10

За Европа, против ЕС

преди 5 години

Юнкер е прав. Тръмп вижда в ЕС толкова голям враг, колкото е и Китай за САЩ. Тръмп няма да работи с ЕС, а ще сключва договори с отделните държави. Тръмп каза, че никой не заплашва ФРГ и ще изтегли от там останалите 35 000 американски солдати. Това води да ускоряване на саморазпада на ЕС. В момента само ФРГ, Холандия и Дания са икономически стабилни. Останалите държави се командват от Германия, която и им плаща за това.

9

Анонимен

преди 5 години

Юнкер ти да не би да се самоизолира бе тъпан. Русия е под санкции, а ти си в търговска война със САЩ. Крим е руски свикнаха ли вече евроатлантиците.

8

Кратун

преди 5 години

До 4: Бате ви Бойко, едно говори навън, друго говори тук, а на вас ви поднасят исключително изкривена информация, в която Бойко изглежда като велик диплома, успешен политик и лидер. Ако следите европейските новини, ще забележите, че за България никой не говори, а малкото, което казват не е положително. Бойко сам се хвали. Навън му говорят любезно само от добро възпитание. В Б-я е реализиран една медийна оранжерия, в която всички новини се подават от едно място. Няма истинска информация.

7

АНОНИМЕН

преди 5 години

Първото чудесно нещо в този сайт за днес , е че няма инфо за националният празник на САЩ днес. Второто нещо е че мекерета като този Юнкер признат за доказан мафиот в собствената му страна не могат да определят политиката на Русия за която никакви Мински споразумения не важат. Крим от векове е бил руски и през вековете държави Украйна както и Македония,Косово, Черна гора никога не е имало.А самият ЕС видя ,че от санкции към Русия губят самите тези държави не Русия.

6

КАК ДА СЕ ЧЕТЕ

преди 5 години

НИЕ ВЕРНИТЕ, ТРЕНИРАНИ И НАЗНАЧЕНИ ОТ ФЪШКИЯТОН ПУДЕЛИ СМЕ МНОГО РАЗОЧАРОВАНИ, ЧЕ ВМЕСТО КАЧЕСТВЕН ВУРСТ. НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ И ВЕРНИ СЪЮЗНИЦИ, КОИТО СА НАСТАНИЛИ АРМИИТЕ СИ В ЕВРОПА ЗС ДА НИ ПАЗЯТ НИ ДАВАТ ДА ЯДЕМ БЪЛГАРСКИ КРЕНВИРШИ. НИЕ ДО СЕГА НЕ ИЗПОЛЗУВАХМЕ БЪЛГАРСКИТЕ КРЕНВИРШИ ЗА ХРАНА.

5

Анонимен

преди 5 години

До 2По - скоро е пиян!

4

Анонимен

преди 5 години

Бойко за това е номер 1 щото така ги мотае тия че му се радват въпреки че говори същите неща като Орбан а него яко го плюят и дори намалиха парите за Унгария

3

Анонимен

преди 5 години

САЩ не се отдалечава от ЕС а се отдалечава от либерали като Юнке,р оставка бе дъртофелник и без туй никой никъде не те е избирал колко ти е рейтинга самозванец.

2

Анонимен

преди 5 години

Председателството ни не доведе до абсолютно нищо ,просто казахме това което казват Льо Пен и Орбан и Джузепе Конти и Себастиан Курц, а те според Юнкер са популисти остава само да гадаем шизофреник ли е Юнкер или ***.

1

Вербовчик

преди 5 години

Русия винаги си е била близо.Преди - чрез т.нар. "полезни ***" в Западна Европа, а днес - освен тях, и чрез Олигарсите в Източната част.