29

Анонимен

преди 5 години

Ей, уби са да бачка човека!

28

Анонимен

преди 5 години

На тримата тенори патриоти не им се чува гласа в парламента, много са тихи пред главния солист Бойко. А те са тихи, защото пеят фалшиво и искат всички да мълчим и да ги слушаме!

27

Анонимен

преди 5 години

Шумна акция бореща се с шума. Няма лошо. Добре е, че лично се е заел. "На всяко действие отговаря равно по големина и обратно по посока противодействие" .

26

extremist

преди 5 години

ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ , ЩО НЕ НАПРАВИТЕ ЕДНА РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА , А КИСНЕТЕ ПО БАРОВЕ И ДИСКОТЕКИ ?..!

25

жжж

преди 5 години

Ако иска да покаже, че иска нощна тишина да отиде да спре сватба на електората, която дъни по 3 дни и тормози 3 села или квартала. Дали? На дали, защо така?

24

Анонимен

преди 5 години

Като спре няколко "етнически" сватби тогава ще си говорим

23

до 27

преди 5 години

Е какво да ти каже за ниските заплати? За заплатата се обърни към работодателя си, кажи му че ти е малка и искай повече! Токова е просто. Ако трябва и му тегли една майна, наработодателя, не на Валери :). А може и към Меркел да се обърнеш, тя плаща на гърците пенсиите, може и твоята заплата да плати.

22

АЗ, ТИ, ТОЙ

преди 5 години

Валерчо, ами шума на самолелите над София, Варна, Бургас, Пловдив няма ли да замериш..

21

Анонимен

преди 5 години

МУЛТИМИЛИОНЕРА Валери Симеонов се къпе в разкош, не си знае парите и именията, и редовно ходи по екзотични екскурзии (преди една седмица беше в Бахрейн), а избирателите му са най-бедните хора в Европа, и направо изнемогват финансово! Дори на троловете му подхвърля жълти стотинки и те му се радват, вместо да го псуват!Изумително е колко *** може да е този народ!

20

Сандо

преди 5 години

я по тихо тука с коментарите че шумите

19

Константин

преди 5 години

Нещо за крайно африканските заплати няма ли да каже този и за ниската раждаемост на българчета, една от причините за това е ниското заплащане. Не само да бори шума. Иначе повчето от заведенията в София са звукоизолирани и не пречат. И воленчо обещаваше и той е от ОП, 1500 лв. мин. заплата и 500 лв. мин. пенсия, ама това бее преди да го изберат, сега тези двамата са захапали кокала на бойко и мълчат или се занимават с глупости.

18

оставкаНищоНеПравите

преди 5 години

Абе зашо в тази територия всеки разбира от всичко, а не си върши работата за която е назначен, защото този със сигурност не му влиза в длъжностната характеристика да бъде "шериф" нито има правомощия за това, но същевременно дава рамо на герберите за акциза на цигарите без дим съвместно със сидера.

17

Анонимен

преди 5 години

Очаквайте скоро палячото Валери Симеонов и в други населени места!

16

Анонимен

преди 5 години

Циркаджия...

15

ицака

преди 5 години

"Защото здравето е по-важно от печалбитe!"... и започна рязането на Пирин...

14

Анонимен

преди 5 години

Това с полицаите звучи много грозно. Самите те дори празнуващи трябва да спазват обществения ред и законите.

13

exaaa

преди 5 години

Начинът по който говори този човек... думите, които използва... стила, словореда - това е един абсолютно и безгранично луд екземпляр. Тотален пс.ихо.пат. Самовлюбен пуяк. По-самовлюбен и от банкянския Бай Хuj (ако изобщо това е възможно)... Пълни смешници. Карикатури. Колко такива като него са минали и заминали... и никой не ги помни. Ком.пле.ксиран с.еля.ндур.

12

...

преди 5 години

Вицепремиер по тишината!!

11

до 22

преди 5 години

Казваш вицепремиер не трябва, а кой? За мутрите на Слънчака и вицепремиер е малко, трябва лично премиера с баретите да влезе, за да се изпълни закона. Това е ситуацията за съжаление в България. Ако отиде като в белия свят някой инспектор, някоя лелка от инсектората, ще я изгонят просто като бездомно куче, според настроението с или без шамари.

10

Анонимен

преди 5 години

Браво на Валери!