19

Анонимен

преди 5 години

Нека да проверят, тяхно право е. Но ако имат търпение ще видят и кой се е прицелил в района и ще го придобие при обезценка! Схемата е ясна - пускаш слух, летовниците бягат, цените падат и си на ход! По тези места прекарвах по месец-два всяко лято, основно на плажа и то когато мината работеше. Оттогава минаха 40 години. А жителите на Черноморец как са оцелели? Мислете бе, хора!

18

Румен

преди 5 години

Уранова мина има ,радиация няма.Ти да видиш!Български феномен!Сега търсим да намерим лаборатория,коята да потвърди ,че няма нищо страшно!Българският народ е малък,но за сметка на това изключително глупав народ!

17

Анонимен

преди 5 години

Нашето Черноморие е пълно с изненади !Не занеш от къде ще ти дойде !Това е ,нещо ,което се е появило ,като мнение в последните 20-:30 год !Преди това ,нещата бяха мнооооого различни !Защо ли ?

16

Анонимен

преди 5 години

Тоз Черноморец ка Чернобил ва...Цици поне има ли по плажа?

15

Гост

преди 5 години

Не само затова не ходя на нашето Черно море.

14

Една тайна!

преди 5 години

След падането на комунизма българия под натиск отвори въздушното си пространство за международни полети. Сега тук е разграден двор и всякакви самолети минават над нашата територия и пръскат със химикали.Защо мислите че американците ни накараха да си нарежем ракетите и да унищожим противовъздушната техника??? За да могат техните самолемите безопасно да минават и да пръскат!

13

Властта ЛЪЖЕ!

преди 5 години

Из цялата територия на България има завишени нива на радиоактивност. И това е така от много отдавна.Затова преди години приеха нови "норми" за радиационния фон. По този начин нормализираха замърсяването. Същото направиха и със финните прахови чатици и азотните окиси. Въздуха реално е негоден за дишане, но според службите всичко е във нормите.

12

Анонимен

преди 5 години

Повикайте измервателна лаборатория от Русия.Може би тя няма да отчете завишени стойности?

11

Анонимен

преди 5 години

Всичките хотели са на мутри, политици олигарси и комунисти.Всичко е откраднато от държавата и вложено по морето.Единствено не бих се съмнявал в произхода на парите ако имаха хотели Стоичков ,или пък Бербатов.

10

Бай иван

преди 5 години

Сменете лабораторията, пък ако и тя покаже завишени стойности намерете втора, трета, четвърта. Пък и ако техните стойности са завишени направете си своя. В България всичко може.

9

ангелкова

преди 5 години

Ангелкова какво казва? Вдичко е нормално, спете спокойно овце.

8

фактите

преди 5 години

почвата там е с много високо съдържание на уран, затова и в близост е бивша уранова мина. трябва си луд да се къпеш във вода с уран, като се има предвид, че времето за полуразпад на урана е над 100 години. по-важното е, че сигурно в същият регион се лови риба и други морск продикти и българите с апетит си хапват!

7

ГЭРБ

преди 5 години

До бо тик вунБе най-важното е, че рестартирахме Белене, и ще върнем наборната военна служба!Ха наздраве наборе, и да ти е сладинко!

6

бо тик вун

преди 5 години

радиация няма, няма и уран във водата, българите се къпят в пари, мед и масло вали от небето, всичко е 6, аз съм лидер номер 1 на европа!

5

Анонимен

преди 5 години

Още през комунизма, черноморието беше на принципа ден година храни! Това няма как да продължи! Не е нормално повечето българи да предпочитат други странинпред родното крайбрежие, но за всичко си има причина! Та гларусите да се надяват на чудо

4

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се бунтувате, няма да дойдем да ви почиваме в лайнарника! Ще си сърбате чорбата! Има къде по-атрактивни дестинации, местните *** или с радиация, с долнопробна храна, ментета алкохол... с какво ли не ни тровите гадове! Няма да дойдем, точка! Няма сезон, нито ще има скоро!

3

Анонимен

преди 5 години

Местните АЛЧНИ СЕЛСКИ БEКОВЕ да не протестират срещу здравните власти, те няма как да скрият радиацията при измервателните уреди!Да насочат СПРАВЕДЛИВИЯТ СИ ПРОТЕСТ срещу ОНЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕСТНИ ПАТРОНИ , които навремето са зауствали радиоактивна руда съвсем наблизо в залива!!!

2

Анонимен

преди 5 години

ЦЕЛОТО НИ МУТРОМОРИЕ е радиоактивно.рекетьори,изнудвачи,крадци ,високи цени,мутри,презастроеност,замърсено море.

1

Коце кмета

преди 5 години

Дайте точни данни де? И в Чернобил гамафона е висок, но не е опасен и хората си живеят с години там.