170

ОНУФРИЙ

преди 5 години

всички знаят че тва е дело на малкия рашков внука на цар киро - аре да видим ще му напраявят ли нещо сега или пак ще се размине по етнически причини...

169

Анонимен

преди 5 години

сега да се изкопаят с корени и насадят от ново цената ще е най малко 500 вл на фиданка че е доста по трудоемко,, на фирмите на Гербо ще намерят начин много бързо да усвоят парите ...нали сме по програма,,всичко в този клозет нарече Бу-гария е програми и усвояване

168

Първосигнално

преди 5 години

До АнонименЕхоо - има мантинели срещу "нахлуването". В случая дърветата са засадени при еднопосочно движение. Платната нямат краища! Прочети малко статистика за жертвите след удар в крайпътни дървета в Бг. Ако си шофьор, си скъсай книжката незабавно.

167

Горскйя

преди 5 години

150 лева .С МОЙ ФИДАНКИ

166

Анонимен

преди 5 години

До логиИзвън града се поставя мантинела,а в града висок бордюр около градинката ако е между платната.Дърветата покрай пътищата извън града се садят на около 2 метра зад платното.

165

ТлъсД ГебераЗ

преди 5 години

Въпроса е кой има интерес?

164

логи

преди 5 години

До Анонименправилно е да е мантинела, за газовете не разбира, ама и ти толкова щом с акация ги ловиш.

163

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНа тези дървета корените им няма ли след време да напукат и надигнат асфалта отстрани?Зависи как са засадени и дали асфалта е качествено положен,а различните дървета имат различна коренова система,прасковите например не пускат дълбоки,големи корени.

162

Анонимен

преди 5 години

210 лв ня дрйвчу.Нямам думи. Някой мазен гербераст пак се е облажил.Да му приседнат дано.

161

Анонимен

преди 5 години

До ПървосигналноДа,има такива градинки между платната на много места,първосигналния си ти,нахлуването в насрещното платно може да увеличи жертвите,не да ги намали.По краищата на платната също се садят дървета,заради газовете,праха и мръсотията.

160

Анонимен

преди 5 години

На тези дървета корените им няма ли след време да напукат и надигнат асфалта отстрани?

159

Горския

преди 5 години

Крадеца вика:"ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"

158

гое

преди 5 години

и за всеки с калколатор дето вади от 210 реални цени и труд и изпопно лопатна дейност.Хванал си се навъдицата ако си мислиш че си открил топлата вода! Целта на новината днес е да хванеш калколатора!

157

лесничея

преди 5 години

210 лв. на фиданка, че тия ни вземат за абсолютни балъци. Ясно е кой ги е посякъл, този който ще вземе тази пара. Приказката за крадеца и викащият.

156

Анонимен

преди 5 години

не се ли досетихте бе балъци , не им пречат дръвчетата , пречите им ВИЕ и няма да мирясат докато не изгонят и последни жив човек от тези земи.

155

Анонимен

преди 5 години

Както и да го смятам...Добре бе, какви са тия фиданки по 210 лева? Дори да сметнеш труд и т.н., пак ми се струва много.Като онова приложение за 112 - 800 хиляди лева...Как да има пари в тази държава, като всичко се източва така?

154

гое

преди 5 години

До гоеи в този ред ...Няма как технически сътрудник (строто секретарка) да получава 4000 лв. месечно докато сругар с 20 години стаж 750 лв. Тук не става дума за умения, реално образование а става дума за една система нарочно обърната с главата надолу за да може мързеливите и измамниците да са на върха на пирамидата! Ако за тези фиданки беше платено по 15 лв. баба ми нямаше да не заспива от свит стомах в събарящата и се къща, защото е работила повече от всички давани някога по телевизора.

153

Първосигнално

преди 5 години

Имам чувството, че хората съвсем загубиха здрав разум. Абе хора, къде сте виждали засадени дървета в редица по магистралите в някоя нормална страна?! Някой осъзнава ли, че след 5 години това ще са дървета! в които ако се блъсне кола с 80км/ч при една катастрофа, хората вътре ще са на кайма!?Не стига, ами някой *** ги е засадил през 2м., случайно да не пропуснеш да се размажеш в дърво. Такова безумие е типично само за българина, а ревовете за прерязаните счупиха ***. Мантинела трябва там!

152

156

преди 5 години

До 156 , хаха бегай бе краставичар, продаваш домати на пазара , фиданки тръгнал да ми казва колко струват, ти недей да говориш глупости , ами вземи изкопай и засей поне едрно дърво през безмисленият ти живот алкохолик , 29 дупки ще изкопаеш тумбак!

151

П.Петров

преди 5 години

Никой няма да върви за удоволствие един километър и методично да сече млади дръвчета! Направено е за пари!От силно надценената поръчка(над 10 пъти) вероятно е спечелила някоя герберастка посредническа фирма, а може и да не са платили на изпълнителя на поръчката и той да си е "прибрал" дръвчетата.