32

до 32

преди 5 години

Ако можеш да четеш - прочети какво са написали юзърите преди теб! Кои "дойдоха после" ?Откъде дойдоха?И Луканов ( застрелян като куче от московските си другари ) и Петър Младенов с "да дойдат танковете" ....Дошли са - бръмбари после - в празната ти кратуна!

31

Сата НАТО

преди 5 години

Кво говори тая бе, сичко се командвало от Москва! Това не е верно!Вижте, не може да желаеш доброто на своя народ повече от всичко на света, обаче народът да не знае и да те вкара в затвора. Значи си нещо глупав и не знаеш как да изразиш любовта си...

30

Анонимен

преди 5 години

Добре си беше при социализма. Не беше идеално, но беше добре... После дойдоха кариеристите и започна голямото крадене... А неграмотниците, които не са живели по онова време да си дращят, каквото си искат... И да изпадат в телешки възторг от герберастите, които изградиха комунизма, ама само за тях си...

29

Хипотеза

преди 5 години

Ся гледайте, тая като повлЕче крак, всички унуки на "репресираните" червени велможи очаквайте в "свободните" ни на 111-то място по свобода на словото, "независими" медии!

28

Анонимен

преди 5 години

Комунистите умират леко полеко, което е добре.

27

varg

преди 5 години

Поредната ***

26

ИХАААААА

преди 5 години

АБЕ,ТО ПО-КАДЪРНИ ОТ ДЕМОКРАТИТЕ НЯМА БЕ,БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е РАЙ---НАПРАВО КОМУНИЗМА ГО ПОСТРОИХА---МОЖЕ ДА -РАБОТИШ,МОЖЕ И ДА НЕ РАБОТИШ,МОЖЕ ДА ЯДЕШ,МОЖЕ И ДА НЕ ЯДЕШ,МОЖЕ ДА ЖИВЕЕШ,АМА МОЖЕ И ДА МРЕШ--НАПРАВО СМЕ СИ В РАЯ--АТ 9 МИЛИОНА ОСТАНАХМЕ 6 МИЛИОНА -ДРУГИТЕ СЕ ПРЕСЕЛИХА В РАЯ..АМА ОТ ТЕЗИ 6 МИЛИОНА Я ИМА ,Я НЯМА 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ---ТЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ...ГОТИНА РАБОТА

25

Анонимен

преди 5 години

За комунисти не жаля.

24

:))

преди 5 години

До ЯТАГАНЗабравил си.Народът беше формулирал нещата кратко и ясно чрез един виц от времето на соца:"Кои са най-изгодните позиции в България? Да си спортист или турчин-комунист!"Не знам как е в Турция, но тук всичко е наопаки.

23

опетков

преди 5 години

Гриша Филипов беше един от най-некадърните съветски агенти, назначаван за управник у нас от империята на злото. Той дори не говореше български както трябва. Единствената му проява пред "народа" беше пред майките, бунтуващи се в Русе против замърсяванията на въздуха. Пелтечеше и не знаеше какво да излъже. Червен некадърник и слуга на злото отвсякъде.

22

КуКуМяу

преди 5 години

До Star: Бизнесът на Мъжот на Джуки е да прави хартиените материали на телекома А1

21

Джо

преди 5 години

Нагли, по--нагли, ***, издънки на ***...Разсипаха страната и съдбите на милиони, но не им е достатъчно, та продължават!Гнус ме е!!!А такива като тая и Гала са за бой с пръчки, барем си поприпомнят след това, за светлото червено минало!

20

ЯТАГАН

преди 5 години

До Анонименсамо турски ятаган може да се справи с комунистите! Ердоган е новият дядо Иван-месия

19

Анонимен

преди 5 години

НРБ фалира тозно 3 пъти. Каква икономика е имала? Какво е произвеждала?

18

Анонимен

преди 5 години

Капитализма не може да се прави от комунисти. Затова сега сме зле. Нито демокрация може да се гради от червени убийци.

17

Анонимен

преди 5 години

Тази мома защо не каже какво "работи" нейният съпруг и какви пари гушва всеки месец?

16

Анонимен

преди 5 години

Девойката сигурно не знае, че собствената й майка идваше да гледа филми в Дома на киното с кола на ЦК, с шофьор.Питам се, откъде накъде снахата на Гр.Филипов е имала право да иска да й пратят автомобил на ЦК с шофьор, за да я вземе от телевизията, където работеше и да я докара до градинката пред Централната баня, за да гледа филм в Дома на киното?Снахата на Т.Живков пък са я придружавали по четирима охранители! И всичко това го е плащал народът!

15

Анонимен

преди 5 години

Избирателна съвест и избирателна памет, така са комунистите. Убили 250000 Българи, но за това съвестта не ги мъчи. Унищожили живота на милиони Българи, но това не го помнят.

14

Анонимен

преди 5 години

Професори във ВИИ"К.Маркс" бяха бащите и на двамата посредствени толупа, които заминаха да следват МИО в Москва. Единият после се премести и направи кариера в БАН.Та така, В.Филипова може и да не е била лоша по душа, но е съвсем друг въпросът кой и как успяваше да спекулира и използва познанството си с нея!

13

Митев

преди 5 години

До ЛелеГлупости говориш, Драги