68

Анонимен

преди 5 години

По принцип не е редно това да се прави в населено място, защото е нарушаване на обществения ред.

67

:)

преди 5 години

Затварят им *** и ги депортират. Толкова ли е сложно.Българите сме прекалено добри с чуждениците.

66

Анонимен

преди 5 години

Азе, този сайт е на прокопката.

65

аз-ът

преди 5 години

УМЕНпреди 37 секунди"коментарите" на аз-ът ЯСНО ПОКАЗВАТ какво е "нивото" на този сайт--значи ако ти си умния, оной лудото дето автопоходи за животните щеше да прави трябва да е красивия. Та умно-красивите се вземете и идете си пуишете либералните лай...щини в сайтовоте на Прокопиев. А ние НЕ-умно-красивите ще си пишем тук. DMS SAVE IVANCHO !0888 1111

64

До Умен

преди 5 години

Саше, много не си умен

63

аз-ът

преди 5 години

ИванчоуА тука, няколко колеги можем дс организираме един автопоход "Свобода за дивите животни " . И така по живо, по здраво.---Колеги пуснете някой лев за момчето, може да няма пари за лекарства.DMS SAVE_IVANCO 088 1111

62

Анонимен

преди 5 години

Новоевропейците от азия и африка са против кучетата религиозно. В Рудозем сте помаци, кажете, че ви нарушават религиозните права. С техните камъни по техните глави.

61

55 Иванчо

преди 5 години

знам че си *** "lapdog". Защо да се пали? Само животните държани в клетки против волята им се освобождават и така процесът се повтаря. А тука, няколко колеги можем дс организираме един автопоход "Свобода за дивите животни " . И така по живо, по здраво.

60

До 57

преди 5 години

Мани го оня, спал е отвит и бълнува. Явно е, че не знае къде се намира.

59

Аз

преди 5 години

Има различни породи кучета - едни стават за домашни любимци, други не. Англичаните да си ходят в Англия, а ако може и кучетата да си вземат още по-добре.

58

Анонимен

преди 5 години

Хващайте си кучетата, мечките, мейовете, мезбите, миганите, вземете си и грантаджиите и се върнете там откъдето сте дошли. Пенсионерите едвам кретат, земята стои необработена, масата българи живеят с под 500 евро, въобще какви кучета, какви 5 лева? Вече сме под 7 млн.

57

аз-ът

преди 5 години

о! Къде ще се скриеш бе ***! Камери, капани и външна охрана и си в чувала смелчако !----на някои хора трябва със закон да им се забрани да гледат американско кино.

56

тия са по досадни и

преди 5 години

от конски мухи. Където отиват се нещо ровят, човъркат, обождат, предизвикват, а после мама сма никой не ни харесва. Принцът им, Конят, купил къща в Румъния. На румънците ъкъл дава как да живеят. Претендира, че е наследник, родственик на Влад Цепеш (Дракула) . То бива наглост ама всяко нещо се търпи до време.

55

Иванчо

преди 5 години

До аз-ът-52: Май след първото подпалване -- ти ще гориш, ама бавно! Къде ще се скриеш бе ***! Камери, капани и външна охрана и си в чувала смелчако !

54

аз-ът

преди 5 години

влезнах им в страничката. *** то всичко дървено бе... И какво му мислят, ще ходят ми се оплакват . Къде ще се оплачеш, на кого ще оплачеш. Ако не си НЯКОЙ институциите бездействат. Тази държава е ДЖУНГЛА в която всеки се оправя сам . Та по същество ... аз ако имам къща там... Целия проблем ще го реша с 4 туби бензин. Да ходят се оплачат на Сорос, БХК и Бриджит Бардо.

53

Анонимен

преди 5 години

Всички парадиращи и агресивни кучкари, гейове, вегани, феминистки и т.н. трябва да се въдворят в лагери, някъде далече от обществото, вече друго спасение аз не виждам. Толкова писна цялата тази социопатска ***, че нищо чудно съвсем скоро да се стигне до батални своразправи.

52

аз-ът

преди 5 години

българина е ербап ама срещу слабите. Толкова лесно се решава въпроса - даваш му огън на обекта. Ще има 100-на овъглени песа. Ако го построят наново - пак палиш. Да видим кой ще се умори пръв - те да го строят или аз да го паля.

51

до 38

преди 5 години

Предлагаш да се приемат английските закони в Българи за тази ситуация.Тука напълнихте дневния ред на народното събрание с предложения за нови закони.Така че наред са народното събрание да ги приемат или отхвърлят. Естествено трябва да убедите вашия представител в народното събрание да представи и прокара идеята ви.

50

Анонимен

преди 5 години

Как не откриха приют за стари или болни хора..., а за кучета и котки... човеколюбие няма що. Но ако им докарат и някой джендерски център пак няма да е ок- спасение от спасителите няма...

49

Анонимен

преди 5 години

До 48 Аз купета не съм гледал, не искам и да гледам. Как така, станаха мой проблем ?