33

Анонимен

преди 5 години

Никаква нова новина, само писаници и драскачи...Чукат блъскат ,машини, бор машини , навсякъде и никой не се съобразява...

32

Съседът Пешо

преди 5 години

Донесъл съм си вкъщи едно бетонно блокче. Ако някой съсед ме издразни по какъвто и да било начин, грабвам перфоратора и почвам...

31

Lan

преди 5 години

Иха, представям си ся лудата ни съседка, за която всички в блока готвим, вървим и даже дишаме шумно, как ще разцъфне при тази новина. Горките полицаи, през ден ще са тук...

30

До 30 Shark

преди 5 години

Искаш всяка събота и неделя, когато хората са си в къщи да къртиш и да не ги оставяш да почиват ли?! Или искаш нощно време да къртиш, когато всички спят?! Разбира се, че трябва специално съгласие от съседите ти, както е и сега според Наредба номер 1 на Столичната община. Нищо не виждам да се променя от сегашната наредба, според написаното в "новината".

29

Анонимен

преди 5 години

Тези забрани за шума и сега си ги има - не виждам нищо ново, но няма кой да следи да се спазват. Къде тук е новината?!

28

Shark

преди 5 години

Това с разрешението на съседите е голяма глупост. Значи какво ще се получи - Иван не харесва съседа Драган, завижда му че прави скъп ремонт и разбира се няма да даде съгласие. Хората ще се изпокарат, стига сте мислили глупости да настройвате хората едни срещу други. Да се въведат часове, през които да не се вдига шум по принцип. Какво е това, ще питам аз съседите дали може да си правя ремонт у дома. Ами днес аз правя, утре някой от тях ще прави, като ми забрани днес, утре и аз ще му забраня. Ха!

27

Анонимен

преди 5 години

Така е в цивилизованите страни на запад от нас (изключвам кварталите с гостите). Тук обаче всичко ще си остане на хартия. Съседите масово са изключително прости и проклети. Чалга, ремонти, крясъци и всякакъв шум, включително и по нощите. ***, вдигащи шум до небесата по улиците. Никаква оправия. Нито някой налага глоби, нито се събират.

26

pipo

преди 5 години

Много ми е интересно как ще глобят просяците и миещите стъкла. Те нямат нищо за вземане. Кога ще ремонтират хората жилищата като цяла седмица са на работа? Това му се казва тормоз от страна на държавата.

25

Анонимен

преди 5 години

Тука пишат и майстори(на които не им пука, че в събота и неделя пречат, нали си изкарват парите, там хората кучета ги яли) и такива "майстори", които с години си правят ремонти в събота и неделя, защото нямали пари и ставало бавно. Във всеки блок има по някой с вечен ремонт, чудо е. Това естествено се отнася за цялата държава, не само за София.

24

Анонимен

преди 5 години

а в търново може по всяко време все вдига шум!от 14 до 16 даже е задължително!

23

Чужденец

преди 5 години

А по хубавия свят в неделя изобщо не може да се прави нищо - нито обществено, нито частно. В останалото време работата да е свършила до 7 вечерта. А вас ви тормозят.

22

Анонимен

преди 5 години

Часовете са ок, но това питане на съседите не е... Ако се спазват часовете няма проблем, а не да се будиш в неделя в 6 от бормашината на съседа....

21

Правилно

преди 5 години

15 год. един блока ни прави ремонт, събота, неделя от 8 сутринда до 22 вечер.Това нормално ли е?Да не говорим, че една бележка не слагат в кои дни и часове ще къртят.За мръсотиите оставени в бощите части, да не говорим.Разграничете жилища от офиси, не може в жилищни сгради да допускате офиси.Офисите са токчета, цигари, стържене на столове, маси, кафета, кръчми, болнични кабинети.Жилищата са за почивка и спокойствие, офисите в офис сгради.От там е и трафика на коли в кварталите.

20

Анонимен

преди 5 години

тъй всичко много гот, само за надрусаняците вдигащи шум ей така за кеф не виждам нищо ново. Като например едно селско *** дето се засели над нас и в 2 през нощта пуска перални, отделно хвърля кво ли не по пода - естествено пак по малките часове...

19

Анонимен

преди 5 години

Провинцията кучета ни яли.Защо не е за цялата държава?

18

Анонимен

преди 5 години

В испания идват и първото за което се захващат е , кой прави ремонта , обадил ли се е в кметството да каже какво и кога ще го прави, има ли фактури за материалите ...

17

До 11

преди 5 години

Разрешение от съседите искаш за ремонт през почивните дни. През делнични дни с изключение на часовете между 14 и 16 и след 22ч. те ти трябва разрешение от съседи, за да си направиш ремонта. И в момента е така.

16

Анонимен

преди 5 години

Това изобщо не са нови мерки, и в момента относно шума наредбата е същата. Колко глобени има от дискотеките в Студ. Град, които всяка вечер пускат фойерверки след 23 ч.? Колко глобени от ония цветните българи има за масовия висок шум след 22ч.? Само отчитате дейност и после.... какво като сте го разписали, след като никой не следи за спазването на тези наредби и не санкционира нарушителите.

15

Анонимен

преди 5 години

Народа има поговорка : "Всичката Мара втасала, само оная си работа не сресала !" Много подхожда в случая !

14

Санист

преди 5 години

Правя си ремонтите денонощно. Гоня срокове. Против са винаги дърти беднюхи без пари даже да си сменят дограмата от соца. Той ремонта е като вадене на зъб.. колкото по бързо толкова по добре.. Да се оплакват къдет си искат.