72

БИСКВИТКИ

преди 5 години

СЛОЖЕТЕ БУТОН НЕ ПРИЕМАМ АЗ НЕ ПРИЕМАМ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ МОИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ ВЪВ ВАШ ИНТЕРЕС...НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАМ.

71

анонимен

преди 5 години

Те , руснаците по принцип вярват и , че Ленин е жив !

70

Анонимен

преди 5 години

А нима още има хора, които си мислят, че всичко случващо се на световната сцена е случайно и всички държави са независими и няма външно влияние ? За куклите на конци пишат всеки ден: Меркел, Буш, при нас Плевнелиев, а Борисов не си и прави труда да се прави на независим - той си признава, споменавайки "началниците".Появиха се обаче 2-ва препани камъка: Единият е Путин, другият е изненадата Тръмп. До някъде Тръмп го вкараха в релсите, Путин обаче няма как да го спрат, а и народът му го подкрепя.

69

Анонимен

преди 5 години

това не са конспирации. потърсете в укипедия за билдърбърг груп примерно.. дори не говоря за масони и тайни общества, а за очевидни факти. има картел между корпорации и правителства, който твърди обратното или работи за тях или все още не е наясно с реалността.

68

Мамут

преди 5 години

До АнонименИ Русйката Централна Банка е на Ротшилд. Само на 3 държаваи в света още не са притежаниео на Ротчайлд рептайл... ;)

67

Мамут

преди 5 години

До ИванБай Иване, най-вероятно си късоглед, тъй като Ил Льоминати вече и не се крият. Братушките са малко закъснели. Прецакаха ги от 1917 г насам с тоз КОМУНИЗЪМ!А ти се лекувай- късогледството се корегира с течениео на времето! ;)

66

фактите са

преди 5 години

Емииииии навсякъде по света нормалните хора знаят ,ч е не политиците , които виждаме , движат света . А има си и явни примери , като се съберат ОПЕК+ Русия + други големи производители за нула време могат да направят с цената на петрола каквото си искат . Ако искат могат да я свалят , под 50 долара и айде пак Ше увиснат " шистаците" / от шистов газ/ , и пак Ше рИвЪт - " бате , моля та , моля та, нека се вдигне цената , че увисваме ...

65

Анонимен

преди 5 години

Приликите в реториката в днешна Русия и в Германия по времето на Хитлер стават все повече.

64

Препил товаришч

преди 5 години

Ротшийлд и сиеНа мурзилажа Ротшийлд виновен, Сорос виновен, масоните виновни, тамплиерите виновни, само те са като чиста утринна роса. Ха наздраве товаришчи с бАярещноком!

63

Иванов

преди 5 години

Има ли световно правителство? Троловете на това правителство ще казват НЯМА! Само че, нас доколко ни ръководи нашето правителство по собствената си "свободна" воля. Мислещите хора тук ще се усмихнат. Само погледнете. То няма собствена воля. То винаги се оправдава че ЕВРОПА така иска. Или ОТ НАС ИЗИСКВАТ. Сами се издават неволно ч,е са под натиск. някой диктува. Въпрос: има ли световно правителство?

62

Конспирация

преди 5 години

САЩ - истински ръст на БВП не е фиксиран от 2007 г.

61

Анонимен

преди 5 години

И при нас доста лупеняци вярват в каквото им дойде.

60

Жан Клод-Юнкер

преди 5 години

Ишиаса нещо ме боли напоследък, залитам като ходя...

59

Препил товаришч

преди 5 години

Мъй руские верим най-болше в бАярещноком. Очень харошая напитка!

58

Анонимен

преди 5 години

Еми да тои путин не е виновен за статуковото у русия то таиното правителство е виновно браво руснаци вече сте обсебени от путин

57

Анонимен

преди 5 години

Ротшийлд и сие..Факт е, че руската Банка е независима иснтитуция от световната банка. темата е обширна, спекулативна и сложна. Но Русия пречи. Особено след влизането с Афганистан и разрушаването на маковите насъждения, които САЩ и Афганистан заедно отглеждат..

56

Анонимен

преди 5 години

На крепостните винаги някой друг им е виновен за свинщината и мизерията в която са затънали.

55

Анонимен

преди 5 години

Който контролира парите, контролира всичко. А кой ги контролира ? Дъ джюс.

54

Анонимен

преди 5 години

Онзи от Германия много правилно казва - стадното чувство в хората е причина за да сме толкова манипулируеми !

53

Очаквано

преди 5 години

Напук на тайното правителство или както още го наричат Глобалния Предиктор (ГП), вчера сирийската армия, при поддръжката на ВКС и руските военни съветници, издигна флага на САР (флага на Асад) на площада в Дераа, от който започнаха размириците и майдана през 2011 г.