7

Анонимен

преди 5 години

Разхайтени хора има навсякъде по света, Едоган е на верен път тия със гащите са му необходими за да си осигури подкрепата на другите градове, губи Измир получава цяла Турция..Човека е странно животно и се манипулира лесно по време на Студената война американците се скъсваха да излъчват филми за извънземни нашествия и така страха на амреканците се увеличавашеи демократите печелеха безгрешно, може да сте чували програмата Син лъч това е точно синия екран във всеки дом.

6

we

преди 5 години

Ето такива"турци"ще сринат Турция,това са хора живеещи далече от религията,това са бъдещите атеисти"демократи"...статията разбира се е повече от популистка...а щом те живеят по този начин ,значи има ДЕМОКРАЦИЯ,нещо за което постоянно обвиняват Ердоан,но ето ви има демокрация.

5

Анонимен

преди 5 години

"бели турци" ХАХАХАХАААААААААААААААААААААААА

4

вай вай

преди 5 години

Щом този им е най-модерния, от към порядки, град, представям си в каква тъма живеят обикновенните агаряни. Незнам за кой да плача по напред : дали за братушките избиращи Путин с 55% или за абдалистите гласуващи за Ердоган.

3

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми и за "белите" и "черните" турци.От един дол дренки са.Да си живеят в Ердогановия "рай".

2

НЕбългарин

преди 5 години

Тоз Ердоган нали е диктатор как не е стоварил армията там, че под дулото на автомати да ги накара да се обличат хааа? Хем ще са по бикини хем ще пият ракия и хем ще гласуват против Ердоган виж ти! Падна ми от очите като диктатор Ердоган един истински диктатор не би позволил такава свободия! Или пък истината е съвсем различна от тази която ви излъчват западните "обективни" медии?

1

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?