274

Redhorn

преди 5 години

Истината е някъде там.Доцента,че е имал чеки-рики с ,,непорочната" студентка е ясно,но като и гледам и нейната физиономия....не се е дърпала особено.Знаем си ,,морала"на бългърката и няма какво да се засягаме и лъжем.Има ли интерес,нашенката къса дрехи и пристъпва в атака без да му мисли много-много.Според мен съпруга е разбрал за връзката и след актьорското майсторство на съпругата,двамцата са разработили схема да дадат надър/тия блажен урок.Нещата обаче малко са излезли от контрол.

273

Христо

преди 5 години

БЕСИЛО!БЕСИЛО!БЕСИЛО!!

272

ЛовецътНаЗалези

преди 5 години

До АнонименСъгласен съм с Вас на 100 процента !

271

Burzum

преди 5 години

Полека си ставате И3POДИ като нас турците

270

Анонимен

преди 5 години

Даскала може да е бил някакъв си, но никой няма право да раздава правосъдие просто така. Българите в провинцията вече не са хора, а животни, всеки ден по 20 такива новини, ами няма да го бъде, закривай.

269

аман от професори

преди 5 години

Оня си е бил рекетьор. На веремето и мен ме рекетира едим нещшастник. Изпит по паскал, а аз съм страхотен. Отгоре на това предната вечер по случайност реших дфвете по - трудни задачи на теста и ги тествах. Оня вика - преписал си. От кого бе? На изпитра нямаше никой дори и с половината на моя резултат. Вика ме да си поговорим. 4 дена му видях пред кабинета преди да ме покани и накрая си каза, че иска пари, защото съм искал да ставам политик, а за тива се плащало...

268

Анонимен

преди 5 години

Принципно, изнасилвачите в затвора са едни от най-изнасилваните затворници. Такива са правилата. Затворниците които изнасилват новите са толерирани и поощрявани от управата и надзирателите. Това се счита за неотменима част от наказанието.

267

Анонимен

преди 5 години

ВЪпросният шАфИОр не само е опасен,той е психопат садист,не знам как на защитниците на такива изр..ди не им идва на ум че някъде някога може техен близък и те самите да пострадат СМЪРТОНОСНО.Тогава пак ли ще искат едва ли не освобождаване защото бил афектиран убиецът.За втори път днес се потрисам от нашето КРИВОраздаване.Затова стане ли нещо,ОКО ЗА ДВЕ,ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ и нека ме съдят поради моята афектираност ДаВиЕ,,а майката и на съдии,и на проКУРори.

266

Анонимен

преди 5 години

Примитивното чувство за чест в убиеца, ще се обърне срещу него още на първото изнаcилване, което го очаква, и което ще е свързано и с брутален побой. Вече на третото и четвъртото ще е сринат психически завинаги. И тъй като е лабилен, новите събития ще се удярят катастрофално с цялостния му досегашен мироглед. След това вече ще е загубил смисъл и посока и ще му бъде все едно дали е жив или не. Самоубийството му е въпрос на време.

265

ТHE Патриот

преди 5 години

за дипломна от аграрния да убиеш човек..........

264

Анонимен

преди 5 години

Убиеца като го гледам, нема да издържи в затвора! От 8 месеца до година му давам! Е, стига да не го бутнат при леките. Но ако го сложат там където трябва, след два месеца ще се моли да е мъртъв...

263

ТИто

преди 5 години

Докато на шофьора му се взема акъла по пътищата на планетата, жена му се явява на изпити. Добре се е справяла явно или професора не е бил предирчив. Да беше измахал нея с бухалката. Не е луд ,който яде баницата...

262

Анонимен

преди 5 години

До БерлинИ аз така мисля за турците

261

Интересно

преди 5 години

Има свестни преподаватели. А онези несвестните? Не произвеждат ли те дипломирани лекари, инженери, ръководни кадри, политици...и най-вече умници

260

Анонимен

преди 5 години

Най-голямото престъпление,което може да извърши адвокате е като откаже да ти плати заради това,че си изгубил делото!

259

40623

преди 5 години

Корумпирано академично старче корумпира студентка с предложение да я улесни - както е прието. Тя не може да му откаже, така е прието. Съпругът не принадлежи към акадеичните кланове и постъпва по мъжки, но това не е прието. Резултатът е в полза на панетата - един *** по-малко, а това начава много килород, много храна и мнго фекалии спестени. Съдът няма да отмете ползата за човечеството, да се пирлага този критерий не е прието.

258

Анонимен

преди 5 години

Недей ,да обиждаш всички !Има и свестни преподаватели ,а всеки студент сам си избира пътя по който ,да върви ,дали ще купува изпити или сериозно ще учи ,това си е негова работа/проблем/,Живеем в много сложни и лукави времена и не можем с категоричност ,да твърдим кой крив ,кой прав!

257

Интересно

преди 5 години

И ако съпругът беше подал жалба, какъв ли щеше да е ефекта?

256

Интересно

преди 5 години

Наистина целта е постигната-народа оглупява прогресивно. В момента голяма част от коментарите са в полза на професора, плюят по убийците. Да, убийството е най-страшното деяние. На чужд гръб 100 тояги са малко. Колко от вас щяха да защитят жените си? А не се ли гнусите от това, че дипломи се купуват и продават, че образованието е стигнало дъното, че много от"студентите" не познават професорите? Не извършва ли престъпление този, който вместо да образова от алчност погубва цели поколения?

255

Анонимен

преди 5 години

Не ви ли омръзна от дивашки племенни драми с аграрнопровансалски привкус?