20

Ставрю

преди 5 години

До КНДР ***. дал да така си мислиш подлого бачевата ти си сглобявай не мисли как да насилваш другите. А що се касае дали съм виждал BMW жалко за теб виждам го всеки ден и с кеф ходя наработа мисли му ти България почти съм я забравил една малка надежда ме кара все още да си пиша с такива като теб....

19

Ставрю

преди 5 години

До КНДР сглобявам вBMW Мюнхен за 2500евро чиста заплата ти сглобяваи *** за 1000лв и те ти са много.

18

Майтапете се вие, но

преди 5 години

докато храним и тантуркаме онези, файда от тях няма, а само проблеми. Това с принудителния труд ще е последен опит. Знам, че сме подписали документ, че няма да прилагаме такива мерки, но положението тогава не беше така бедствено. Ядоха и се размножаваха десетилетия наред. Сега нека да свършат нещо полезно. Ако и това не помогне - куфар, безплатен билет, аерогара, Индия. Като останем тук само онези, които са свикнали да работим, за да ядем и си плащаме данъците, тогава ще решим какво да правим.

17

хаха

преди 5 години

До Анонимен18Абе неграмо.тнико.ДЕМОГРАФИЯс ФИ ти си с претенции да сваляш правителството и да поемаш властта.Направо се плаша какви ***.или като тебе ще дойдат на власт след ГЕРБ.Ходи си на село и паси овцете. Ама едва ли можеш да броиш до повече от 10.

16

КНДР

преди 5 години

До СтаврюЗа сглобяване на части за китайски коли, кой знае каква кадърност не е нужна.Не се притеснявай.И ти сваваш дори.

15

пак кажи

преди 5 години

До Анонимен15И да докара кого?другарката корнелияУрааа.изненадааа

14

Ставрю

преди 5 години

До анонимен 8 бе простако *** бащати да нее на Живков братчет. Та такива ги мислиш *** коч

13

словакия

преди 5 години

До Анонимен9Словакия е 5.4 милиона.И имат повече автомобилна индустрия от гърция, българия, македония, сърбия и албания.Та не казвай, че страната е в демограВска катастрофа, а казвай, че ти си дърт и импотентен.

12

Ставрю

преди 5 години

Ми трябва като меркел и вие да търсите имигранти. В БГ кадърните почти ги няма останаха пенсионери и малко млади които все още се лутат в мизерията и обещанията от некадърните чичковци с куфарчетата плюя ви на вашия бизнес крадци комунистически бандюги дано до един да фалирате.

11

Анонимен

преди 5 години

Аз работя за една от фирмите в автомобилния сектор. Факт, работата с кадрите е катастрофална. Проекти има, пари има, няма кой да работи за тях. И да се явят кандидати - не са квалифицирани и няма как да ги наемем.

10

с деца на помощи

преди 5 години

До Анонимен8И къв е тоя принудителен труд?ша *** бийш ли?Ела де, ела да ми покажеш как ше *** биеш.

9

Анонимен

преди 5 години

Ето как ще са ни от полза 50 хиляди инженери на Меркел. Ще се превърнем в лидер в източна Европа.

8

Я камилата я камилар

преди 5 години

Таман щях да се цаня за директор и.....Гледам то вече има. Само фабриките ги няма още.За работници да не говоримм.

7

Анонимен

преди 5 години

няма хора късно е вече страната е в демогравска катастрофа

6

Анонимен

преди 5 години

Спирате всякакви помощи на онези.Пращате на принудителен труд всеки, който има деца, но не ще да работи, за да ги храни.Давате възможност да се изучат за такива специалисти, каквито ще са нужни за автоиндустрията, но е важно заплатите в този сектор да са добри.Тогава онези ще избират - или да копае цял ден за без пари, срещу прехрана за него и за децата, или да учи. Бъдете сигурни, че ако ученето се окаже непосилно за него, той чудо ще направи, но ще изучи децата си!

5

герой на соцтруда

преди 5 години

Мързи ме.Да си работят сами.

4

Анонимен

преди 5 години

Предстоящото създаване на три нови зони е по-просто от парена ряпа. Архисложната задача е намирането в тикволандия на 45 000 квалифицирани работници.

3

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости.

2

Анонимен

преди 5 години

Това са фалшиви статии-реклами.

1

Киро кардана

преди 5 години

У мааалата пълно с кадри..