95

Бай Оня

преди 5 години

До Анонимен, Ами то е така, но нашите че-ки-джии ходят да киризят, после лъскат, но недоволстват, че всички гори жени там, не са като долните ***-стии, техни идеали в лъскането, като Николета Лозанова, Никол Станкулова, разните миски, плеймейки и още куп, знайни и незнайни наши родни гю-вен-дии, с тапии и без тапии, ощавени и анорексични женеподобни създания, издигнати в култ от посредствената жълта телевизия! Затова го обръщат сега на псевдоморал!

94

Анонимен

преди 5 години

Слагайте забраната и толкова. Какво се занимавате с 10ма хамавии дето много пеят. Има си норми , има деца , има възрастни. То по тая логика да правим и секс на плажа понеже е яко.

93

мен

преди 5 години

Най смешно е за макарите и жунглите! Има нужда човек ,да се посмее от сърце на вицове!

92

Запознат

преди 5 години

Далече ръцете от монокините!!! Едно от хубавите неща у нас след демокрацията!

91

Анонимен

преди 5 години

Нещо не схващам. Нудистите си ходят на отделни плажове от край време. Защо някакви се бутат при тях и сега протестират, че имало нудисти на нудисткия плаж? Да не би същите тези да са изгонили нудистите от нудистките плажове и да са ги принудили да правят нудистки плаж някъде другаде? Друго обяснение не виждам.

90

probi

преди 5 години

Не съм против нудизма. Прекрасно е усещането на въздух, вода, слънце върху голото тяло. Но смятам, че трябва да има определени места за нудистите. Не, защото това е дискриминация за тези хора, а защото не всеки иска да вижда около себе си голи хора.

89

йори

преди 5 години

Колкоооо мноооого нудистиии!

88

Анонимен

преди 5 години

До БарселонаТи ли ще определяш кое е морално и естетично, ***! "Някоя обрасла като джунгла", ами да не мислиш че е естетично твоята да се щави като турска *** в харем, а джуките и отдолу увиснали като развален цип на чанта! Бре че-ки-джийски нагласи, типичен български ***, ще ходи да киризи!

87

Анонимен

преди 5 години

Тия двете на корицата на новината! Ох котьо !

86

Бай Оня

преди 5 години

До БарселонаТе децата ти, щото ***-ка не са видели от нета! Плющат че-ки-ите на поразия пред компа, ама ти си се загрижил! Айде стига с тия псевдоморлащини!

85

Бай Оня

преди 5 години

Категорично не! Българинът ще си остане *** и задръстен ***. FKK - култура на свободното тяло, на свободния човек, това е нудизма, хора издигнали се над предразсъдъците. А разните псевдомралисти-че-ке-джии, да си гледат работата! Не може да ми тръбиш че дегенератите пенделгейзери са нещо нормално, а нудизма бил извратеност! Всъщност в България истински нудизъм не може да има, защото селяците ще киризят към нуди-плажа, за да обсъждат, ци-ци-те на тая, рошавата ***-ка на оная и т.н.

84

Анонимен

преди 5 години

Нека си има нудизъм, само тия двамата да не се събличат.

83

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 83А кое ви дава право да определяте вие моралът на обществото ?Интелект, богата култура и знание за живота, вселената и всичко останало или посредственост-" защото сте един от всички" ?Мисля, че Ницше го беше написал в "Така рече Заратустра", че за да бъде човек истински морален, той трябва да е извън/над морала. По смисъла на консервативните, посредствени моралисти всеки прогрес, еволюция, революция, промяна е аморална и направена от аморални хора.

82

Барселона

преди 5 години

Нищо лошо против нудистите но е редно да се пекат на определени места.Не е лоицеприятно да си с децата на плажа и около теб да се размята някой тлъст чичко и да му се ветреят макарите...или някоя жена с обрасла жунгла...Естетически и морално не е добре

81

Анонимен

преди 5 години

До 83я кажи ти ли си избра жената, или баща ти ти я купи? Колко кози продаде и колко алтана плати за нея? Само не ми казвай че не си питал баща ти и баща и - това е неморално и води до деградация на родово-обществения строй

80

Анонимен

преди 5 години

До П.ПетровКой си ти да определяш морала? Ти си никой, едно хипи със странни разбирания за света. Колко са нудистите? Стотина ненормалници имате ли? От къде ти идва тази увереност, че вие ще наложите на мен и масата граждани, нов морал? Да ти си аморален, защото твоя морал не съвпада с установения в обществото - точка по въпроса. Като не ти харасва морала в България, си биеш шута някъде къде морала ти допада, нямам друго какво да ти предложа.

79

до Хер Вернер

преди 5 години

"Тва" джендърче мисли по адекватно и се изказва по въпроса по-добре от хилещата се водеща и Пецов който си меле едно и също от години.Затова и порастващия му син ще задава въпроси,защото у дома може да си ходят голи обаче на улицата не.

78

Анонимен

преди 5 години

До ,.,.,що бе? Ти само в джунглата ли мислиш че има природа?

77

един друг

преди 5 години

До 771. колкото и да ти се иска да ме категоризираш, за да може по-лесно да си обясниш света, който явно не разбираш, ще те разочаровам -не, не съм хипи. Не случайно написах за име "един друг" за да се досетиш че разговаряш с друг човек. 2. Между "нормативна база" и норма има огромна разлика, която трябва да провериш щом не си наясно но сам го каза: "Първо четеш и после пишеш простотии!"

76

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 75По вашата логика моралът би трябвало да се превключва с ключ!Няма такова нещо! Промените са постепенни и новият морал се установява от "аморални" хора.Човешкото тяло и сексът не са срамни, а естествени и биологично/природно определени!Грозни и срамни са лакомията и леността !