108

Георгиев

преди 5 години

До Анонимен 96И точно кои от всички университети в Русия е в някоя класация поне примерно топ 10 000 предполагам, че руските университети са на дъното на класацията топ 10 000.

107

Анонимен

преди 5 години

Започвам да се чудя дали ЕК не работи за Китай. Сериозно, Русия само върви напред откакто и налагат санкции, всичко което и трябва си го набавя от Китай (и Турция, Иран, Индия и т.н.) На практика единствените губещи от санкциите са европейците. Луда работа.

106

Анонимен

преди 5 години

Санкциите са за европа . Глупацисе самонаказват със санкции .Русия не води преговори за сваляне насанкции . Тя търгува с целия свят .Трябва да се търси отговорностот българските политици коитогласуват за подобни санкции .

105

Анонимен

преди 5 години

И кой спазва тия санкции?Само ***, понеже ИМАМЕ ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ.30% от унгарската икономика има износ в Русия. За турците да не говорим. Цяла Русия яде турски зеленчуци. Най-големите турски строителни компании работят в Русия.На бизнесфорума в Петербург ВСИЧКИ американски фирми подписаха договори. В строителството на кримския мост участват западни строителни организации.

104

Анонимен

преди 5 години

До ГеоргиевНе те заплашвам бе пилешки врат сега можеш да изчезнес и знай, че тебе жена няма да те погледне защото си мър*** И ми се повдига от теб.

103

САЩ СА ВЕЛИКИ

преди 5 години

Проверете официалните дании колко жертви са давали Сащ срещу противниците си и колко са давали те.И колко жертви са давали руснаците... а не включам десетките милиони избити руснаци от ленин,троцки и сталин, стотиците изгорени църкви и икони затова Бог ги наказва с аварии и катастрофи всеки ден-ЧЕРНОБИЛ,КУРСК,ИЗГОРЕЛИ МОЛОВЕ,РАЗБИТИ САМОЛЕТИ ПЪТНИЧЕСКИ И ВОЕНИН НЯМАТ ИЗБОЯВАНЕ..АТЕНТАТИ,ЧЕЧЕНЦИТЕ ГИ КЛАХА КАТО ПРАСЕТА(КОЕТО НЕ Е ЗА СМЯХ ФАКТ)!РУСИЯ Е ДАЛА НАД 100 000 000 ЖЕРТВИ ПРЕЗ 20 ВЕК ..

102

Анонимен

преди 5 години

Георгиев вика докато го обладават, но е супер отворен срещу жени и момичета.

101

Зъбоболов

преди 5 години

Политиката на санкции не помага на Европа, факт. Вместо да се преговаря сТурция за бежанския поток към Германия, Франция и т. н. просто да се обсъди ситуацията с Путин. За по малко от месец ще спре този човекопоток към континента. Русия сама чрез своите действия насочи сирийци афгани и иракчани насам, напук на политиката на конфронтация срещу нея. Колкото повече санкции, толкова повече тъмни в европата! Русия е мощна ще издържи, ама да видим меките китки кога ще клекнат!!

100

Георгиев

преди 5 години

До Анонимен 94Вече и със заплахите започнахте.

99

Анонимен

преди 5 години

Цялата им история на САЩ е основана на лъжа. Не случайно в гените им тече кръвта на убийци, изнасилвачи, крадци. Всяка ***, която преди два века се е подвизавала в Европа, вместо да пълнят затворите и да ги хрантутят, са ги товарили на кораби и са ги изсипвали на американския бряг. Който оцелее, оцелее. Оставили ги взаимно да се изяждат и разбита се най агресивните оживели. Точно те са дали и гена на т. наречената американска нация. *** събрани от цял свят и изсипани в АМЕРИКА.

98

КРИМ НЕ Е РУСКИ

преди 5 години

ЩЕ ИМА ДА ТЪРПЯТ САНКЦИИ ..ХА.ХА ДОКАТО ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО

97

САЩ СА ВЕЛИКИ

преди 5 години

Англосаксонците и еврейте са най-умните хора на планетата факт!Северна Европа Сащ и Израел,също бих добавил и Япония са най-богатите и най-умните хора на планетата,Сащ са с 360 нобелови лоуреати.Сащ-Рокфедерер номер едно в историята по богатство,тои е с англиска,иралндска и немска кръв и другият Ротшилдс от евреиски пройзход в пъти по богати от Бил Гейтц факт!В Русия от всички милиардери един да ми кажете етнически руснак" само еврей и чеченци нищо лошо против еврейте но руснака духа супата :))

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 86Я стига с тия клишета бе.............."ходили били да учат в еуропката"!!!! НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ХОДЕ ТАМ ДА УЧИ, А И В РУСИЯ ВЕЧЕ ИЗХВЪРЛЯТ УЧЕБНАТА ПРОГРАМА от еуропката, защото това там не е образование а само прибиране на пари! И УНАС Е СЪЩОТО!!

95

Трябва да се забрани

преди 5 години

Руснаци да стъпват в ЕвропаХем ще е по- чисто, хем няма са тровят хората

94

Анонимен

преди 5 години

До ГеоргиевАко искаш и теб може да те заболи. :-)

93

Това е така

преди 5 години

Защото Европа иска да помогне на рашатаНали медведя каза че санкциите и помагат- и Европа им помага съответно;)

92

Анонимен

преди 5 години

До Къде е новината тук?Ще продължим до пълно разоръжаване на агресивния режим в Москва (въпреки,че незнам къде е това) .

91

Георгиев

преди 5 години

До Анонимен 90Нали знаеш рускините са най-големите *** и за чаша водка са готови на пълна програма.

90

Хе хе

преди 5 години

Даже и руснаците не вярват , че санкциите ще бъдат вдигнати някогаЧетете руска преда бре

89

Георгиев

преди 5 години

До Зъбоболов 87Щом пищят означава, че ги боли.