95

KINET

преди 5 години

Който не е прочел "Ледоразбивача" на Виктор Суворов (Резун) въобще, да не говори за войната, за Сталин, за революцията в русия. Абсолютно забранен от цензурата в русия.

94

Прасе с каска

преди 5 години

Поредната *** пропаганда статия.Корабът е бил легитимна военна цел.1. Корабът не е бил обозначен като кораб на червения кръст.2. Бил е въоръжен с ПВО оръдия, т.е. няма как да е болничен кораб!!!3. Превозвал е военен персонал, в това число екипажи на подводници.

93

юбералес

преди 5 години

До ПроСоТо Опожаряването и избиването на милиони хора беше дело на отстъпващите съветски части. Оставяха изпепелена земя и купища трупове на ''потенциални колаборационисти''. Хората в Беларус и Украйна измираха от глад и студ без домовете си и посрещаха Вермахта като освободител

92

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименХитлер каква "крава" беше?..-"без рога"?И друго:-Аз съм Християнин ../макар и "частен"..което едва ли ще вденеш../ЗА НАС апела Му "Ако те ударят по едната буза,ти подложи и другата",ВАЖИ.Но ЗА ВАС-зомбираните заблудени създания това,което написах, е единствения ви шанс...Избийте се взаимно, за да си отдъхне Земята!

91

Handel

преди 5 години

До K: Дребната разлика е, че по-голямата част от тези милиони са измрели от глад и избити от Сталин. А въобще ако потърсиш из нета ще се намерят заповедите на върховното командване, спуснати до червената армия. Предвижда се СЛЕД като хитлеристие преминат граница, на третия ден червената армия да е преминала в контранастъпление и да започне да превзема Европа. Може да питаш избитите от руснаците поляци ПРЕДИ Хитлер да е нападнал СССР. Цялата тази война е игра на нерви между Хитлер и Сталин.

90

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТо - ако аз бях на мястото на Сталин щях да заповядам:да, ама не ! На бодлива крава Господ рога не дава - народна мъдрост!

89

юбералес

преди 5 години

До ПроСоТоОт Германия не оастана ''камък върху камък'', ама ти откъде да знаеш това. Александър Маринеско е името на ''човека'' заповядал избиването на майките с деца на ''Густлов''. Но най-лошото в случая е, че въпросния руски офицер е награден с орден ''Герой на Съветския съюз''

88

ПроСоТо

преди 5 години

ако аз бях на мястото на Сталин щях да заповядам:-КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК ДА НЕ ОСТАНЕ ОТ АГРЕСОРА!!!!!оставиш ли врагът си жив, той НЯМА да ти бъде благодарен,напротив,при пръв удобен случай ще ти забие нож в гърба."Хуманна война"?!?!.Какво "хуманно" има в това да нападаш и избиваш милиони само защото си с болен мозък?!

87

ined

преди 5 години

Американците и англичаните като бомбандираха София и други български градове и избиха хиляди цивилни да не са по-добри?

86

K

преди 5 години

Каква драма! 9 000 удавени!! А някоя история за 27 000 000 избити руснаци имате ли?

85

Сата НАТО

преди 5 години

Само един пример - Нацистка Германия ратифицира Женевската конвенция за водене на хуманна война, Съветска *** (Се Се ***) заявява, че това са буржоазни отживелици и отказва да спазва правила. Убийства на цивилни, взимане на заложници, мародерство - това за руснаците е стандарт.

84

Анонимен

преди 5 години

що за варварщина е това, човешкият живот да няма никаква стойност.

83

От К(90) до 93

преди 5 години

Това ли можа да роди кратун.ката. Вероятно съм по-млад от теб, но за хора с беден речник, всеки който може да се изразява и да пише правилно, е пенсионер ;) Препоръчвам ти да се ограмотиш и да прочетеш за този ВОЕНЕН кораб, но не от такива източници като днес.бг

82

Анонимен

преди 5 години

"Нахранете журналистите"- Надежда Михайлова на инсртруктаж 1999 г със сини функционериБезценна фраза.Иначе почват да дращят глупости против теб.Русия, нахрани гладните бг-жгурналя, не бъди стипца !

81

Сата НАТО

преди 5 години

Руснаците винаги са били пълни из роди.И двете големи войни са запалени от руската империя и са загубени катастрофално.

80

Бате Гойко

преди 5 години

До 95 и много други."С торпедата - бум! - по пътнически лайнер!Бессаналогово!Бессценное!" - не пишете глупости. Това не е пътнически лайнер, а военен кораб, въоръжен с артилерия на борда и превозващ хиляди нацисти.

79

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимена янките с едве "бум" колко невинни японци изгориха,бе комсомолец?БЕССАЕНАЛОГОВО!!!"бесссссценноеее"

78

Анонимен

преди 5 години

Кораб "свален" от подводница?Откъде ви свалят такива умни?

77

Анонимен

преди 5 години

Ама 41-ва бяха много отворени, когато трепеха руснаци и палеха всичко наред!Вечна слава на Отмъстителя, потопил нацисткото корито - капитан трети ранг Александър Иванович Маринеско!

76

Анонимен

преди 5 години

Да си спомним годишнината утре - 17-07-2014 г.Проруските сепаратисти свалиха малайзийския боинг MH 17 с 298 души на борда.После и се похвалиха с това, но усетили че са се пooсрали леко, веднага свалиха хвалбите...