67

Анонимен

преди 5 години

Стига лъжи. Хилъри въпреки манипулациите нямаше шансове да спечели. Медиите я даваха и как припадна и я водят към колата. Просто може да е по- обрзавана от Тръмп,но излъчва демонизъм,антипатия и не вдъхва доверие. Тръмп имаше много силни послания,докато тя поддържаше статуквото,от което на всички име писнало. Причината за неуспеха на хората,коит о стоят зад нея е,че избраха куц кон,за да заложат на него. И сега си измислят,че руснаците им били виновни.

66

Анонимен

преди 5 години

От Сан Франциско съобщават за солиден чувал с екскременти с тегло 10 кг., който някой е изхвърлил на улицата. Подозират се бездомниците или жителите с изключена канализация - такива в града са хиляди. Коментара на градските власти: "Купчини екскременти на улицата стават обичайно нещо, но тук имаме не съвсем типичен обем".

65

Astarot

преди 5 години

А че руснаците вероятно имат сериозен дял в хакването на сървъра й, е безспорно. Друг е въпросът, че вероятността, руснаците официално да си признаят е същата, като тази американското правителство да си признае официално, че организираха Майдана в Украйна :) Това са нещата, които всеки човек знае, но нито едно правителство не си признава.

64

Не е важно това

преди 5 години

По-добре би било да не обсъждаме подхвърлените ни "новини" за скандалите в САЩ, а да обсъждаме нашите скандални управници и окаяното ни положение. Като напр. Колко платихме за председателството? Защо ни увеличиха съдебните такси, при положение че такива изобщо не трябва да имеме, защото сме ги платили с данъците. Защо избиват овцете и козите без основание, Защо здравната ни система е в колапс, Къде се дянаха парите ни за пенсии? Като начало само.

63

Astarot

преди 5 години

Тези (и в частност Килъри) имат наглостта да се изкарват жертви? За информацията от тези мейли, тя трябваше да е в затвора, а не да кърши пръсти и да сочи Москва.Всичко, което нормалните хора вече предполагаха, тези мейли го потвърдиха. Че с тази на чело, се задаваше ако не трета световна война, то със сигурност мноооого сериозен военен конфликт.Да не говорим, че всички мейн стрийм медии срaха по Тръмп през цялата кампания и компроматите, с които го заляха бяха в епични пропорции.

62

ЕС не вярва на Русия

преди 5 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

61

Гoшу

преди 5 години

Е, и като го наместиха Дъмп на мястото на Хилари та какво? Да не стана по-добре за тях? Тоя *** е 100 пъти по-непредвидим от Хиларито. Ей го на, вчера каза, че иска нови санкции срещу Колхозия, а пък среща с Путларах има

60

Хипстър Многознайков

преди 5 години

За Хилари първо фалшифицираха едни избори,за да бие Бърни Сандърс и въобще да стане кандидат на демократите.След това цяла кампания лъгаха,че имала 20 пункта преднина пред Тръмп и била сигурен президент.И накрая като излязоха тези мейли,за да не пратим Хилари в затвора,понеже като си държавен секретар и не ползваш държавния,инкриптиран сървър за работната си кореспонденция,извършваш углавно престъпление,завъртяха фалшивата новина за лошите руски хакери.Две години мощно отклоняване на внимание.

59

Анонимен

преди 5 години

Това всъщност ни дава ясна картина как протичат изборите в САЩ. Американското стадо е толкова мaлoyмно, че без проблем би могъл да го насочиш да гласува и за Сталин.

58

Анонимен

преди 5 години

До до минуса за 51Аз чакам 2040 година,когато всички горива ще са изчерпани,тогава света ще се успокои,надявам се да не исмислят нещо ново,та да си отдъхне света от проблеми и всеки да си гледа собственото населено място.

57

Николаев

преди 5 години

Ние се извиняваме на америка и на леля хилари хакерите ги хванахме в едно сибирско село но те са ученици от седми клас и в кръжока млад хакер са направили белята

56

Анонимен

преди 5 години

Значи руснаците са осуетили победата на Хилари, като са извадили на бял свят тайните помисли и намерения на нея и екипът и. Сметай за какво става дума!

55

Факт

преди 5 години

До Анонимен"...повече от половината световни открития са направени от евреи..."А не е ли по-вярно ПРИСВОЕНИ????

54

Анонимен

преди 5 години

До помнимТръмп събира по-малко избиратели от Клинтън , но поради особеност на избирателната система в щатите те дават повече гласове в конгреса и съответно тежест в избирането.Например щат който е имал 5 гласа в конгреса сега има по-малко избиратели като население ,а друг има повече избиратели , но по-малко гласове.

53

Бате Гойко

преди 5 години

Тия се състезават с англичаните, кой ще каже(напише) по- голяма глупост. Съревнованието е оспорвано, участниците са равностойни, към момента нямаме победител, в очакване сме на следващия кръг.

52

Истината

преди 5 години

Естествено,възниква въпросът:Защо Х.Клинтън като човек на Сорос,виден евреин бе прецакана?Ами Синедрионът е колективен орган,а Сорос играеше сам за себе си,поиска цялата власт на Света(чрез американския президент и демократите)!Е нямаше как да го оставят-препънаха го и даже го глобиха(образно казано)!Той обаче не се укроти и сега на противниците му бе разрешено да преследват организациите му!

51

Анонимен

преди 5 години

Абе ако не бвха пистите му руснаци, чудя се кой щеше да им и виновен на герберастките крадци и *** некадърниците.

50

до минуса за 51

преди 5 години

Не само ти ами и поколенията ти ще се радват да плащат сега само 2 проц. утре повече. Ще плащат с песен на уста и ще казват благодаря. А за всичко останало ще бъдат винивни комунистите, руснаците, турците, македонците. С една дума според случая, все някой ще прави лошо на пухкавата овца б...

49

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, това ли са новите опорки на Евроджендърите?Защото и без руснаците, всички американци презират извратен ите Хилъри Клинтън и мъжът й.

48

помним

преди 5 години

Тръмп събираше хиляди,а тая-по една зала!Лошите руснаци са виновни и за глобалното затопляне!Не съм русофил,но такива идиотщини ми идват в повече!