9

спасиба

преди 5 години

След като ни извлекоха урана братушките ни оставиха радиоактивни плажове да се печем и отгоре и отдолу.

8

Анонимен

преди 5 години

Никога повече не бих отишъл на море в България.Освен ако не ме вържат и замъкнат насила там.Ангелкова, Кралев и Тиквата Патриот.

7

Анонимен

преди 5 години

В Гърция е пълно с мързеливи търтеи, които ще те обслужат след милион молби. Аз се учудвам как може да съществуваме все още като нация след като сред нашето семе има толкова много чуждопоклонници които разкъсват страната ни! Това което сами си причиняване, никой друг не може да ни направи. Песимист съм за бъдещето на България.

6

Бръчков

преди 5 години

От седмица съм в Черноморец и навсякъде е пълно ! И на трите плажа след 10 ч. няма място за хавлията ! А за радияцията при Вромос се знае от 50 години , но който иска нека си ходи там , това няма нищо общо с Черноморец ...

5

Анонимен

преди 5 години

Да бе лапсус я вижте репортажите от преди пет дни в тях "сгрешилата" колежка в прав текст казва, че завишението е от 5 до 50 пъти като уточнява, че разбира се негативен ефект би имало след време.

4

Анонимен

преди 5 години

Значи не било 50, ами било 2-3 пъти над нормите. Има ли значение като и двете са над нормите?!?!?! Просто не ходете там ако ви пука за здравето ви и готово!

3

Анонимен

преди 5 години

Има радияция и то сериозна И то не само около Черниморец, а по цялото Южно. Не заблуждавайте хората. Не си слагайте грях на душата.

2

Анонимен

преди 5 години

Абе какво сте се разпенявили, това се знае от години

1

Алов

преди 5 години

На хотелиери не се верва !!! Анулирайте пък кото става