128

Анонимен

преди 5 години

Пак прах в очите на хората.Нищо няма да излезе и от тази работа.Това ли е най големия проблем в пропаднала България.

127

Махала Ицето Ботев

преди 5 години

Вие самите не си вервате бе ***, кво кат съм ром казвам ви истина попфолк джабала ще има винаги в махалата па сега е и лето сезона на свадбите просто забравете да се прайте на европейци вие сте огризляци а ние имаме прва

126

Баба Слухана

преди 5 години

От тази вечер започвам да подавам сигнали...

125

Браво!

преди 5 години

Нямам търпение да влезе в сила. От едни шведи до нас ми не мога да се наспя, не мога да си почина след работа.Дано полицаите си изпълняват задълженията и стриктно да глобяват нарушителите.

124

Анонимен

преди 5 години

Фалшива работа отново ! Наши и ваши.

123

Анонимен

преди 5 години

Ай стига бе ! Общинските що ? Политическия бизнес да не спира .

122

Анонимен

преди 5 години

Най добрата новина досега най после по нещо да заприличаме на Европа

121

Анонимен

преди 5 години

Така е и в Добрич от 5 години !Но никой не възразява и се съобразява там !

120

Анонимен

преди 5 години

Не само в нощните часове . Трябва да се ограничи постоянно. Искаш да слушаш музика силно , сложи си слушалки. Ако искаш дори си спукай тъпанчетата.

119

Анонимен

преди 5 години

Прекрасна идея точно така младите ще имат още повече мотивация да избягат и ще останете да си гиенте и миришете само промитите пенсйонери докато не изчезне тая държава

118

Емо

преди 5 години

Похвално, но не е достатъчно. Първо, освен музиката трябва да се санкционира и другото вдигане на шум в околната среда и от съседи - шумния говор, смях, крясъци и викове в околоблокови пространства. И второ, шумът над една определена граница трябва да бъде санкционилан денонощно, не само след 23.00 часа.

117

DO 119

преди 5 години

В тоалетната разрешено ли е да се изпускат газове ? И как общувате и танцувате във Финландия , след като е Забранено да се слуша музика и да си говорите по-между си ???Нещо май ни лъжеш ?

116

П.Николова

преди 5 години

Живея във Финландия - страната на тишината. В ресторант или кафене, няма начин да ви притеснят високи децибели - или няма въобще музика, или е тиха - хората също много тихо си общуват. Често се прибирам - навсякъде дъни ,,хаус" до дупка, без значение, че е ден, обядваш или пиеш кафе. Никакво съобразяване вида на заведението с музиката, просто младия песонал си пуска това, което обича! Поздравявам и поддържам Симеонов - туристите не идват за да танцуват до 4ч в дискотеките!

115

Хулиган

преди 5 години

Значи сега законово мога да набия ходжата, след като вдига шум в ранни зори?!Чудесно!

114

Анонимен

преди 5 години

А бездомните глутници кучета, които лаят денонощно под прозирците ни кой ще ги глоби? А общините, които нарушават закона като бездействат при сигнали - кой ще ги глоби? Колко контролни органи има на хранилка, а не правят нищо, освен да пишат доклади за проверки, от които няма никаква полза?

113

Анонимен

преди 5 години

Някой да е чувал за глобен съсед, който дЪни с флекса от 6 сутринта или с музика до 4 сутринта? Полицаите идват и правят забележка и нищо повече. Само солени парични глоби могат да накарат про остите диваци да спазват законите.

112

мак

преди 5 години

Най-сетне, има надежда терора да спре. Който се бои за бизнеса си, който най-нагло тормози околните, да си го премести далече от жилищни сгради, там никой няма да се оплаква от него.

111

П.Петров

преди 5 години

И в *********махали ли ?

110

1

преди 5 години

На тазгодишния Великден бяхме в с.Баня,до гр.Разлог.Повярвайте ми, НЕ беше най-светлия християнски празник!!От ромско-турската махала ТРИ оркестъра,с по 20 бр.тонколони по 500Вт, ЕДНОВРЕМЕННО, по цял ден, извиваха такива маанета и чалгии, че ги чуваха сигурно чак в Банско!ОТВРАТ!!!

109

Анонимен

преди 5 години

В Младост - 2 кръчмата на последната на автобус 306 редовно оглася квартала до късни доби с ритмите на Цеца, Лепа и Милко, но въпреки стотиците жалби продължават да огласят района необепокоявани.