34

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за освобождаването на Инанчева. Тя е невинна.Виновните в България няма да отидат в затвора понеже се подкрепят взаимно и контролират правната система.

33

Анонимен

преди 5 години

При толкова много доказателства срещу нея защо делото не започва? Или цацаратурата просто е на ясно какъв ще е резултата и сега я държат вън от играта за да могат определени хора да,си оправят разтешителните за строеж в нейно отсъствие

32

1

преди 5 години

До Анонимен-18 ганьооо,и вчерашните арестувани,бяха виновни,арестувани ,братя и сестри на дпс,но днес са освободени,нямало доказателство,че те са очистили,финансиста-ченге.

31

Анонимен

преди 5 години

До bobi 26Според теб е нормално ли е за подкуп да те държат под стража 3 месеца,а за екзекуция на лице+укриване на веществени доказателства+лъжесвидетелстване(доктора от Пловдив) само 72 часа.Само,че тук няма организирани футболни агитки,които да протестират срещу задържането.Това е разликата

30

Анонимен

преди 5 години

Изглежда доволна, дори усмихната, пъпките са понамалели. Добре и е там, за къде се е разбързала да излиза.

29

Анонимен

преди 5 години

Не знаех, че ходенето "на Кристал" е подсъдно...---------------Не е, но най-малкото е неморално в работно време да висиш по заведения, а работата забатачена с месеци.

28

водач на МПС

преди 5 години

Взето грешно навремето решение води след себе си цял куп трагикомични случаи... Едни трагични, други комични! Ще ме разберете само ако познавате историята изцяло - как започва и през какви перипетии преминава . А историята не започва с Иванчева !!! Тя е по средата на този низ от перипетии.

27

анонимен

преди 5 години

Заслужаваме си ги тия управници, като им вярваме на глупостите...

26

bobi

преди 5 години

тая що се прави на луда? Ще има тумор и ще се опитва да забременее? Айде да си стои в ареста, току виж се излекувала самичка..

25

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ й скроиха това активно мероприятие и едва ли ще я изпуснат от лапите си.

24

изнасяте лични данни

преди 5 години

Днес бг-здравословното състояние са лични данни. Не е редно да ги изнасяте на публиката. Достатъчно беше да посочите,че има здравословни проблеми, без да обяснявате в подробности какви. Здравните проблеми са въпрос на разговор между лекар и пациент, а не следва да бъдат публично достояние. Особено когато публиката се радва-видно от коментарите на чуждия проблем.

23

Ха-ха-ха!

преди 5 години

В Сливенския затвор има лазерет. Там ще й излекуват и депресията, и тумора в мозъка. Ще й го избият от главата, така да се каже. :-)

22

Оффффф!

преди 5 години

Га йеди кифтетата, ни рива. Сига ривеш, да ти... !50К в евро обаче взе! За кратко.Айде-айде! Тая продължава с циркаджилъците и с ***.

21

House M.D.

преди 5 години

Колега #15, посещението на "Кристал" в работно време е незаконно, доколкото обвиняемата не е имала никаква работа там. Пътят Младост-СГО не минава през "Кристал".

20

Анонимен

преди 5 години

Откога е тумора,така като я гледам чак весела изглежда,тая дива се..янка е олицетворение какви в България се занимават с политика,била държавна или кметска,ужас.Фризьорка била,козметичка била,с козметика търгувала,я я погледнете на какво прилича/ше/в глава и лице,оттам си правете изводи.

19

Анонимен

преди 5 години

Минаха ли и пъпките на фризьоршата?-Най-вероятно си е правила сандвичи със салицил.

18

Анонимен

преди 5 години

Нормално да се паникьосва, като знае какво е направила.

17

Анонимен

преди 5 години

Оле божеее... невинна била дъртата кифла!Със сигурност!И аз съм женен за Дженифър Лопес!

16

ВЪПРОС?????

преди 5 години

НЕ РАЗБРАХ КОЛКО ДУШИ Е УБИЛА ЧЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА Я ПУСНАТ ДА НЕ УБИЕ ОЩЕ НЯКОЙ ААААААА ДА БЕ БИЛА ХВАНАТА С ПАРИ МНОГО ПАРИ - АКО ВЗЕМАТ ДА ГИ ХВАЩАТ ПОООГОЛЕМИ КМЕТОВЕ СЪС СИГУРНОСТ ПАРИТЕ ЩЕ СА МНОООООГО ГОЛЕМИ СУМИ - ТОВА ПОЛИТИЧЕСКИ АРЕСТ ЛИ Е ИЛИ КАКВО ОБЯСНЕТЕ НА ХОРАТА - НЯКОИ УБИВАТ И ГИ ПУЩАТ ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ А ТАЗИ ЖЕНА НЕЗНАЕМ КАКВО ДА СИ МИСЛИМ ЗА ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ ПРИСЪДИТЕ

15

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Ти никога ли не си ходил "на Кристал"?Не знаех, че ходенето "на Кристал" е подсъдно...