82

БОЙКО ТИКВАТА

преди 5 години

По точно казано е ,не,че убиват животните,а в момента убиват хората там.Това са убийци! ЗАщото убият ли им животните , убиват и хората там,защото няма да има какво да ядът.И все се чуда, НЯМА ЛИ НЯКОЙ ЛУД В ТАЯ ДЪРЖАВА ДА ГРУМНЕ МАФИОТА БОКО ? СЪС СНАЙПЕР ОТ НЯКОЯ СГРАДА,защото ходи с 50 човека въоражена охрана?????????ЕХО

81

Анонимен

преди 5 години

що материал за съдене на държавата има само... 150лв на животно! Подигравка!

80

баба Вуна

преди 5 години

На тези дето сега избиват здравите животни, някой ден някой децата им да избие! ДАно!!

79

Невярващ

преди 5 години

Тук явно всичко за вас е политика. Чета и не вярвам, коментират хора които в живота си не са стъпвали по тези места, камоли да са гледали животни (кучета и котки не се броят). Не си били ваксинирали животните и тн. Вземете проверете дали имате право да ползвате подобни ваксини и после пишете глупости. Надявам се на тези дето избиват здрави животни да им се върне.

78

Анонимен

преди 5 години

Снощи по Панорама казаха, че Австрия е обявила за приоритет на европредседателството си защитата на дребните фермери.

77

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов - мутра ***! Знае само да избива и да унищожава, той и гавазите му. И да събира пари от народа (рекет). ОСТАВКА!

76

Анонимен

преди 5 години

Ей така започва всяка репресивна диктатура! Днеска ще ви избият животните без да ви питат. Ще нахлуят във ЧАСТНАТА ви ферма и ще заколят всичко.Щом властта може да си позволи такива своеволия и такава намеса в частната собвственост, тогава за каква демокрация и за какъв свободен пазар говорим?Живеем в диктура! Това е от ясно по ясно.Така както днес ще ви убият животните, утре ще дойдат и ще заколят и вас и семействата ви. Или ще ви тикнат в лагери щото сте против ГЕРБ.

75

Анонимен

преди 5 години

на герберастите почна да им пари под краката! Е сега пробутайте и истанбулската перверзия и ще ви хареса, МНОГО!

74

Иво

преди 5 години

днеска явно комунистическите *** са на работа ! аууу бе 2000 овце ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ! Колко пъти сте купили нещо от тоз край? Или май изобщо нз каде е тва в държата ! Айде спрете се с глупостите ! Храната на държавата, местната икономика алоууу вярвате ли на глупостите дето ги пишете? Може да дават овцете на турците преди корбана за по 100 лв тука им дават по 200 и пак ревът? Аман от гербаджии, комунисти и т.н. спрете се глупостите, че станахте смешни всичките ! И едните и другите !

73

Анонимен

преди 5 години

Това е директен удар по националната сигурност на България!!! По същата схема утре могат да обяват че има зараза във всяка една точка на страната където им скимне и постепенно да ликвидират всички местни ферми. Достатъчно е да пуснат вирус и да заразят едно две животни и на база на това да бъде обявена епидемия без реално да има такава.После ликвидират наред.Този закон позволява своеволия на управляващите. Новата диктатура.

72

ss

преди 5 години

айде спрете се с глупостите ! по-добре 2000 животни отколкото 1 000 000 ! питайте животновъдите де са тия овце дето са с положителните проби? в магазините и вашите деца се хранят с тях ! ако се разпространи таз болест кво праим ? ще ревете що държавате не прави нищо ! законите са си закони ! неможе един път така друг път така ! Наслушах се на глупости що цялото стадо не е умряло още а само 2-3 ? Ами като има грип 2 милиона изведнъж ли се разболяват или в рамките на 2 месеца?

71

Анонимен

преди 5 години

Това е директен удар по националната сигурност на България!!! Хранта е на първо място! Някой иска война. Искат да унищожат и малкото останала местна икономика. Дори и за храната да станем напълно зависими и да внасяме *** от другите държави.Всяка една държава е длъжна за помага и да защитава своите фермери и животновъди.

70

А защо и здравите?

преди 5 години

Не вярвам на тия изследвания, защото искат и здравите животни да избият. Да направят повторни, ама в друга лаборатория. Дали не избиват нарочно животните, за да продадат месото им в мутренските хотели? По-евтино излиза на мутрите така, а не да внасят от чужбина. А това, че затриват държавата ни е ясно. Гласът на народа не е важен.Бойко ще си измие ръцете с министъра дето праща. Хората няма да получат обезщетение. И после хората защо напускат България? Да умрат от глад ли?

69

A.

преди 5 години

***!!!!! ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, А ПЪКЪЛ!!!!

68

Анонимен

преди 5 години

А ЗА ЧУМАТА - ГЕЙРБ НЕ СЕ ЛИ НАЛАГА ЕВТАНАЗИЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ С НЕЯ ИНДИВИДИ!ПОДКРЕПЯМ СТОПАНИТЕ, НЕ ДАВАЙТЕ ДА ВИ ИЗБИЯТ ЖИВОТНИТЕ!

67

Анонимен

преди 5 години

Имам въпрос към историците: Преди и след 9-ти септември как са реагирали селските стопани, когато са им вземали или унищожавали животните? Как е било поддържано многократно по-голямо поголовие без да има европейски директиви?

66

Жан Клод Юнкер

преди 5 години

Ще унищожавате ! Ще купувате замразено от ЕС ! Ще купувате и масло по 6,60 за четвъртинка ! Вие сте нашите роби !!!

65

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

За 500 години "цивиилзована Европа" не успя да заличи България. Няма да успеят и сега, даже Брюксел да издаде заповед за поголовно евтаназиране на българите!

64

4321

преди 5 години

Това е най-лай.ня.ната държва в света

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45 истинските животновъди като истинските комунисти ги няма отдавна. Сега има нещо наречено животновъд които гледа субсидийте, колкото повече дръгливи бройки овце и кози толкове повече пари, макар, че животните му едва върват и са кожа и кокал. Това са повечето животновъди, никояй не ги контролира, превантивна работа с болестите няма , тук там само за ушните марки идва някакъв доктор.