51

Анонимен

преди 5 години

Докато гласуваме за партии, а не за личности, във властта ще е пълно с не-хора.Но българина го заслужава, защото за него ценностната система не е от особено значение.

50

ognyanz

преди 5 години

До "Докога комунистите?": А какви да станат. Нали такива балъци като теб си вдигаха двата пръста по митингите и викаха "СДС, СДС" докато се разграбваше България.Като искате капитализъм - ето ви капитализъм. Който можал - крал и станал богат. И съвсем не бяха само от една партия.Преди викахте "Да живее Иван Костов", сега викате "Да живее Бойко". Каквото повикало, такова се обадило.

49

стар комунист

преди 5 години

А бе, стига си ръсил глупости сякаш си някакъв капацитет - и теб те видяхме колко струваш! Крайно време е да се спрат експериментите с България ,да се махнат простаците от политиката и то леви и десни-видяхме всички, че за нищо не стават.Аз вече виждам, че на България и трябва силна личност, която ясно да казва и поставя всеки на мястото му.За 30 г България стана просячката на Европа,за 45г народът беше натрупал богатство, което се извлече навън от типове, които са за затвор.

48

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ Е ПРОДАЖНИК,ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА. ЕТО ТАКИВА КАТО ТОЗИ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ.

47

Жан КЛОН Юнкер

преди 5 години

Не ми се обяснявайте какви са предишните-комунисти,фашисти,терористи...Дайте отчет какво правите вие,като сте на власт.Освен да крадете и разрушавате.

46

до 40

преди 5 години

Много си ***, няма значение възрастта ,а ценостната система. Много млади хора искат да живеят в справедливо общество,и соца е най-справедливия строй.

45

ognyanz

преди 5 години

До "Не забравяйте": Продажници сред политиците не липсват. И съвсем не са най-много сред тези от БСП. А между другото, този пост го публикуваш не за пръв път. Вече започва да се забелязва повторението. Помисли за някой друг.А Близнашки е политик на всички времена - слуга на управляващите най-вече.

44

Докога комунистите?

преди 5 години

Повече от 29 години гледаме филма "Комунистите отложиха комунизма и станаха капиталисти милионери!". Докога?

43

Анонимен

преди 5 години

Гербавите *** да правите като вятъра!Не ви вярваме!

42

манталитет

преди 5 години

Какви комунисти ви кънтят в тиквите,бе аланкоолу.Комунисти е имало само по време на Парижката комуна.Френско понятие,за кратко осъществено.Щом Гергов,Р.овч и прочие са крадци,що не ги арестувахте.Вече 10 години сте на власт.Отговорът е ясен-сегашните крадат по ударно и от тях.Яко!!!Само една треторазредна Султанка за една година във властта е забогатяла......70 пъти.

41

Не забравяйте

преди 5 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

40

Анонимен

преди 5 години

Всеки по умен комунист, живял по времето на соца, всъщност съжалява, че е живял в една лъжа. Глупавичките комунисти само въздишат за "едно време", и не осъзнават, че са били излъгани. Целият им съзнателен живот е бил една лъжа.

39

Анонимен

преди 5 години

Интересно тези дето сега така възхаваляват соца на колко са години?Защото не познавам нито един млад дето да е комунист по убеждение.А комунистите са дърти. Вие ли ще оправите България, дето всеки ден пиете по една шепа хапчета и дето не взимате пенсия, защото БКП ви открадна пенсиите?Вие ли, които сте мазохисти, защото БКП ви мъчи всячески, а вие продължавате да гласувате за милионерите?Вие ли, които не знаете нищо освен "едно време", като всъщност само съжалявате за профуканият ви живот?

38

Анонимен

преди 5 години

Явно Боко се гласи да управлява пожизнено президентска република , и поми-яри , като Близнашки подготвят почвата !!

37

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

36

опорна запетая

преди 5 години

До Комунистите ограбихаА герберистите доограбват.Вече 10 години. До пълна разсипия.Нищо ново,независимо как ще се наречеш.

35

Анонимен

преди 5 години

7000000 българи да се управляват от 7 българи. Избрани от народа.

34

Анонимен

преди 5 години

Да махнем тираните и да управляваме от площада! Радикална демокрация!

33

Jaz

преди 5 години

Otkloniavat vnimavanieto na bg narod ot povishavaneto na bg zaplati. Uuuu. Mafia ban!

32

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.