17

Запознат с

преди 5 години

Моля всички хейтъри които пишат провив Хинков да се поинтересуват с какво се занимава и тогава да плюят. Човека е създал от нищо високо технологияна фирма която държи в своя бранш около 30% от световния пазар. Това е един от хората дето ако иска може да си купи и летяща чиния, ама парите му не са от "хидро" консултации. При това хората които работят за него далеч не са за оплакване - напротив!

16

Анонимен

преди 5 години

Тук у Европа гледам вече По пътищата коли теглят нещо дълго като съркофаг на паркинга отивам при една спряла и що да видя теглят си сгъваем безмоторен самолет нещо мания им стана да си имат и самолети не само каравани лодки и пр сега и самолети егати и народите сега сигурно и у нас ще се пренесе тая мания

15

до 8

преди 5 години

Острови? Офшорни.

14

до 10

преди 5 години

Е, много ясно! В Бг не останаха други бизнеси, освен верните/снасящите една четвърт на отхранения с мас. Интересно какво е пренесъл "изобретателят". Ама как е усвоил наглия гербски маниер - в Англия не го проверявали... хахахаха!

13

Мда

преди 5 години

Скъпите наркотици често се превозват именно с такива самолети.Като знаем топлата връзка на Суджуците с трафика на "бяло",какво да си помислим?А че тоя е един от тях-няма съмнение.

12

Габровец

преди 5 години

Какъв милионер е тоя ли? Ами такъв, с бизнес и работници. В тази държава все още има някакъв живот и извън София. Вчера всички в този форум скочиха против овчарите от Странджа, днес е ред на бизнеса от Габрово. Как тъй някой ще прави пари без да се отчита в София.

11

българин

преди 5 години

До 7Живея в къща , селтако , за разлика от тебе !

10

Анонимен

преди 5 години

Тоя сто на сто е активист на ГЕРБ в Габровско и е откраднал парите за самолета от Обществени поръчки и евросредства, осигури му от жената на Томислав Джнчев, настъпената джапанка.

9

Анонимен

преди 5 години

Що пък тия проверки омръзнали ни са ако ги имаше и във земния и водния транспорт такива проверки хората ще се откажат да пътуват това си е мания насадена от Корпорациите за да ти оскъпят пътуването те терористите направо превземат съмолета въпреки тези огромни мерки за сигурност

8

анонимен

преди 5 години

Щом тоя селски бек отГабровско има самолет , мога само да си представям какво притежават големите ,,баровци" от управляващите , начело с Боко !!

7

Анонимен

преди 5 години

4 - Да, проверяван е. А ти стига рева. Има хора, който имат други приоритети в живото, освен да лаят, на 3 ракии от панела ...

6

Анонимен

преди 5 години

Селанин та дрънка. Не знаех, че в БГ всеки може да си купи частен самолет.Явно това е благодарение на ГЕРБ който вдигна доходите.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 2Бантустан е бащината ти къща бе ***

4

българин

преди 5 години

Какъв е тоя господин милионер със собствен самолет ?!?! Кой е той ? Проверяван ли е от данъчни ? В нашата мила страна от време на време искачат всякакви незнайни милионери , за които никой не е чувал , но те тихо трупат и трупат !

3

Анонимен

преди 5 години

Карал е амфетите на Тиквата за Гърция. Затова не са го проверили.

2

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, какъв точно бизнесмен е тоя ***. Пък и с частен самолет.Това може да се случи единствено в Бантустана.

1

Анонимен

преди 5 години

Баш далавера.