриотите де факто са мъртви , никой няма да ги забелязва !

63

М, да ...

преди 5 години

Определено някой желае хората да се откажат от поминъка си и да търсят препитание в нещо друго! Не възстановяват добитъка, а го измерват в пари, които не покриват пропуснатите ползи на фермерите! прилича на зачистване на територията/Странджа!

62

До: а

преди 5 години

Не съм познала, че е от Ирак, а жената говори разбираемо български език и тя сподели на друга жена до нея, че са от там, докато се караше на децата. Става въпрос за опашка на каса във Фантастико, аз бях точно зад тях...

61

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов да каже, той какво е казал по повод на Странджа! За да няма клюки, и той по комунистически навик да иска разследване, кой какво говори. Той да каже за себе си. До какво доживяхме след 29 години "демокрация".

60

питам

преди 5 години

До 18.07 ПРОТЕСТХиляди кво?боньо ролса май е развързал кесията и с парите сте наели 5-10 автобуса викачи?Или парите идват от руския гражданин Г.Гергов може би?

59

123

преди 5 години

Може би е жалко, че е фалшива новина. Ако дойдат мигранти, не се знае - може нещата и да се подобрят. Състоянието на държавата е отчайващо.