558

Анонимен

преди 5 години

,,В същото време му написали акт, в който нямало уточнена сумата на глобата.''----------------------------------------------------Колеж завършил, а не знае, че акта само констатира нарушението, а глобата се определя с наказателно постановление на Началника на гърба на акта!

557

Анонимен

преди 5 години

В двора на 90-то СОУ и детската площадка до него е пълно с идио-ти които си разхождат поми-ярите без поводи. Децата играят сред купища кучешки ***. Общината ако прати някой да глобява,ще изкара добър приход,който може да вложи в подръжка и нови детски площадки

556

Непонасям ком-сари

преди 5 години

До Анонимен 577Полицаят трябва да е полицай, а не изтривалка за този и онзи и да спазва закона. Това е. По твоята логика може да искаш и на главата да му се качиш, ама тая няма да стане. И да, така е има си ясни правила за използването на оръжие от органите на МВР регламентирани от ЗМВР. Никъде не съм казал, че трябва да си развява оръжието нали? А ти сигурен ли си, че в случая полицаят не е бил в опасност от този Пит бул?

555

Анонимен

преди 5 години

В двора на 90-то СОУ и детската площадка до него е пълно с *** които си разхождат *** без поводи. Децата играят сред купища кучешки ***. Общината ако прати някой да глобява,ще изкара добър приход,който може да вложи в подръжка и нови детски площадки.

554

Анонимен

преди 5 години

Такива, като това момиче на снимката, стават само за охрана и слугинсли персонал ...

553

Ludoto Lenche

преди 5 години

...abe to na tozi tatuirania sladur I az bih mu pusnala edin v kuhata tikva.

552

Анонимен

преди 5 години

До Непонасям ком-сари Батко полицай, сигурно ако продължаваш така да "служиш "на народа, комплексарски, надменно, батмански нема да я караш дълго камо ли до пенсия. Полицаят трябва да е вежлив с данъкоплатците, а не за вади пистолет. Има си ясни правила за използването на оръжие от органите на МВР. Никъде не пише срещу куче и човек който не те с нищо заплашва. Не оправдавам обаче и кучкаря и полицейската солидарност в случия.

551

K1

преди 5 години

Porednija muhljo s 6 mes. pitbul.....trjbvalo e da go otnese

550

Ха

преди 5 години

Абе какъв е тоя колеж по охрана и национална сигурност?Платенли е,агтета ли се носят,суджуци ли?Като има нарушение се пише акт!Не се размяткват пищови!Ами и ако другия беше изкарал патлака!Как ще го пишем.Неизбежна самоотбрана ли?

549

Анонимен

преди 5 години

Аз досега не съм видял читав човек да отглежда питбул. В най-добрия случай са само комплексари.

548

Непонасям ком-сари

преди 5 години

До Анонимен 569И в допълнение на коментара ми искам да кажа, че аз също имам куче и много си го обичам, но никога не го пускам свободно и без намордник когато наоколо има хора въпреки, че не е агресивно. Нося найлонови торбички и винаги събирам изпражненията му, когато се изходи и ги изхвърлям в контейнерите. Гледам да не замърсявам, защото виждам как малките деца също се разхождат и могат да ги пипат.

547

Непонасям ком-сари

преди 5 години

До Анонимен 569В един от коментарите си писах, че и аз обичам животните и особено кучетата, но ако това куче е агресивно и тръгне да напада според теб и твоите разбирания редно ли ще бъде полицаят да извади оръжието си и ако няма друг начин да се предпази да го гръмне? Питам съсвсем човешки и се надявам хората да помислят реално като се абстрахират от мисълта кой, кой е, защото за мен няма значение дали това е полицай или човек притежаващ законно оръжие?

546

Непонасям ком-сари

преди 5 години

До Анонимен 568Ей го и поредния разбирач. То ако беше така да се уволняват полицаи както на теб ти се иска до сега нямаше да остане един. А това за "наряда" най ми хареса. Ти да не си сбъркал полицията с казармата, в която най вероятно не си и ходил, а само си чувал? "Наряд" охо хо хо хо хо. А тези,които са редовна смяна те на какъв "наряд" ще ги уредиш? О хо хо хо хо. Абе хора вие не сте ли виждали, че повечето полицаи ходят само по еди колан и никакви пищови не носят? Да не би да сте слепи

545

Анонимен

преди 5 години

Тази порода кучета категорично трябва да се забрани за отглеждане при домашни условия. Тези, които гледат питбули в домовете си, ги затварят докато спят през нощта в отделна стая или ги заключват в клетка. Обаче навън ги разхождат без наморник.

544

Анонимен

преди 5 години

Обичам животните и не е редно полицая да заплашва кучето. Обаче не е редно да се заразяват изкуствено с чума и убиват хиляди животни. Како кучето така и те за са живи същества. Нека поне веднъж мерим с един аршин

543

Анонимен

преди 5 години

Веднага уволнение на полицаите. След работно време оръжието на полицаите да се остава в РПУ то заедно със служебната им карта. Отива в наряд взема си картата и пищофа. Иначе се праят на велики.

542

Непонасям ком-сари

преди 5 години

До Анонимен 565Ми не те знам кой си,защото се пишеш Анонимен,за да ти отговоря правдоподобно. Не знам,за какви заплахи ми говориш. А това,че изказваш мнение лошо няма нали все пак за това сме тук. Аз също изказвам мнение и никого не заплашвам. Понякога си позволявам да обидя някой,но то е винаги,когато първо мен са ме обидили,но в повечето случай се въздържам. Обаче ако някой наистина ме настъпи назад не давам и не ме интересувай кой стои насреща ми това е положението не съм от страхливите.

541

Анонимен

преди 5 години

поредния селски скандал тип "кой е по голямата работа "щото в БГ нормалните хора отдавна се изнесоха и останаха само неандерталци1.що помияра е без каишка и намордник ?2.полицая като е такъв никой не му дава право да заплашва и саморазправя

540

Анонимен

преди 5 години

До Непонасям ком-сариИзказвам мнение по темата никой не заплашвам не ми е в стила.Ако реша някой да пострада няма да разбере да прав си на думи всеки си пише квото иска но полицаите вместо да подскачат да ходят да хващат дилъри където продават дрога на деца но явно там не им стиска.Успех с BG ,,полицията

539

DDD

преди 5 години

"Приятелката му е в шок, плаче нощем и не смее да отиде сама до магазина"... А нап.кава ли се?...