69

Мерило

преди 5 години

България 5,4 милионаИстанбул 25 милиона

68

Анонимен

преди 5 години

Ако Франция е мерило - 100, Турция е 35. България е 10. Става въпрос за качество на живота.

67

Анонимен

преди 5 години

, за чиято трагедия нито един управител на Ердоган не пое отговорност заради откраднатите материали по време на строителството? .Линията е построена много преди Ердоган.

66

делиорманец

преди 5 години

Подкрепящите Ердоган искам да ми кажат какво мислят за факта, че назначи зетя си за министър на икономиката : ). Или за това, че не беше обявен ден за траур поради смъртта на 40+ хора от дерайлиралият влак, за чиято трагедия нито един управител на Ердоган не пое отговорност заради откраднатите материали по време на строителството? Какво мислят за 18 000+ изгонените чиновници, които не споделят исламистката идеалогия? Знаят ли, че Ердоган има пълна власт и може да отменя всякакви закони?

65

Анонимен

преди 5 години

Живея във Франция. Хората са висококултурни, не носят фереджета, а са облечени много добре..Добре, че бяха турците, че да научат французите да се къпят.

64

делиорманец

преди 5 години

Султаната вече е в действие. Жалко за 48% от населението, което мрази Ердоган. 52% пък са достатъчно глупави и неуки за да не осъзнават последствията на своите действия. Най-големият проблем на демокрацията е, че дава възможност на неуки и лесно манипулируеми хора да имат еднакво право на глас като други хора, които умеят да анализират и разпитват. Но, както главния опозиционер Мухарем Индже каза: "Тази песен не приключва тук." Ататюрк живее сред умните, неговите мисли ще живеят. Трудни времена

63

Анонимен

преди 5 години

дадена ни от нашия БОГ..Вашият Бог е без кожичка, ако не знаеш. Хахаха.Има специален празник на 6я ден от Рождество Христово. Казва се обрезание Господне. Срамота е да не си познаваш религията. Освен това на жените кочичката не им харесва. Ако ти казват друго или те лъжат или са по-деликатни.

62

Анонимен

преди 5 години

Затова навсякъде в имат турците за прости и нахални. .Това е така само докато не видят бълхарин...

61

Анонимен

преди 5 години

Турция е държава.

60

Анонимен

преди 5 години

До БългаринДемокрацията е когато управляват демократите. А кои са демократите - тези от списъка, има списък с демократите който се спуска от Посолството.

59

Devam 2023

преди 5 години

Слава на турските тираджии шибaт ме яко...после 3 дни не мога да седна...ама поне ми плащат...в Пазарджик ме *** за кило сирене!

58

Българин

преди 5 години

Турция се отдалечавала от демокрацията? Хайде сега всеки да помисли върху произхода на думата демокрация. Волята на народа изразена, чрез свободен избор. В Турция имаше избори за преминаване към президентска република, последвани от избори, които Ердоган спечели. Ами точно това е демокрацията по дефиниция.За съжаление западните общества изкривиха значението на тази дума. Опитват се да наложат значението на "демокрация" като строй, който е подчинен на западните системи.

57

Анонимен

преди 5 години

"Турция се отдалечава от демокрацията все повече, ще се отдалечи ли и от Запада?"Ми значи на прав път е, нека видят мизерията в България ако се съмняват.

56

Анонимен

преди 5 години

А членката на ЕС България на кое място е в класацията по развитие?

55

Анонимен

преди 5 години

Галиполи, Франция е несравнимо по-развита от Турция. Това трябва да запомниш. Не се напъвай да мислиш, че ще канастрофираш. Имаш акъл, колкото да гледаш знаците и сфетофарите. Повече няма да те уча. Ако искаш и на турското л айно викай сладолед.

54

Анонимен

преди 5 години

A Ердоган защо не слуша и не изпълнява на по-старшите атлантически парнтньори, а? Самодържец със самодържец! Султан със султан!

53

Анонимен

преди 5 години

Един съвет към туркофилите тук. За българина по-смешен от турските претенции за величие е турският език. Не пишете на турски, че будите смях с езика си. Наистина за вас е смешен. Тюркие тюркилер тюркенеф.

52

раша

преди 5 години

и б.борисов е нашият султан защо гледаме на чужда чиния а не на собствената си чиния

51

Даниел

преди 5 години

Г-н Радев,Дано сте си водили записки и се надявам България да просперира, както комшиите! Народе, чакам ви в Кушадаси, елате и вижте какво означа качество и как хора от цял свят идват на почивка за смешни суми. Ашколсун на г-н Ердоган! От една развалина успя да вкара Турция в топ 10 развитите страни.

50

Анонимен

преди 5 години

Галиполи, Париж има несравнимо по-развито метро и по-хубави гари от истанбулските. Ама ти като наистина *** човек не си видял нищо хубаво в Париж, защото, пак казвам нямаш акъл да го видиш. Изказвай се само за прости работи - например колко струва месото в Париж и колко в Измир, каква кола караш, къде ходиш на мворе и т н. Нямаш култура да говориш за друго. Ще трябва да си траещ като висиш културни хора. Затова навсякъде в имат турците за прости и нахални. Защото си знаете само вашия аршин.