82

gunyu

преди 5 години

тоя пъ имал къща у гърция и цяло лято бил там. Или си пенсионер или милионер. Кой има 2 месеца отпуска през лятото бе, бай Къща у Гърция. И при нас на село няма ол инклузив, има ол гардън.

81

Анонимен

преди 5 години

От 2009 кракът ми не е стъпвал на българското Черноморие. Последните ми впечатления бяха, огромни пакети с замразена цаца, мирис на гранясало олио, което вонеше по целия плаж. *** вода, в която те е гнус да влезеш. Бях в частна квартира при горе долу добри условия. През цялото време си купувах закуски от една добра пекарна. Друго не смеех да сложа в устата си. В Гърция летувах няколко лета. Морски дарове, божествена риба ядох на корем. Чиста вода и огромни плажове.

80

Анонимен

преди 5 години

84, па 50 лева на ден за храна на човек малко ли е?

79

Анонимен

преди 5 години

олинклузивец, защо хората трябва да имат представа от туризъм? Те масово не са мениджъри в туризма! Няма нужда да знаят що е туризъм. Те ползват услугата. Ти едва ли имаш представа от ядрена физика, но ползваш енергия на АЕЦ козлодуй, нали така? Тогава тъпak ли си?

78

Ол инклузивец

преди 5 години

Чета.. Доста *** коментари от хора, дето грам не знаят що е то туризъм. Ако плащаш 30-50 лева даже и преработена храна ти е много, ама ти се свиди да седнеш на заведение. Работил съм по хотели, даже се изписа много, относно колко храна се изхвърля.*** статии за *** хора. В Испания и турция може би ол инклузив храната е на световно ниво. Домашни картофи изпържени в зехтин за 20 евро нощувка

77

Анонимен

преди 5 години

Нормално! За сегмента туристи посещаващи бг черноморието - какво друго?

76

Анонимен

преди 5 години

Бре! Нашенеца често като почива в Гърция си носи храна, изглежда и за почивката в Бг така ще стане.

75

Евтини месеци

преди 5 години

На ол инклузив Септември е рисковано в България , защото най вероятно ще изядеш недоядената храна на швабите през Август.юни също е зле, защото може да попаднеш на дълбоко замразен зарзават от миналата година.Кофти работа.Който иска да мине тънко няма да му е вкусно ама изобщо.

74

Анонимен

преди 5 години

От таратор по морето се фаща дизинтерия! Що?

73

Ко?...Не!

преди 5 години

Койту е толку *** да оди на море у бг-то, нек яде ла./й_на; та !!!

72

Анонимен

преди 5 години

От 9 години имаме къща в Гърция. Почти цялото лята сме там и нямаме подобни притеснения.

71

Анонимен

преди 5 години

Яз немам пари за катък Веселина,они за почивки писаеть.

70

Анонимен

преди 5 години

Плачете ли за туристи? Ще плачете, спокойно и този ден ще дойде

69

сапуня

преди 5 години

бях 1 път в Хърватска на ол инклузив, без да знам че има ол инклузив. Верно отначало ти се пълнят очите, 100 вида храна. С дните храната се повтаря и върти, 200 души ровят, кихат, в края на седмицата не ядях

68

Анонимен

преди 5 години

Напрао открихте и топлата вода и колелото с тази статия :D

67

Анонимен

преди 5 години

Как е на Мутроморието не знам и не ме интересува. Аз ходя в Испания и Италия, понякога и в Гърция.

66

Ибн Ебн Ал Турист

преди 5 години

колко про ст трябва да си, да си на почивка и да ядеш под час като в детски лагер и да ти готвят в казани като тези в качармата. Като в Рататуи филма: храната е гориво, а сега яж си ***

65

иррелигиоз

преди 5 години

Технолог, я кажи за киселите краставички, че ми стана интересно. Другото е ясно.

64

печ

преди 5 години

Статията е доста тъпичка и излгежда просто цели интерес. Масово българите искат да дадат 50-100 лв за нощувка и да получат качество като, че са на Палма де Майорка. Бил съм и в евтини и в скъпи ол инклузиви и разликата е ОГРОМНА. Няма да си кривя душата все пак, че навън има по-добри варианти, но те са още по-скъпи, а и самолетен билет трябва.

63

факт

преди 5 години

Затова почивам в Турция където туриста се чувства истински бял човек,у нас всичко е менте....