37

Анонимен

преди 5 години

Тока е като раждат деца деца на 12-13г. за какви ценности говорим и за какъв морал и едни милиони откраднати евра от фалшиви ромски организации резултатите са видими има Фейсбук вече навсякъде в махалата

36

аз-ът

преди 5 години

България се нужда е от генерал Пиночет. Само военна диктатура ще оправи този изпростял народ. И връщане на смъртно наказание.--НИКОГА няма да стане. БГ Ганеца мрази либералките (и с право), но харесва либерализма. НЯМА нещо. което Б ГАНЕЦА не е готов да направи (ди.рника ще си даде) само и само да избергне спазването на каквито и да е правила. Затова и тази дръжава е обречена на изчезване. И според мен това е за добро на планетата!

35

В Орландовци.

преди 5 години

До Анонимен 40. Здравейте, нямам расистки наклонности, просто описвам реалността. Ядосвам се обаче, когато хора, като въпросният правозащитник в статията лъжат и се опитват да подменят истината. Въпросната г-жа сигурно никога не е стъпвала в махалата, за да види с очите си. При нас проблемите започнаха, когато надойдоха много роми от провинцията, нашите си, местните ги познаваме и никога не са крали от нас, живеехме си мирно и спокойно, но последните години стана непоносимо !

34

Анонимен

преди 5 години

До до 40Защо не може ли ксенофоб-расистки?

33

до 40

преди 5 години

А твоите наклонности какви са?Мултикултурни?

32

аз-ът

преди 5 години

Друг случай. Излизам един ден на двора гледам една ромка седи и пие вода на чешмата, питам я какво прави в двора, тя ми отговаря, че била жадна и искала да си отпочине ?!?????--- сами си си виновен. Утре у вас ще ти се.ре посредата на холда, като й се доходи. В тази посока ... една ми продаваше здравец на улицата. Естествено и теглих една майна и тя ме прокле. Отне ми точно 30-40 с. ДА Й ТЕГЛЯ ЕДИН ШУТ В КОРЕМА ! :) Падна и взе да се превива и да вика за помощ. А познайте някой спря ли се!

31

В Орландовци.3

преди 5 години

Откраднаха ни металната ограда, за да я върнат на вторични суровини. Когато извикахме кварталния ни каза по-добре да си мълчим и да не подаваме сигнал, тъй като ромите били отмъстителни и е възможно да ни навредят. Друг случай. Излизам един ден на двора гледам една ромка седи и пие вода на чешмата, питам я какво прави в двора, тя ми отговаря, че била жадна и искала да си отпочине ?!????? В кварталното 59 СОУ българчетата ги изключваха за 15 неизвинени, а ромчетата и за 150 не ги пипаха !

30

Анонимен

преди 5 години

РОМОТЕ ИМАТ ПРАВА ОСВЕН ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

29

аз-ът

преди 5 години

летния сезон предполага липса на теми и събеседници и журналята почват да пишат феноменални глупости. Утре поредние обект от въпросния етнос, като се натряска и пребия кадъната с пласмасовата каса от бутилки у главата - ще излезете със заглавие - Българите са нация от насилници. Ми не. Не сме. В тази посока е хубаво че във подзаглавието уточнявате етноса, ние нормалните да не си губим времето да се занимаваме с дребнотемие.

28

Shark

преди 5 години

България се нужда е от генерал Пиночет. Само военна диктатура ще оправи този изпростял народ. И връщане на смъртно наказание. И солени глоби за нарушения по пътищата. Изобщо малко да стъпиш накриво трябва да бъдеш наказан, така трябва да е в България. Българинът няма дисциплина, няма мозък, затова трябва да бъда под военно управление. И вечерен час за тази прослойка, както беше при соца. И който не го спазва - в пандиза. Обаче близките му да му носят храна, не обществото да го храни.

27

аз-ът

преди 5 години

дъра бъра 100 чадъра. Още като по снимката видях етноса на въпросния обект разбрах, че не е необходимо да чета. С тия либеращини извратявате нацията - едва ли не - вижте ни накъде отиваме. Ми на никъде не отиваме. Въпросния етнос и той на никъде не отива- той винаги си е бил там, където в момента е заровен обекта.

26

В Орландовци.2

преди 5 години

Продължавам историите от живота в Орландовци. Преди години майка ми взе у дома да изкъпе едно ромче, защото и стана жал. Дадохме му наши дрехи, които ни бяха малки вече, но бяха сравнително нови и запазени. Знаете ли какво стана, когато го върнахме на улицата ? Неговите приятели ромчета го набиха и му взеха дрехите. Стига с тази лъжа, че ромите са дискриминирани заповядайте в Орландовци, за да видите кой-кого дискриминира !

25

Анонимен

преди 5 години

Някакви деца са си направили майтап, но пък за сметка на това сега разни кухи розови *** ще разтягат ластици с месеци - живеем в някакъв абсурден гей свят.

24

Анонимен

преди 5 години

Простотия е цялата шизофренично манипулативна статия, от която прозират НПО финансови интереси. Хем това било акт на дискриминация, хем снимката била направена от роми!? Вече дори някой НПО храненик да изпусне газове, нормалните хора трябва да поемат вината.

23

Анонимен

преди 5 години

БХК къде стеее? Не ви чувааам, не ви виждам ръцетеее?

22

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че България се нуждае от рестарт, защото вече не се търпи.

21

Анонимен

преди 5 години

Тоест според Юлиана Методиева, роми заровили ром и за това са виновни българите?!Ако тя самата е ромка, разбирам да говори такива небивалици. Но ако е български етнос, не знам, толкова долу да паднеш!!

20

Римски Император

преди 5 години

Безнаказаност,агресивност,наглост...

19

Анонимен

преди 5 години

Не възразявам. Те си разбират така живота. Аз(ние) какво сме виновни, че тия имат такава "култура". Ама да си се ровят бе, няма да им нарушавам правата.

18

Стоян

преди 5 години

Ами не се ли усещате,защитници на ромите,че това са го направили самите роми ,щом са го заснели,а не бързат да освободят т.н."дете",което сигурно,вече е майка!