147

Анонимен

преди 5 години

Аз не прочетох в нито един материал някой от службите за санитарен контрол, от ветеринарните служби да бъде привлечен към отговорност, че се допускат огнища на зараза и последващи злини. когато стана бягство от затвора, веднага искаха оставки на началници догоре. Сега ( и в много, за съжаление) подобни случаи, началството ни лук яли, ни лук мирисали. Къде е контролът?

146

Анонимен

преди 5 години

Сталин избби 25 млн съветски граждани и даже паметници има. За тези жертви не плачете, нали ?

145

Анонимен

преди 5 години

До 147.И през време на соца. Развитете ТКЗС И КОЛХОЗИ не можеха да конкурират вълната от Англия. Като Англия никога не е имала ТКЗС и никога юколхоз.

144

Анонимен

преди 5 години

Има определени начини за борба с чумата и няма значение ГЕРБ или БСП са на власт.Просто трябва да се спази определена процедура за да се предпазят останалите животни.Това е технически акт, а не самоцелни иззбиеане на животинки.

143

Анонимен

преди 5 години

Оставете болните животни, нека всички се заразят, да спре износа и производството на месо и мляко, колбаси, сирена...Тогава наистина ще внасяме 30 годишно месо от Ирландия, понеже сме оставили всички наши животни да се заразят :)

142

Анонимен

преди 5 години

Тази бабичка ако е професионалист веднага ще реагира на първия ден. И ще си изисква обещетението. От една болна коза се заразява всичко.

141

Анонимен

преди 5 години

Тези, които говорят за пазарна стойност, да се поразходят до Арабския полуостров, до Северна Африка, да попитат хората каква е там цената на едно животно, което дава дългогодишно мляко, вълна. Което се отглежда с растителна храна. Да попитат в страните, богати от петрол.Защо в България изчезнаха вълнените платове? Защото са много скъпи. Защо сега са толкова скъпи за нас, че се обличаме с найлон? Защо се унищожи елитно производство?

140

До аз ли

преди 5 години

Ако си 105 или 86 да тииииииии.

139

До 141

преди 5 години

Наистина ли мислиш, че ще платят обезщетение за животните? Колкото дадоха след градушките и след наводненията от язовирите. ГЕРБ знам само да взема и лъже.

138

Анонимен

преди 5 години

Аман от тази мантра ПАЗАР, пазарна стойност!!!! Ай, да пуснем Караянчева или Цачева на пазара, да им видим пазарната стойност!!!!

137

Анонимен

преди 5 години

Аз си купувам домашно мляко повече от 10 години и не само няма угризения на съвестта, а го правя съзнателно, защото ценя труда на хората и считам, че държавата ги ограбва чрез високомерната си политика към тях.

136

Анонимен

преди 5 години

Всяко евтаназирано животно ще бъде компенсирано с пари на пазарна стойност!Няма загуба за стопаните!

135

заблеяало ми агънце

преди 5 години

Не е ли СРАМНО да се смятаме за напреднали и цивилизовани, а да си СЪЗДАВАМЕ непрекъснато огнища на зараза, които да потушаваме с масова смърт? Наскоро имаше и други масови убийства на животни, мисля, че прочистваха от патици. Каквато и да е причината, не говори нито за умна организация на покупко-продажба, нито за умно отглеждане, нито за напредък в медицината. Ако го види едновремешен каракачанин, ще се обърне в гроба.

134

Анонимен

преди 5 години

Фалшивци, какво става с подписката в помощ на бабичкат? Нали уж я защитавате? Айде давайте дела! Не само плюнчене пред екрана. И утре сутринта идете на ъгъла на блока да си купите "домашно" мляко от някой подобен индивид, който за последно е виждал сaпун на сватбата си.

133

До 123 за P.R

преди 5 години

Ако Нещастието на жената е пиар предпочитам да ни занимават с него отколкото със силиконови противни плейметки с изкуствен джуки. Ако ги сравним с бабичката,те ще излязат много по-прости и ограничени. Ако ви е забавно да гледате простотиите на биг брадър където не помня коя,, умница" била казала, че столицата на Франция е Белгия. А после показват купени дипломи колко са интелигентни, готови за калинки в парламента.

132

Анонимен

преди 5 години

Помнете ми думите - тази жена ще се окаже с малка пенсийя и 2 апартамента в София!

131

Анонимен

преди 5 години

Статия е написана за да се охули Държавата.И така правят червените каскети.Но Държавата са всички хора в нея, заедно с тази баба.Плете Държавата - значи плюете и себе си.

130

Го4о

преди 5 години

Баба Дора медицински експерт ли е за да казва кои кози са болни от ЧУМA и кои НЕ? Бабата ще продава ли мляко от козите си и ако пламне ЕПИДЕМИЯ от чумa, готова ли е да отговаря пред съда???? А козето месо?

129

Анонимен

преди 5 години

Проби и да се вземат, те могат да са отрицателни. Животните могат да са носители, без да са болни. Затова по света се прави санитарен пояс около огнището на епидемията. Не се чака, а се действа бързо. Жертва се малко, за да се спаси много. Сълзи и закани са убийства са страничен ефект.

128

Анонимен

преди 5 години

Защо просто не вземат проби?Просто е.Но явно не искат,наистина искат да обезлюдят районите и убият дори най-дребните производители,които с това се изхранват,защото пари няма откъде да получат.кога и у нас като в Румъния,ще се проведе чистка?